Πέμπτη, 2 Μαρτίου 2017

Jazz VS Sister (Hollywood)

Με έβγαλε τρελό η αδερφή μου επειδή λέω ότι πιστεύω ότι έγινε επίτηδες το λάθος στην απονομή των Oscars. Και δεν είναι και καμιά θολοκουλτούρα. Έξυπνο δεξιόνι είναι, που λόγω έλλειψης χρόνου δεν ενημερώνεται, και κάποιες φορές γίνεται σανοφάγος.

Βλέπετε ότι ο ελεγκτής της PwC, ο οποίος έδωσε τον φάκελο, και φορτώθηκε το λάθος, ήταν μέσα στην τρελή χαρά, έβγαζε selfies με τους ηθοποιούς κλπ. Τρία άτομα χρειάζονταν για να του την κάνουν και να στήσουν το κόλπο. Αυτός που πήρε τον φάκελο, ο Warren Beatty και η Faye Dunaway. Δεν μιλάω εγώ για καμία συνωμοσία χιλιάδων ανθρώπων. Οι διασκεδαστές είναι βουτηγμένοι στο αλκοόλ,  στα ναρκωτικά και στα χάπια, και πολλές φορές είναι τρελούτσικοι.

Σκεφτείτε ότι έγιναν 4 γεγονότα που είχαν πολύ μικρές πιθανότητες να συμβούν. Πρώτον, ο ελεγκτής έδωσε λάθος φάκελο. Κάθε πότε γίνεται αυτό? Μία στις χίλιες? Στην συνέχεια, ο Warren Beatty, έμπειρος στα Όσκαρ, είδε το όνομα της Emma Stone, και γι’αυτό όπως ομολόγησε δεν διάβαζε το όνομα του έργου, αλλά δεν γύρισε τον φάκελο από την πίσω πλευρά, που έγραφε ότι ήταν ο φάκελος του α γυναικείου ρόλου. Αντιθέτως τον πάσαρε στην Dunaway.

Στην συνέχεια, η Faye Dunaway πήρε τον φάκελο, ούτε και αυτή έδωσε σημασία στο ότι έγραφε Emma Stone, από βιασύνη υποτίθεται.

Τέλος, ο Warren Beatty, ο οποίος ομολογεί ότι είχε καταλάβει ότι κάτι δεν πάει καλά, δεν ενημέρωσε κανέναν, και οι τρεις Εβραίοι παραγωγοί του La La Land, ανέβηκαν, μίλησαν, και στην συνέχεια παρέδωσαν το Όσκαρ στους μαύρους Μουσουλμάνους του Moonlight.

Πόσες πιθανότητες είχαν να συμβούν όλα αυτά τα λάθη μαζί? Και μιλάμε για τις τρεις μειοψηφίες των ΗΠΑ, τους Εβραίους, τους πρώην αγαπημένους των Democrats, και τους μαύρους Μουσουλμάνους, τους νυν αγαπημένους των Democrats. Είναι κάπως περίεργα όλα αυτά. Και όπως είπα δεν χρειαζόντουσαν 500 άτομα για να στηθεί αυτό το κόλπο. Τρία άτομα χρειάζονταν όλα κι όλα.


PwC blames Brian Cullinan for Oscars error, saying he handed over wrong envelope and did not react fast enough

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου