Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017

Ο Άδωνις Σχολιάζει την Τρομοκρατική Επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ Εναντίον του

Ο Άδωνις σχολιάζει την τρομοκρατική επίθεση εναντίον του, και αφήνει να εννοηθεί ότι ήταν μία πράξη που είχε την έγκριση του ΣΥΡΙΖΑ.

Εγώ να πω ότι η Χεζμπολάχ, που θα μπορούσε για παράδειγμα να κάνει την επίθεση στον Γεωργιάδη, αφού ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο πολιτικός χώρος που φροντίζει να της επιτρέπει να πουλάει στα Ελληνικά πανεπιστήμια τα ναρκωτικά της ελεύθερα, δεν θα το έκανε χωρίς την έγκριση των εδώ φιλικών της δυνάμεων. Λέω τυχαία την Χεζμπολάχ. Υπάρχει και το PKK που επίσης υποστηριζόταν παραδοσιακά από τον Άσαντ και το Ιράν, υπάρχουν και οι Λατίνοι, υπάρχουν πολλοί.

Αλλά η ουσία είναι ότι όλοι αυτοί δεν κάνουν επιθέσεις σε συμμαχικές χώρες από μόνοι τους. Τρομοκρατικές επιθέσεις μονομερώς κάνουν μόνο σε χώρες που βρίσκονται σε πόλεμο μαζί τους, πχ ο Άσαντ και το Ιράν στην Γαλλία και την Τουρκία λόγω του πολέμου στην Συρία, το Ιράν στις ΗΠΑ λόγω του πολέμου στο Αφγανιστάν, κλπ.

Σε χώρες που έχουν καλές σχέσεις, όπως έχει η Ελλάδα με το Ιράν και την Συρία, δεν πάνε να βάζουν βόμβες από μόνοι τους αν δεν έχουν και την έγκριση των εκεί πολιτικών τους φίλων. Άρα είτε οι Έλληνες τρομοκράτες εκπαιδεύονται από τον άξονα Χεζμπολάχ-PKK-Κούβα, είτε ο ίδιος ο άξονας έβαλε την βόμβα στον Γεωργιάδη, υπήρχε και έγκριση από τους εδώ φίλους τους. Όπως θα ακούσετε ο Γεωργιάδης ουσιαστικά λέει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εγκρίνει την τρομοκρατική επίθεση εναντίον του.

Να θυμίσω επίσης ότι δυο μέρες πριν ο Άδωνις ξεβράκωσε τον Αυτιά, όταν ο Αυτιάς του έλεγε ότι πρέπει να μειωθούν κι άλλο οι αμοιβές των βουλευτών, λέγοντας του ότι η αριστερά κλείνει τα κοινοβούλια όπου κυβερνάει, και είπε επίσης για την κολεγιά του Κατρούγκαλου με τον Ερντογάν στην Θράκη. Και αμέσως έσκασαν οι μπόμπες.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου