Πέμπτη, 2 Μαρτίου 2017

Ντόναλντ Τραμπ VS ΜΜΕ


Λένε οι κνίτες των Ελληνικών ΜΜΕ ότι ο Τραμπ είναι κατά της ελευθερίας του τύπου. Η πραγματικότητα είναι ότι ο Τραμπ, σε αντίθεση με τους Πούτιν, Ερντογάν και Τσίπρα, δεν έχει πάρει κανένα μέτρο για να περιορίσει την ελευθερία του τύπου.

Ο Τραμπ απλά απαντάει στους δημοσιογράφους που πληρώνουν οι Ισλαμιστές, οι Κινέζοι και οι Μεξικάνοι για να τον βρίζουν. Είναι δικαίωμα του να απαντάει στους πληρωμένους δημοσιογράφους. Δεν έχει πάρει κανένα μέτρο για να περιορίσει την ελευθερία του τύπου. Αντιθέτως, στην Ρωσία, την Τουρκία, την Κίνα, και φυσικά στην Ελλάδα, όλα τα κανάλια ελέγχονται από την κυβέρνηση.


Βλέπουν οι δημοσιογράφοι ότι ο Τραμπ δεν φοβάται τους δημοσιογράφους και τρελαίνονται γιατί σου λέει μπορεί να γίνει μόδα και να ακολουθήσουν το παράδειγμα του και άλλοι δεξιοί πολιτικοί. Βλέπετε στην Ελλάδα τι γίνεται μόλις πάει να αφήσει ο Άδωνις κανένα υπονοούμενο ότι οι δημοσιογράφοι είναι αριστεροί. Σε αντίθεση με τον Άδωνι ο Τραμπ δεν τα φοβάται τα ξέκωλα. Την αρπάει ο Τραμπ την εκεί Μπουσδούκου και της δίνει να καταλάβει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου