Πέμπτη, 9 Μαρτίου 2017

Πως Φτάσαμε από τις Εβραίες Φεμινίστριες στις Ισλαμίστριες Φεμινίστριες


 Οι Ισλαμίστριες Φεμινίστριες

Μία από τις βασικές διοργανώτριες της Απεργίας των Γυναικών στις ΗΠΑ (Womens International Strike Day), είναι η Παλαιστίνια Αράβισσα Linda Sarsour, η οποία είναι Ισλαμίστρια (Αδελφή Μουσουλμάνα), έχει πολύ ισχυρούς δεσμούς με τους Ισλαμιστές της Χαμάς, και είναι η πρώην επικεφαλής του Αμερικανο-Αραβικού Συμβουλίού. Φανατική φεμινίστρια και Ισλαμίστρια.

Εικόνα Η Ισλαμίστρια Φεμινίστρια Linda Sarsur


Πως γίνεται  φανατική φεμινίστρια και Ισλαμίστρια ταυτόχρονα? Όλα μπορούν πλέον να γίνουν στις ανόητες ΗΠΑ και στην ανόητη ΕΕ. Όπως πάμε σε λίγο δεν θα υπάρχει στην Ευρώπη θολοκουλτουριάρα χωρίς μαντίλα και θολοκουλτουριάρης χωρίς γένι Τζιχάντι. Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο που είχε εμφανιστεί με μούσι τζιχάντι. Ο Ντι Κάπριο είναι φανατικός υποστηρικτής της πράσινης ενέργειας.

Εικόνα Λεονάρντο Ντι ΚάπριοΧθες η Linda Sarsur συνελήφθη από την αστυνομία επειδή έκανε επεισόδια έξω από το Trump Tower. Στην πραγματικότητα η Linda Sansur δεν είναι φεμινίστρια αλλά Ισλαμίστρια. Απλά παίζει το παιχνίδι της φεμινίστριας για να δημιουργήσει ένα γυναικείο κίνημα υπέρ της Μουσουλμανικής Αδελφότητας. Όπως οι Σοβιετικοί υποστήριζαν ακροαριστερές οργανώσεις στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ οι οποίες υποτίθεται ότι ήταν υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, όχι επειδή πραγματικά ήταν, αλλά επειδή ζητούσαν να μην συλλαμβάνονται αυτοί που έκαναν τα επεισόδια εναντίον της αστυνομίας κλπ.

Να ανοίξω μία παρένθεση, για να ξαναπώ ότι η Χαμάς χρηματοδοτείται από το Κατάρ, και υποστηρίζεται στρατιωτικά από την Τουρκία και το Ιράν. Όσο τουλάχιστον η Τουρκία και το Ιράν τα είχαν καλά, και υπήρχε η ελπίδα το Ιράν να στείλει στην Ευρώπη το αέριο του μέσα από την Τουρκία, μαζί με το Κατάρ (South Pars/ North Field). Τον άξονα που ονομάζω “άξονα του αερίου της Μουσουλμανικής Αδελφότητας”, τον οποίο προωθούσε ο αριστερός μαύρος Μουσουλμάνος Μπαράκ Χουσείν Ομπάμα (Τουρκία, Ιράν, Κατάρ) μαζί με την Γαλλία, και άλλες χώρες που φοβούνται την Ρωσία.

Και όπως έχω ξαναπεί θα έπρεπε να ανέβει και στην Σαουδική Αραβία η Μουσουλμανική Αδελφότητα, ώστε να έχει τον έλεγχο ο Σουλτάνος Ερντογάν, προκειμένου να μπορεί ο Ιρανό-Καταριανός αγωγός να περάσει μέσα από Σαουδική Αραβία, την Ιορδανία, και την Σουνιτική Συρία, αποφεύγοντας το υποστηριζόμενο από την Ρωσία PKK στο Κουρδιστάν της Τουρκίας.

Χάρτης Ο Άξονας του Αερίου της Μουσουλμανικής ΑδελφότηταςΓιατί η Σαουδική Αραβία έχει πολύ λιγότερο αέριο από αυτές τις χώρες, και το καταναλώνει στο εσωτερικό της. Την Σαουδική Αραβία την ενδιαφέρει το πετρέλαιο και όχι το αέριο, και δεν έχει λόγω να ανοίξει μία μεγάλη κόντρα με την Ρωσία επιτρέποντας τον αγωγό (Κατάρ+Ιράν)-Τουρκία-Ευρώπη, ο οποίος εκτός από κόντρα μία κόντρα με την Ρωσία θα ενδυνάμωνε και τους αντιπάλους της Σαουδικής Αραβίας, το Καταρ και το Ιράν.

Αλλά και η Σαουδική Αραβία, όπως και οι υπόλοιποι Άραβες και οι Ιρανοί, υποστηρίζει στις ΗΠΑ τους Ισλαμιστές, τις φεμινιστικές οργανώσεις, τις πράσινες οργανώσεις κλπ. Για παράδειγμα οι ακροαριστερές οικολογικές οργανώσεις των ΗΠΑ εξυπηρετούν και την Σαουδική Αραβία, και το Ιράν και το Κατάρ, και τους υπόλοιπους Άραβες, αφού επιτίθενται στα κοιτάσματα και τους αγωγούς των ΗΠΑ και του Καναδά.

Αυτό το σενάριο υποτίθεται ότι έχει τελειώσει με την υπογραφή του Ρωσο-Τουρκικού αγωγού Turk Stream, αλλά οι Καταριανοί και οι σύμμαχοι τους στις ΗΠΑ δεν θα πάψουν να το παλεύουν. Για την σύλληψη της Sarsur βλέπε το κεντροδεξιό Daily Caller “Women’s Day Organizer Linda Sarsour Arrested Outside Trump Tower”, Μάρτιος 2017.

Αυτή είναι η γεωπολιτική των Ισλαμιστριών φεμινιστριών. Πίσω τους βρίσκονται Ισλαμιστές, Μεξικανοί βιομήχανοι, Κινέζοι, το πράσινο λόμπι, και οι λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις. Σκεφτείτε ότι ένα από τα βασικά αιτήματα της εκδήλωσης που έκαναν οι φεμινίστριες στις ΗΠΑ και την Ευρώπη ήταν το τέλος της “αποικοιοκρατίας” στην Παλαιστίνη, και η καταστροφή του Ισραήλ. Μα τι δουλειά μπορεί να έχει το Ισραήλ, η μόνη δημοκρατία της Μέσης Ανατολής, με μία εκδήλωση υπέρ των γυναικών, όταν στις Ισλαμικές χώρες οι γυναίκες πρέπει να καλύπτουν τα πρόσωπα τους, και τους ομοφυλόφιλους τους πετάνε από τα μπαλκόνια? Βλέπε Breitbart “International Women’s Strike Message: ‘Decolonize Palestine,’ Stand Up to ‘White Supremacists’ In Trump Administration”, Μάρτιος 2017

Βλέπω και τις πύρινες αναρτήσεις της αγαπημένης μου Σύλβιας Κλιμάκη, η οποία ανεβάζει φωτογραφίες στις οποίες φοράει μαντίλα, ποστάρει υπέρ των φεμινιστικών κινημάτων, και κάνει τέλος πάντων και αυτή ότι μπορεί για να βοηθήσει τους φίλους της Άραβες, τους Ιρανούς και τους Κινέζους, και τους εφοπλιστές και επιχειρηματίες που συνεργάζονται μαζί τους.

Η Σύλβια είναι μία από τις πολλές φεμινίστριες-Ισλαμίστριες επαναστάτριες που συμμετέχουν στην αντίσταση κατά του Ντόναλντ Τραμπ, και όπως έχει πει μαθαίνει Αραβικά και Κινέζικα. Τώρα με τον Τραμπ θα πρέπει να μάθει Ρούσικα η Σύλβια (J)

Εικόνα Σύλβια – Το Sex Symbol του Ελληνικού Ισλαμισμού και ΦεμινισμούΟι Εβραίες Φεμινίστριες

Αν σήμερα στις ΗΠΑ την τιμητική τους έχουν οι Ισλαμίστριες Φεμινίστριες, στις αρχές του 20ου αιώνα την τιμητική τους στις ΗΠΑ είχαν οι  Εβραίες φεμινίστριες, οι οποίες υποστηρίζονταν στις ΗΠΑ από τα Αμερικανικά Κομμουνιστικά Κόμματα. Ο Λένιν ίδρυσε στις ΗΠΑ το 1919 το Αμερικανικό Κομμουνιστικό Κόμμα (CPUSA), πατώντας πάρα πολύ και πάνω σε Ρώσους Εβραίους που είχε διώξει ο Τσάρος από την Ρωσική Αυτοκρατορία, κάποιοι από τους οποίους είχαν μεταναστεύσεις στις ΗΠΑ.

Το αποτέλεσμα ήταν όπως έχω ξαναπεί να χρηματοδοτήσει ο μεγαλύτερος Αμερικανός βιομήχανος Χένρι Φορντ το 1920 τον “Διεθνή Εβραίο”. Ο Διεθνής Εβραίος ήταν όπως έχω ξαναπεί μία παραλλαγή των Πρωτοκόλλων των Σοφών της Σιών, τα οποία είχε εκδώσει η Τσαρική αστυνομία στις αρχές του 20ου αιώνα, λίγο πριν τον Α Παγκόσμιο Πόλεμο, επειδή οι Οθωμανοί ήταν οι παραδοσιακοί προστάτες των Εβραίων, και η Ρωσική Αυτοκρατορία και η Οθωμανική Αυτοκρατορία βρίσκονταν σε πόλεμο.

Αντίστοιχα οι Οθωμανοί κυνηγούσαν τους Αρμενίους και τους Κούρδους στην Οθωμανική Αυτοκρατορία, επειδή κάποιοι από αυτούς ήταν σύμμαχοι των Ρώσων. Και φυσικά οι Οθωμανοί κυνηγούσαν και τους Έλληνες του Πόντου, τους οποίους αργότερα ξεκλήρισε ο Κεμάλ Αττατρούκ, τον οποίο θαυμάζουν ο Γιάννης Μπουτάρης, ο Αντώνης Ρέμος, και πάρα πολλοί Έλληνες που προφανώς έχουν παρτίδες με την Τουρκία.

Ο Μπουτάρης ίσως να στέλνει τα κρασιά του στην Τουρκία, ο Ρέμος ίσως να κάνει συναυλίες στην Τουρκία, δεν ξέρω τι παρτίδες μπορεί να έχει ο καθένας. Αλλά η Τουρκία είναι ο βασικός αγοραστής Ελληνικών προϊόντων. Και αυτό είναι πολύ καλό, αρκεί όσοι συνεργάζονται με την Τουρκία να μην κάνουν στην Ελλάδα την Τουρκική προπαγάνδα.

Βλέπετε ότι η Τουρκία απορροφάει το μεγαλύτερο μέρος (13%) των αξίας 33 δις Ελληνικών εξαγωγών (2014). Μέσα εκεί φαντάζομαι βρίσκονται και τα κρασιά του Μπουτάρη, και καμιά συναυλία του Ρέμου, κλπ κλπ.

Εικόνα Ελληνικές Εξαγωγές
 Για τον Νίκο Φίλη πια στο Υπουργείο Παιδείας δεν το συζητώ. Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥΡΚΙΑ. Απορεί ο Φίλης γιατί να πάρουμε F-35 αφού θα τα πάρει η μητέρα Τουρκία και θα μας προστατεύσει αυτή αν χρειαστεί από την ΕΕ.

Η απενοχοποιημένη Σύλβια Κλιμάκη αποκαλεί την Κωνσταντινούπολη “Istanbul”, ή τουλάχιστον το έχει κάνει στο Facebook. Δεν ξέρω αν το κάνει συστηματικά. Φαντάζομαι ότι εντός Ελλάδας δεν θα τολμάει. Και μιλάμε ότι η Κωνσταντινούπολη είναι η πραγματική πρωτεύουσα της Ελλάδας, η πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας, η πρωτεύουσα του Βυζαντίου, η οποία αφελλινίστηκε μόλις τον 20ο αιώνα από τον Κεμάλ Ατατουρκ και τους διαδόχους του.

Και όμως υπάρχουν άνθρωποι με Ελληνικά διαβατήρια που αποκαλούν την Κωνσταντινούπολη “Istanbul”, και θαυμάζουν τον Κεμάλ Αττατούρκ, ο οποίος μπορεί να ήταν ένας ήρωας για την Τουρκία, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει ένας Έλληνας να θαυμάζει τον Κεμάλ. Αν κάποιος μπορεί να μου το εξηγήσει....

Προς Θεού εγώ δεν λέω “πάμε να πάρουμε τη Μπόλη” που λένε κάποιοι σανοφάγοι. Κάτι τέτοιο μόνο το ΚΚΕ και την Τουρκία θα συνέφερε, αφού ο συσχετισμός των δυνάμεων είναι εναντίον μας. Λέω θα συνέφερε το ΚΚΕ γιατί το ΚΚΕ μπορεί να ελέγχει τον δημόσιο λόγο αλλά προφανώς δεν ελέγχει τον στρατό.

Αλλά ούτε και η Τουρκία μπορεί να μας κάνει ντου επειδή θα της το ζητήσει το ΚΚΕ. Αν η Τουρκία μπορούσε να κάνει ντου θα το έκανε, και θα έβαζε τον Κουτσούμπα γενικό δερβέναγα, και χωρίς να της το ζητήσει το ΚΚΕ. Για να μας κάνει ντου η Τουρκία θα πρέπει να το επιτρέψει η διεθνής συγκυρία, πχ ένας γενικός πόλεμος στην περιοχή, ή να της δώσει κάποιο πάτημα το ΚΚΕ. Αλλά το να λέμε ότι η Κωνσταντινούπολη είναι η πραγματική πρωτεύουσα της Ελλάδας, κάτι που γνωρίζουν και οι Τούρκοι, δεν είναι κάτι κάτι κακό, ούτε σημαίνει ότι θα πάμε να την πάρουμε πίσω. Αφού δεν μπορούμε. Αλλά γιατί δεν πρέπει να ξέρουν οι Έλληνες ότι η πραγματική πρωτεύουσα της Ελλάδας, η πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας, είναι η Κωνσταντινούπολη? Γιατί δεν πρέπει να γνωρίζουν οι Έλληνες ότι είναι οι ηττημένοι της Άλωσης? Άλλο το ένα και άλλο το άλλο.

Να γυρίσω όμως στο θέμα. Όπως και στην Ρωσία, έτσι και οι ρίζες του Αμερικανικού κομμουνισμού βρίσκονται στην εξωτερική πολιτική της Γερμανικής Αυτοκρατορίας. Ήταν η Γερμανική Αυτοκρατορία που υποστήριζε τους Κομμουνιστές στις αντίπαλες χώρες, πχ την Ρωσία, την Βρετανία, τις ΗΠΑ κλπ. Απλά μετά την άνοδο των Μπολσεβίκων στην Ρωσία το 1917, και την διάλυση της Γερμανικής Αυτοκρατορίας στον Α Παγκόσμιο Πόλεμο το 1918, και την κόντρα Ρωσίας-ΗΠΑ που ακολούθησε, τον ρόλο πήρε δικαιωματικά η Ρωσία του Λένιν και του Στάλιν στην συνέχεια.  Και έλεγα τις προάλλες με  ποιον τρόπο οι Αμερικανοί, οι Γάλλοι και οι Βρετανοί χρησιμοποιούσαν το μίσος του Τρότσκι εναντίον του Στάλιν πριν τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο.

Ωστόσο τον έλεγχο του Αμερικανικού Κομμουνισμού οι Ρώσοι τον πήραν μετά τον Α Παγκόσμιο Πόλεμο, ιδρύοντας το Αμερικανικό Κομμουνιστικό Κόμμα το 1919 (CPUSA). Μάλιστα ο Alfred Wagenknecht, ο οποίος έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην δημιουργία του CPUSA το 1919, ήταν Γερμανός μετανάστης και βασικό μέλος του Αμερικανικού Σοσιαλιστικού Κόμματος που είχε δημιουργηθεί στις ΗΠΑ πριν τον Α Παγκόσμιο Πόλεμο (1903). Δεν νομίζω ότι είναι τυχαίο ότι ήταν Γερμανός μετανάστης.

Πριν τον Α Παγκόσμιο Πόλεμο οι Ρώσοι Μπολσεβίκοι υποστηρίζονταν από την Γερμανική Αυτοκρατορία, και μόνο με την έγκριση και υποστήριξη της Γερμανικής Αυτοκρατορίας θα μπορούσαν να υποστηρίξουν Κομμουνιστικά κόμματα και σε άλλες χώρες εκτός της Ρωσίας. Καταλαβαίνετε ότι υπερατλαντικές συνεργασίες και συμμαχίες δεν μπορούν να γίνουν χωρίς την συμμετοχή των μυστικών υπηρεσιών. Αυτό ισχύει ακόμη και σήμερα, αλλά ίσχυε πολύ περισσότερο τον 19ο αιώνα. Μιλάμε για την εποχή του βιομηχανικού πολέμου που προηγήθηκε του Α Παγκοσμίου Πολέμου, όπου οι βιομηχανικές χώρες προσπαθούσαν να σαμποτάρουν η μία την βιομηχανία της άλλης.

Να σας θυμίσω ότι ο Μαρξ ήταν Γερμανός, τον οποίο έδιωξαν οι Γερμανοί, και ο Μαρξ πήγε στην Μεγάλη Βρετανία, όπου το 1867 έγραψε το Κεφάλαιο, και το 1876 ιδρύθηκε το πρώτο κομμουνιστικό κόμμα στις ΗΠΑ, το Socialist Labour Party.

Τον Μαρξ υποστήριζε οικονομικά ο Γερμανός βιομήχανος Friedrich Engels. Μαζί με τον Engles έγραψε ο Μαρξ το Κεφάλαιο. Μάλιστα το τρίτο και τελευταίο μάλιστα μέρος του Κεφαλαίου, το Capital Volume III, το έγραψε ο Ένγκελς μόνος του το 1894, 20 χρόνια πριν ξεσπάσει ο Α Παγκόσμιος, επειδή ο Μαρξ πέθανε. Ο Ένγκελς λέει ότι βασίστηκε στις σημειώσεις του Μαρξ.

Σας ακούγετε παράξενο ότι ένας Γερμανός βιομήχανος έγραψε το Κεφάλαιο στο Λονδίνο? Να μην σας ακούγεται καθόλου παράξενο. Αυτή ακριβώς είναι η κατάσταση που επικρατεί κατά την διάρκεια του βιομηχανικού πολέμου που προηγήθηκε του Α Παγκοσμίου Πολέμου. Δεν είναι καθόλου παράξενο, και δεν πρέπει να σας κάνει καμία εντύπωση.

Εικόνα Μαρξ και Ένγκελς


Το αν τα Αμερικανικά Κομμουνιστικά Κόμματα πριν τον Α Παγκόσμιο Πόλεμο εκτός από τους Γερμανούς τα υποστήριζαν και οι Βρετανοί δεν το γνωρίζω. Η αλήθεια είναι ότι είχαν μεγάλες κόντρες και οι Αμερικανοί με τους Βρετανούς, και δεν θα μου έκανε καμία εντύπωση αν μάθαινα ότι και οι Βρετανοί υποστήριζαν Αμερικανούς Κομμουνιστές.

Αλλά από την στιγμή που δημιουργήθηκαν οι μεγάλες Κομμουνιστικές δυνάμεις, Σοβιετική Ένωση, Κίνα, Γιουγκοσλαβία, Κούβα κλπ, οι συγκρούσεις στα Κομμουνιστικά κόμματα των δυτικών χωρών οφείλονταν αποκλειστικά στις συγκρούσεις των Κομμουνιστικών χωρών. Μέχρι όμως να ανεβάσει η Γερμανική Αυτοκρατορία τους Μπολσεβίκους στην Ρωσία, δεν υπήρχε καμία Κομμουνιστική χώρα. Τα Κομμουνιστικά κόμματα υποστηρίζονταν από αντίπαλες βιομηχανικές χώρες. Σκεφτείτε ότι στις ΗΠΑ είχε μετανάστες απ’όλες τις χώρες του κόσμου, και υπήρχαν όλες οι θρησκείες του κόσμου, και οι ΗΠΑ ακολουθούσαν μία ξέφρενη πορεία αφήνοντας πίσω την Ευρώπη. Στις ΗΠΑ είχαν την ευχέρεια να παρεμβαίνουν όλες οι χώρες με μεγάλη άνεση, και λόγω της μεγάλης ελευθερίας της έκφρασης που υπήρχε, και λόγω της μεγάλης γενικότερα ελευθερίας που υπήρχε, και λόγω των πολλών Ευρωπαίων μεταναστών.

Γι’αυτό και το Brooklyn στην Νέα Υόρκη, η οποία ήταν το πιο εξωστρεφές κομμάτι των ΗΠΑ, θεωρείται το κέντρο του γυναικείου κομμουνισμού και φεμινισμού στις ΗΠΑ, και από εκεί ξεκίνησε η Ρωσο-Εβραία Clara Lemlich να ξεσηκώνει τις Εβραίες νοικοκυρές για τα δικαιώματα των γυναικών. Η Clara Lemlich ήταν μέλος του Αμερικανικού Κομμουνιστικού Κόμματος, και ήταν επαγγελματίας Σουφραζέτα, και κατάφερε το 1929 να δημιουργήσει τον γυναικείο κομμουνιστικό φεμινιστικό οργανισμό United Council of Working Class Women (UCWW), ο οποίος με την βοήθεια των Σοβιετικών πολύ γρήγορα εξαπλώθηκε σε όλες τις πολιτείες των ΗΠΑ.

Υπό αυτήν την έννοια η Ρωσο-Εβραία Clara Lemlich είναι η μητέρα του γυναικείου φεμινισμού στις ΗΠΑ, και όσο και αν ακούγεται παράξενο είναι ιδεολογική πρόγονος της Παλαιστίνιας Αράβισσας Linda Syrsur. Απλά οι δύο γυναίκες έδρασαν σε διαφορετικό γεωπολιτικό πλαίσιο, κάνοντας όμως την ίδια ακριβώς δουλειά.

Εικόνα Η Ρωσο-Εβραία Σουφραζέτα Clara LemlichΌσοι μάλιστα παρακολουθείτε την ακροαριστερή δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ Άννα Μπουσδούκου στο Instagram, θα θυμάστε ότι στο πρόφατο ταξίδι της στην Νέα Υόρκη, είχε ανεβάσει μία φωτογραφία ενθουσιασμού επειδή θα πήγαινε στο Brooklyn, λέγοντας “Brooklynbaby”. Το Brooklyn δεν είναι ένα από τα αξιοθέατα της Νέας Υόρκης, και πολλοί λίγοι τουρίστες το επισκέπτονται. Οι τουρίστες στην Νέα Υόρκη προτιμούν να περνάνε τον χρόνο τους στο Μανχάταν. Αλλά το Brooklyn είναι στις ΗΠΑ η μήτρα του γυναικείου Αμερικανικού κομμουνισμού και φεμινισμού,  και αυτός ήταν ο λόγος του ενθουσιασμού της Μπουσδούκου.

Εικόνα Το Post της Ακροαριστερής Δημοσιογράφου του ΣΚΑΙ

Θα μου πείτε μα πολλοί Έλληνες περνάνε από το Μανχάταν στο Long Island για να επισκεφτούν την Αστόρια, την Ελληνική γειτονιά. Ναι, μόνο που η Astoria είναι στο Queens του Long Island και όχι στο Brooklyn.

Από το Brooklyn είναι και ο αριστερός Εβραίος απατεώνας Bernie Sanders, ο οποίος παραλίγο να νικήσει την Χίλαρι Κλίντον. Ο Bernie Sanders είναι όπως και όλοι οι αριστεροί Εβραίοι εχθρός της δεξιάς κυβέρνησης Νετανιάχου στο Ισραήλ, και χτυπάει τον Νετανιάχου μαζί με την Μουσουλμανική Αδελφότητα. Ο Sanders εκπροσωπεί το πράσινο λόμπι, και σε πολλά θέματα τα συμφέροντα του ταυτίζονται με τα συμφέροντα της Μουσουλμανικής Αδελφότητας. Ο Sanders είχε δεσμευτεί να απαγορεύσει στις ΗΠΑ την παραγωγή πετρελαίου και αερίου από σχιστόλιθο, και να εμποδίσει την κατασκευή πολλών αγωγών πετρελαίου και αερίου.

Η μεγάλη επιρροή που είχαν οι Ρώσοι Κομμουνιστές στους Ρωσο-Εβραίους που είχαν μεταναστεύσει στις ΗΠΑ δεν πρέπει να σας κάνει εντύπωση για πολλούς λόγους. Όχι μόνο επειδή ήταν Ρώσοι. Ακόμη και σήμερα το 20% των Ισραηλινών είναι Ρωσικής καταγωγής. Κυρίως επειδή οι Άραβες είχαν παραδοσιακούς δεσμούς με τους Βρετανούς, και στην συνέχεια με τους Ιταλούς φασίστες και τους Γερμανούς Ναζί (Μουσουλμανική  Αδελφότητα).

Ο Στάλιν κυνηγούσε στην Ρωσία τους Εβραίους, όπως κυνηγούσε και τους Χριστιανούς και τους Μουσουλμάνους, αλλά ήλπιζε στην δημιουργία ενός κομμουνιστικού Εβραϊκού κράτους στην Παλαιστίνη, το οποίο θα ήταν το πάτημα της Ρωσίας, προκειμένου η Ρωσία να θεραπεύσει την επιρροή που είχαν στους Άραβες οι Βρετανοί και οι Γερμανοί. Μάλιστα οι Εβραίοι της Παλαιστίνης ήταν σε εμφύλιο, επειδή πολλοί από αυτούς υποστήριζαν την Μεγάλη Βρετανία που είχε τον έλεγχο της Παλαιστίνης (Haganah), ενώ πολλοί άλλοι υποστήριζαν την Ρωσία και έκαναν τρομοκρατικές επιθέσεις εναντίον των Βρετανών (Irgun). Οι Εβραίοι της Παλαιστίνης πριν τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο ήταν στην θέση που βρίσκονται σήμερα οι Κούρδοι. Ήταν τα βατράχια που έβλεπαν τα βουβάλια να χοροπηδάνε γύρω τους.

Η συμμαχία Ρωσίας-Αράβων προέκυψε μετά τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο. Άρα δεν πρέπει να σας κάνει καμία εντύπωση ότι οι Ρωσο-Εβραίες φεμινίστριες υποστηρίζονταν από την Ρωσία τις δεκαετίες του 1920 και του 1930, όπως τώρα οι φεμινίστριες υποστηρίζονται από την Κούβα, την Κίνα, το Μεξικό, το Κατάρ και το Ιράν. Προφανώς η Ρωσία δεν έχει συμφέρον στην παρούσα φάση να χτυπήσει τον Τραμπ, και δεν θα πρέπει να θεωρούμε ότι έχει συμμετοχή σε επιθέσεις τύπου Linda Syrsur. Όχι αυτή την στιγμή τουλάχιστον.

ΕικόναClara Lemlich
“Communism in the United States
5η Παράγραφος
While the Yiddishist projects flagged, the late 1920s also saw some advances in community activism by Jewish communists, particularly women. Starting in Brooklyn’s Brownsville district in 1926, communist activist housewives such as Clara Lemlich Shavelson and Kate Gitlow mobilized women in Jewish neighborhoods throughout New York City to protest exorbitant food and housing costs. In June 1929, this movement gave birth to the United Council of Working Class Women (UCWW). Though its membership was almost entirely Jewish until the mid-1930s, the UCCW was not officially an ethnic association. This departure from Yiddishist activism not only dovetailed with the Workers Party policy but also reflected a growing trend in Jewish communities. Increasingly, older immigrant Yiddishists were being outnumbered by younger, native-born leftists who were as self-consciously American as they were Jewish.


“Women’s Day Organizer Linda Sarsour Arrested Outside Trump Tower”, Μάρτιος 2017Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου