Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017

Σιωνιστές VS Μπολσεβίκοι : Οι Καλοί και οι Κακοί Εβραίοι του Ουίνστον Τσόρτσιλ

Έχω πει πολλές φορές για τον Εβραϊκό εμφύλιο στην Παλαιστίνη μετά τον Α Παγκόσμιο Πόλεμο, όταν το μεγάλο τμήμα των Εβραίων της Παλαιστίνης (Haganah) υποστήριζε τους Βρετανούς, οι οποίοι το 1917 είχαν δεσμευτεί να δημιουργήσουν Εβραϊκό κράτος στην Παλαιστίνη (Ισραήλ+Ιορδανία), και ένα μικρότερο τμήμα των Εβραίων της Παλαιστίνης υποστηριζόταν από τους Ρώσους Κομμουνιστές, ενδεχομένως και από τους Πολωνούς και τους Ιταλούς φασίστες, και έκανε τρομοκρατικές επιθέσεις εναντίον των Βρετανών.Την ίδια εποχή οι Ρώσοι Κομμουνιστές χρησιμοποιούσαν τους Ρωσο-Εβραίους μετανάστες, οι οποίοι είχαν φύγει από την Ρωσική Αυτοκρατορία πριν την εξουσία πάρουν οι Ρώσοι Κομμουνιστές, κυνηγημένοι από τον Τσάρο, και είχαν καταλήξει στις ΗΠΑ. Κάποιοι άλλοι είχαν καταλήξει στην Γερμανία.

Πατώντας πάνω σε αυτούς, και όχι μόνο φυσικά, οι Ρώσοι προωθούσαν την προπαγάνδα τους εναντίον της Αμερικανικής και της Γερμανικής κυβέρνησης μετά τον Α Παγκόσμιο Πόλεμο. Το 1920, ο μεγαλύτερος Αμερικανός βιομήχανος, ο Χένρι Φόρντ, ο οποίος μάλιστα είχε και οικονομικές παρτίδες με την Ναζιστική Γερμανία, είχε χρηματοδοτήσει την έκδοση του Διεθνούς Εβραίου. Ο Χίτλερ μάλιστα ήταν θαυμαστής του Χέντρι Φορντ.

Ο Διεθνής Εβραίος ήταν ένα κείμενο παρόμοιο με τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιόν, τα οποία είχε εκδώσει η Τσαρική αστυνομία στις αρχές του 20 αιώνα, όταν οι Γερμανοί, οι Αυστριακοί και οι Οθωμανοί είχαν δημιουργήσει το Ρωσικό Κομμουνιστικό Κόμμα για να χτυπήσουν τον Τσάρο. Το Κομμουνιστικό Κόμμα έβρισκαν πολύ δελεαστικό οι Ρωσο-Εβραίοι, και οι Εβραίοι γενικότερα, οι οποίοι ήταν στην Ρωσία πολίτες δεύτερης κατηγορίας. Και φυσικά οι Ρωσο-Εβραίοι δεν ήταν η πλειοψηφία στο Κομμουνιστικό Κόμμα, αλλά ήταν ευκολότερο για μία κομμουνιστική οργάνωση να προσελκύει Εβραίους παρά Χριστιανούς. Πιο εύκολα γίνεσαι άθεος όταν διώκεσαι για την θρησκεία σου, παρά όταν η θρησκεία σου είναι πλειοψηφική. Βλέπε “Arthur Zimmerman : Ο Αρχιτέκτονας της Οκτωβριανής Επανάστασης”.

Την ίδια εποχή με τον Χένρι Φορντ, αγανακτισμένος από τις επιθέσεις της Μουσουλμανικής Αδελφότητας στην Παλαιστίνη εναντίον των Βρετανών, με την υποστήριξη των Γερμανών Ναζί και Ιταλών Φασιστών, και τις επιθέσεις των υποστηριζόμενων από την Ρωσία Εβραίων Κομμουνιστών της Παλαιστίνης, ο Ουίνστον Τσόρτσιλ έγραψε το “Οι Καλοί και οι Κακοί Εβραίοι”, στο οποίο ξεχώριζε τους Εβραίους σε καλούς εθνικιστές (Σιωνιστές), αυτούς δηλαδή που υποστήριζαν την δημιουργία Εβραϊκού κράτους στην Παλαιστίνη, όπως είχε υποσχεθεί η Μεγάλη Βρετανία με το Balfour Declaration του 1917, και σε κακούς διεθνείς Εβραίους (Bolsheviks), όπως έλεγε τους Εβραίους που υποστηρίζονταν από την Ρωσία (Zionism VS Bolshevism).

Εικόνα Το Άρθρο του Τσόρτσιλ το 1920


Για το άρθρο του Τσόρτσιλ βλέπε “Zionism versus Bolshevism”, ένα τμήμα του οποίου έχει τον τίτλο “Good and Bad Jews”, όπου good είναι οι Zionists (Σιωνιστές), και bad είναι οι Bolshevists (Μπολσεβίκοι). Όπως είναι λογικό ο Τσόρτσιλ ξεχώριζε τους Εβραίους σε καλούς Σιωνιστές, οι οποίοι ήταν σύμμαχοι της Μεγάλης Βρετανίας, και σε κακούς Μπολσεβίκους, οι οποίοι ήταν σύμμαχοι της Ρωσίας. Βλέπε “Good and Bad Jews”, 1920

Ήταν η εποχή που οι Βρετανοί προσπαθούσαν να κατασκευάσουν τον αγωγό Ιράκ-Παλαιστίνης (Μοσούλη-Χάιφα) μετά τον ΑΠΠ, και οι Εβραίοι Κομμουνιστές του Στάλιν, και η Μουσουλμανική Αδελφότητα του Χίτλερ και του Μουσουλίνι, τους έκαναν τρομοκρατικές επιθέσεις. Ο αγωγός δημιουργήθηκε τελικά το 1935.

Με την Αραβική Άνοιξη που ξεκίνησε στην Συρία τον 21ο αιώνα, οι Γάλλοι άρχισαν να συγκρούονται με τους Ρώσους στην Συρία, για τον αγωγό Κατάρ-Τουρκίας, και όχι μόνο, και οι Γάλλοι άρχισαν να προωθούν υπογείως στην Γαλλία ένα πογκρόμ εναντίον των Γάλλων Εβραίων, επειδή οι Ισραηλινοί συμμάχησαν με τους Ρώσους. Προφανώς την βρώμικη δουλειά την κάνουν οι Μουσουλμάνοι της Γαλλίας, δεν λέω ότι την κάνει επισήμως η Γαλλική κυβέρνηση.

Ο Νετανιάχου κάλεσε τους Εβραίους της Γαλλίας να πάνε στο Ισραήλ αν φοβούνται για την ζωή τους, ενώ ο Ολάντ και ο Βαλς είπαν ότι δεν πρέπει να φύγουν οι Εβραίοι της Γαλλίας. Νομίζω ότι αυτό το εννοεί πολύ περισσότερο ο Βαλς, του οποίου η γυναίκα είναι Εβραία, και πολύ λιγότερο ο Ολάντ. Όχι ότι ο Ολάντ θέλει να διώξει τους Εβραίους. Να πιέσει τους Ισραηλινούς θέλει.

Ο Πούτιν από την άλλη πλευρά κάλεσε τους Εβραίους της Ευρώπης να μεταναστεύσουν στην Ρωσία, αν νοιώθουν ότι απειλούνται στην Ευρώπη. Ο Πούτιν αναφερόταν κυρίως στην Γαλλία, και την Σκανδιναβία, γιατί και η Σκανδιναβία είναι μεγάλος εχθρός της Ρωσίας (Σουηδία-Νορβηγία). Οι Ρώσοι έχουν πει ότι αν η Σουηδία και η Φινλανδία ενταχθούν στο ΝΑΤΟ η Ρωσία θα ξεκινήσει τον ΓΠΠ. Η Σκανδιναβία μάλιστα έχει εξελιχθεί στο κάστρο του Ευρωπαϊκού αντι-Σημιτισμού.

Βλέπε Politico “Putin invites Jews to Russia”

και Telegraph “France does not want Jews to leave' say leaders Hollande and Valls”, Φεβρουάριος 2015

Βλέπετε ότι στην Γαλλία ζει το μεγαλύτερο κομμάτι του Εβραϊκού πληθυσμού της Ευρώπης (580 χιλιάδες). Η Γαλλία βρίσκεται πίσω μόνο από το Ισραήλ (6 εκ) και τις ΗΠΑ (8 εκ).

Εικόνα
Βλέπετε λοιπόν ότι υπάρχουν και πάλι καλοί και κακοί Εβραίοι, ανάλογα με την πλευρά  που το βλέπει ο καθένας. Το κακό είναι ότι τώρα υπάρχουν κακοί Εβραίοι και για ένα τμήμα της Αμερικανικής πολιτικής σκηνής, κυρίως των Democrats, αλλά και γενικότερα όσων έχουν στενές σχέσεις με τους Άραβες, και βλέπουν την Ρωσία πολύ εχθρικά, και άρα και τις παρτίδες των Ισραηλινών με τους Ρώσους. Αλλά αν οι Ισραηλινοί δεν τα έχουν καλά με τους Ρώσους οι Ρώσοι θα υποστηρίξουν την Χεζμπολάχ. Τα βατράχια ανάμεσα στα βουβάλια. Όλοι στις ΗΠΑ την Ρωσία την βλέπουν εχθρικά, αλλά κάποιοι την βλέπουν πιο εχθρικά, και κάποιοι λόγω Κίνας την βλέπουν λιγότερο εχθρικά.

Το ίδιο συμβαίνει και με τους Κούρδους. Οι Κούρδοι βρίσκονται στην ίδια θέση που βρισκόντουσαν οι Εβραίοι πριν τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο, και ποτίζουν με το αίμα τους το χώμα της Μέσης Ανατολής. Βλέπε “Κουρδιστάν όπως Παλαιστίνη – Ο Ματωμένος Δρόμος προς το Κουρδιστάν”.

Όπως έχω ξαναπεί οι σφαγές των Εβραίων και των Κούρδων δεν είναι κάτι που αφορά στους Εβραίους και τους Κούρδους, αλλά στις μειοψηφίες γενικότερα. Βλέπετε τι ζόρι τραβούσαν οι Πόντιοι και οι Αρμένιοι της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας πριν τον ΑΠΠ κλπ. Αλλά οι Εβραίοι και οι Κούρδοι δεν είχαν πατρίδα μέχρι πρόσφατα, και οι Κούρδοι εξακολουθούν να μην έχουν. Υπάρχει θέλω να πω μία διαφορά ανάμεσα σε μία Χριστιανική ή Μουσουλμανική μειοψηφία που σφάζεται, και μία Εβραϊκή ή Κουρδική, αφού δεν υπήρχε Εβραϊκό κράτος, και δεν υπάρχει Κουρδικό κράτος.

Αν για παράδειγμα γίνει ένας πόλεμος Ελλάδας-Τουρκίας, οι Τούρκοι με το ΚΚΕ θα πατήσουν πάρα πολύ πάνω στην Θράκη, εμείς θα χτυπήσουμε τους Μουσουλμάνους της Θράκης, και αν είμαστε στο στρατόπεδο των νικητών, οι Μουσουλμάνοι της Θράκης θα κακοπεράσουν. Αλλά ακόμη και σε αυτήν την περίπτωση, οι Μουσουλμάνοι της Θράκης θα μπορούν να πάνε σε κάποιο Μουσουλμανικό κράτος, από τα δεκάδες που υπάρχουν. Ενώ Εβραϊκό κράτος δεν υπήρχε μέχρι πρόσφατα, και Κουρδικό κράτος εξακολουθεί να μην υπάρχει.

Θα μου πεις τώρα είναι καλό για την Ελλάδα να γίνει Κουρδικό κράτος? Μεγάλη κουβέντα. Μόνο μέσα από πόλεμο μπορεί να γίνει Κουρδικό κράτος, άρα αν θέλουμε ειρήνη δεν πρέπει να θέλουμε Κουρδικό κράτος. Γατί σε περιόδους ειρήνης δεν αλλάζουν τα σύνορα, και Κουρδικό κράτος μόνο μέσα από έναν μεγάλο πόλεμο θα δημιουργηθεί, και θα το σπρώξουν οι ΗΠΑ ή η Ρωσία, ανάλογα με το σε ποια πλευρά θα είναι οι Τούρκοι και οι Κούρδοι αν ξεσπάσει ένας παγκόσμιος πόλεμος.

Άρθρα


“Ο Διεθνής Εβραίος του Χένρι Φορντ - Μία Σύντομη Ιστορία του Αντισημιτισμού τον 20ο Αιώνα”


“Putin invites Jews to Russia


France does not want Jews to leave' say leaders Hollande and Valls”, Φεβρουάριος 2015

“Η Τρομοκρατία στην Παλαιστίνη την Δεκαετία του 1930”

Haganah VS Irgun : Ο Εβραϊκός Εμφύλιος”

“Πως Φτάσαμε από τις Εβραίες Φεμινίστριες στις Ισλαμίστριες Φεμινίστριες”

Zionism versus Bolshevism.
A Struggle for the Soul of the Jewish People
By the Rt. Hon. Winston S. Churchill.
SOME people like Jews and some do not; but no thoughtful man can doubt the fact that they are beyond all question the most formidable and the most remarkable race which has ever appeared in the world.
Disraeli, the Jew Prime Minister of England, and Leader of the Conservative Party, who was always true to his race and proud of his origin, said on a well-known occasion: "The Lord deals with the nations as the nations deal with the Jews." Certainly when we look at the miserable state of Russia, where of all countries in the world the Jews were the most cruelly treated, and contrast it with the fortunes of our own country, which seems to have been so providentially preserved amid the awful perils of these times, we must admit that nothing that has since happened in the history of the world has falsified the truth of Disraeli's confident assertion.
Good and Bad Jews
The conflict between good and evil which proceeds unceasingly in the breast of man nowhere reaches such an intensity as in the Jewish race. The dual nature of mankind is nowhere more strongly or more terribly exemplified. We owe to the Jews in the Christian revelation a system of ethics which, even if it were entirely separated from the supernatural, would be incomparably the most precious possession of mankind, worth in fact the fruits of all other wisdom and learning put together. On that system and by that faith there has been built out of the wreck of the Roman Empire the whole of our existing civilization.
And it may well be that this same astounding race may at the present time be in the actual process of producing another system of morals and philosophy, as malevolent as Christianity was benevolent, which, if not arrested, would shatter irretrievably all that Christianity has rendered possible. It would almost seem as if the gospel of Christ and the gospel of Antichrist were destined to originate among the same people; and that this mystic and mysterious race had been chosen for the supreme manifestations, both of the divine and the diabolical.
'National' Jews
There can be no greater mistake than to attribute to each individual a recognizable share in the qualities which make up the national character. There are all sorts of men -- good, bad and, for the most part, indifferent -- in every country, and in every race. Nothing is more wrong than to deny to an individual, on account of race or origin, his right to be judged on his personal merits and conduct. In a people of peculiar genius like the Jews, contrasts are more vivid, the extremes are more widely separated, the resulting consequences are more decisive.
At the present fateful period there are three main lines of political conception among the Jews. two of which are helpful and hopeful in a very high degree to humanity, and the third absolutely destructive.
First there are the Jews who, dwelling in every country throughout the world, identify themselves with that country, enter into its national life and, while adhering faithfully to their own religion, regard themselves as citizens in the fullest sense of the State which has received them. Such a Jew living in England would say, "I am an English man practising the Jewish faith." This is a worthy conception, and useful in the highest degree. We in Great Britain well know that during the great struggle the influence of what may be called the "National Jews" in many lands was cast preponderatingly on the side of the Allies; and in our own Army Jewish soldiers have played a most distinguished part, some rising to the command of armies, others winning the Victoria Cross for valour.
The National Russian Jews, in spite of the disabilities under which they have suffered, have managed to play an honorable and useful part in the national life even of Russia. As bankers and industrialists they have strenuously promoted the development of Russia's economic resources, and they were foremost in the creation of those remarkable organizations, the Russian Co-operative Societies. In politics their support has been given, for the most part, to liberal and progressive movements, and they have been among the staunchest upholder of friendship with France and Great Britain.
International Jews
In violent opposition to all this sphere of Jewish effort rise the schemes of the International Jews. The adherents of this sinister confederacy are mostly men reared up among the unhappy populations of countries where Jews are persecuted on account of their race. Most, if not all, of them have forsaken the faith of their forefathers, and divorced from their minds all spiritual hopes of the next world. This movement among the Jews is not new. From the days of Spartacus-Weishaupt to those of Karl Marx, and down to Trotsky (Russia), Bela Kun (Hungary), Rosa Luxembourg (Germany), and Emma Goldman (United States), this world-wide conspiracy for the overthrow of civilization and for the reconstitution of society on the basis of arrested development, of envious malevolence, and impossible equality, has been steadily growing. It played, as a modern writer, Mrs. Webster, has so ably shown, a definitely recognizable part in the tragedy of the French Revolution. It has been the mainspring of every subversive movement during the Nineteenth Century; and now at last this band of extraordinary personalities from the underworld of the great cities of Europe and America have gripped the Russian people by the hair of their heads and have become practically the undisputed masters of that enormous empire.
Terrorist Jews
There is no need to exaggerate the part played in the creation of Bolshevism and in the actual bringing about of the Russian Revolution, by these international and for the most part atheistical Jews, it is certainly a very great one; it probably outweighs all others. With the notable exception of Lenin, the majority of the leading figures are Jews. Moreover, the principal inspiration and driving power comes from the Jewish leaders. Thus Tchitcherin, a pure Russian, is eclipsed by his nominal subordinate Litvinoff, and the influence of Russians like Bukharin or Lunacharski cannot be compared with the power of Trotsky, or of Zinovieff, the Dictator of the Red Citadel (Petrograd) or of Krassin or Radek -- all Jews. In the Soviet institutions the predominance of Jews is even more astonishing. And the prominent, if not indeed the principal, part in the system of terrorism applied by the Extraordinary Commissions for Combating Counter-Revolution has been taken by Jews, and in some notable cases by Jewesses. The same evil prominence was obtained by Jews in the brief period of terror during which Bela Kun ruled in Hungary. The same phenomenon has been presented in Germany (especially in Bavaria), so far as this madness has been allowed to prey upon the temporary prostration of the German people. Although in all these countries there are many non-Jews every whit as bad as the worst of the Jewish revolutionaries, the part played by the latter in proportion to their numbers in the population is astonishing.
'Protector of the Jews'
Needless to say, the most intense passions of revenge have been excited in the breasts of the Russian people. Wherever General Denikin's authority could reach, protection was always accorded to the Jewish population, and strenuous efforts were made by his officers to prevent reprisals and to punish those guilty of them. So much was this the case that the Petlurist propaganda against General Denikin denounced him as the Protector of the Jews. The Misses Healy, nieces of Mr. Tim Healy, in relating their personal experiences in Kieff, have declared that to their knowledge on more than one occasion officers who committed offenses against Jews were reduced to the ranks and sent out of the city to the front. But the hordes of brigands by whom the whole. vast expanse of the Russian Empire is becoming infested do not hesitate to gratify their lust for blood and for revenge at the expense of the innocent Jewish population whenever an opportunity occurs. The brigand Makhno, the hordes of Petlura and of Gregorieff, who signalized their every success by the most brutal massacres, everywhere found among the half-stupefied, half-infuriated population an eager response to anti-Semitism in its worst and foulest forms.
The fact that in many cases Jewish interests and Jewish places of worship are excepted by the Bolsheviks from their universal hostility has tended more and more to associate the Jewish race in Russia with the villainies, which are now being perpetrated. This is an injustice on millions of helpless people, most of whom are themselves sufferers from the revolutionary regime. It becomes, therefore, specially important to foster and develop any strongly-marked Jewish movement which leads directly away from these fatal associations. And it is here that Zionism has such a deep significance for the whole world at the present time.
A Home for the Jews
Zionism offers the third sphere to the political conceptions of the Jewish race. In violent contrast to international communism, it presents to the Jew a national idea of a commanding character. it has fallen to the British Government, as the result of the conquest of Palestine, to have the opportunity and the responsibility of securing for the Jewish race all over the world a home and centre of national life. The statesmanship and historic sense of Mr. Balfour were prompt to seize this opportunity. Declarations have now been made which have irrevocably decided the policy of Great Britain. The fiery energies of Dr. Weissmann, the leader, for practical purposes, of the Zionist project. backed by many of the most prominent British Jews, and supported by the full authority of Lord Allenby, are all directed to achieving the success of this inspiring movement.
Of course, Palestine is far too small to accommodate more than a fraction of the Jewish race, nor do the majority of national Jews wish to go there. But if, as may well happen, there should be created in our own lifetime by the banks of the Jordan a Jewish State under the protection of the British Crown, which might comprise three or four millions of Jews, an event would have occurred in the history of the world which would, from every point of view, be beneficial, and would be especially in harmony with the truest interests of the British Empire.
Zionism has already become a factor in the political convulsions of Russia, as a powerful competing influence in Bolshevik circles with the international communistic system. Nothing could be more significant than the fury with which Trotsky has attacked the Zionists generally, and Dr. Weissmann in particular. The cruel penetration of his mind leaves him in no doubt that his schemes of a world-wide communistic State under Jewish domination are directly thwarted and hindered by this new ideal, which directs the energies and the hopes of Jews in every land towards a simpler, a truer, and a far more attainable goal. The struggle which is now beginning between the Zionist and Bolshevik Jews is little less than a struggle for the soul of the Jewish people.
Duty of Loyal Jews
It is particularly important in these circumstances that the national Jews in every country who are loyal to the land of their adoption should come forward on every occasion, as many of them in England have already done, and take a prominent part in every measure for combating the Bolshevik conspiracy. In this way they will be able to vindicate the honor of the Jewish name and make it clear to all the world that the Bolshevik movement is not a Jewish movement, but is repudiated vehemently by the great mass of the Jewish race.
But a negative resistance to Bolshevism in any field is not enough. Positive and practicable alternatives are needed in the moral as well as in the social sphere; and in building up with the utmost possible rapidity a Jewish national centre in Palestine which may become not only a refuge to the oppressed from the unhappy lands of Central Europe, but which will also be a symbol of Jewish unity and the temple of Jewish glory, a task is presented on which many blessings rest.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου