Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017

Ο Άδωνις Κατηγορεί τον Βαξεβάνη για την Τρομοκρατική Επίθεση που Δέχτηκε


Είπε ο Άδωνις ότι ο Κώστας Βαξεβάνης, πρώην ΚΚΕ, πρώην ΣΥΡΙΖΑ κλπ, είχε στοχοποιήσει την εισαγγελέα Τσατάνη με τα δημοσιεύματα του, και στην συνέχεια ακολούθησε η επίθεση των Πυρήνων της Φωτιάς, η οποία τίναξε ολόκληρο σχεδόν το κτίριο στον αέρα.

Αντίστοιχα τώρα, ο Κώστας Βαξεβάνης στοχοποίησε τον Άδωνι, και οι Πυρήνες της Φωτιάς έκαναν επίθεση στο βιβλιοπωλείο του. Απ’όσο ξέρω οι Πυρήνες της Φωτιάς δεν έχουν ακόμη αναλάβει την ευθύνη για την επίθεση στο βιβλιοπωλείο του Άδωνι, αλλά ανέλαβαν την ευθύνη για την επιστολή βόμβα στον Σόιμπλε, η οποία έφερε το όνομα του Άδωνι Γεωργιάδη. Ο Άδωνις λέει φυσικά ότι δεν έβαλε ο Βαξεβάνης την βόμβα.

Να πω όμως κι εγώ ότι όταν ο Άδωνις είχε διαλύσει τον Βαξεβάνη στο δικαστήριο, είχε μεσολαβήσει ο Νίκος Κωνσταντόπουλος, ο πατέρας της Ζωής, και ο Άδωνις δεν του πήρε λεφτά. Το έχει πει ο ίδιος ο Άδωνις στον αέρα, λέγοντας ότι αυτή την φορά δεν θα του την χαρίσει.

Για τους Κωνσαντόπουλους θυμάστε ότι έχω ανεβάσει άρθρα που λένε ότι υπερασπίζονται Άραβες τρομοκράτες. Θα μου πεις μα οι Κωνσταντόπουλοι βάζουν τις βόμβες? Όχι βέβαια. Άλλά μία είναι η συμμορία. Άλλος πετάει λάσπη, άλλος υπερασπίζεται τρομοκράτες, άλλος πουλάει τα ναρκωτικά της Χεζμπολάχ, άλλος κάνει την τρομοκρατική επίθεση.

Προφανώς οι τρομοκρατικές επιθέσεις στην Ελλάδα έχουν και την υποστήριξη αριστερών της ΕΥΠ, γιατί όπως έλεγα αποκλείεται ο Άσαντ ή το Ιράν, ή η Χεζμπολάχ, ή ο Καντάφι παλιότερα, κλπ, να κάνουν σε μία συμμαχική χώρα τρομοκρατική επίθεση χωρίς την συγκατάθεση των εκεί συμμάχων τους. Τρομοκρατικές επιθέσεις με τον τσαμπουκά τους κάνουν μόνο στις χώρες με τις οποίες βρίσκονται σε πόλεμο.

Άρα αυτό που λέει ο Άδωνις είναι στην πραγματικότητα τρίχες μπροστά σε αυτά που θα έπρεπε να πει. Θα μου πεις άμα πει αυτά που πρέπει να πει θα του βάλουν οι Πυρήνες της Φωτιάς την βόμβα στο σπίτι του και θα τον σκοτώσουν.

Στο μεταξύ η Τσαπανίδου, συντρόφια με τον Βαξεβάνη και παραλίγο σύζυγοι, κάλεσε και χθες και σήμερα τον Άδωνι, προς τιμήν της, φαντάζομαι και επειδή νοιώθει άσχημα γι’αυτά που του κάνουν τα συντρόφια της. Όχι ότι την χαλάει και από άποψη τηλεθέασης βέβαια, αφού η Μπουσδούκου μπουκοτάρει τον Άδωνι από τότε που την ξεβράκωσε το 2015.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου