Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017

Άδωνις “Πρέπει να Αυξηθεί ο Αριθμός των Βουλευτών και Όχι να Μειωθεί”

Φοβερός Άδωνις, λέει ότι δεν πρέπει να μειωθεί ο αριθμός των βουλευτών, αλλά να αυξηθεί. Καλύτερα λέει να γίνουν 500 οι βουλευτές, έστω και με μικρότερους μισθούς, ώστε να παραμείνει το κόστος το ίδιο, παρά να γίνουν 100 και να μετατραπεί η βουλή σε ένα κλειστό κλαμπ.

Να θυμίσω εγώ ότι τον πόλεμο στο κοινοβούλιο τον έχουν ξεκινήσει με τους αγανακτισμένους ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ στην μία πλευρά της πλατείας, και η ΧΑ στην άλλη πλευρά της πλατείας. Τρία κόμματα που έχουν ως κοινό ότι πιστεύουν στον ολοκληρωτισμό.

Και φυσικά τον πόλεμο στο κοινοβούλιο, με ερωτήματα του στυλ “γιατί να είναι τόσο πολλοί οι βουλευτές, γιατί να παίρνουν τόσο πολλά χρήματα οι βουλευτές κλπ”, τον συνεχίζουν οι Αυτιάδες και οι Παπαδάκηδες στα κανάλια, παίρνοντας την πάσα που τους κάνουν από τις πλατείες οι “αγανακτισμένοι” του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ και της ΧΑ. Οι οποίοι τώρα είναι διορισμένοι στο δημόσιο. Και καλά επειδή τους πιάνει ο πόνος για τους μισθούς των βουλευτών. Πληρώνουμε χρυσάφι το Ελληνικό δημόσιο και δεν τους πειράζει, και το πρόβλημα τους είναι οι αμοιβές των βουλευτών που συγκριτικά με τα υπόλοιπα είναι πραγματικά ψίχουλα.

Σκεφτείτε τι θα γίνει αν μειωθούν οι βουλευτές σε 100. Δεν θα υπάρχει κανένας βουλευτής της προκοπής. Θα σπρώχνουν οι Μπογδάνοι και οι Μπουσδούκες αυτούς που θέλει η ΔΕΗ κλπ, άντε και μερικούς από αυτούς που θέλουν οι Ρώσοι, οι Ιρανοί, οι Καταριανοί και οι Κινέζοι. Τώρα υπάρχει και κανένας βουλευτής της προκοπής. Αν γίνουν οι βουλευτές 100 θα είναι όλοι Μπογδανομπουσδούκοι.

Ηθικόν Δίδαγμα. Όσοι δεν είμαστε σανοφάγοι πρέπει να ζητάμε να αυξηθεί ο αριθμός των βουλευτών και όχι να μειωθεί όπως λένε οι δημοσιογράφοι. Το κόστος είναι ασήμαντο για τα δεδομένα του Ελληνικού δημοσίου. Όπως πρέπει να και να ζητάμε να μειωθεί το κόστος των τηλεοπτικών αδειών και όχι να αυξηθεί όπως λένε οι δημοσιογράφοι, ώστε να υπάρχουν περισσότερα κανάλια.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου