Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017

Η Προπαγάνδα της Γύφτισσας Μαίρης Συνατσάκη

Την Μαίρη Συνατσάκη ξεκίνησα να την παρακολουθώ επειδή είναι όμορφη και απλά την έκανα χάζι. Ούτε για πολιτική ανάλυση έψαχνα, ούτε για φιλοσοφία. Καθαρά για ψυχαγωγία.
Διαπίστωσα λοιπόν ότι είναι τελείως γύφτισσα, και προωθεί ότι αριστερό, πράσινο, Ισλαμικό και gay κυκλοφορεί, είτε σε βιβλίο, είτε σε μουσική, είτε σε σινεμά, είτε σε άποψη, είτε σε οτιδήποτε. Θυμάστε ότι έβγαλε και το βιντεάκι “Είμαι Αλβανίδα, είμαι gay, είμαι πρόσφυγας”, και έγινε μία ηρωίδα της Ελληνικής τηλεόρασης, η οποία δεν διστάζει να υψώσει το ανάστημα της απέναντι σε όλους εμάς του καθυστερημένους βλαχομπαρόκ τύπους.

Και φυσικά όλα αυτά με το αζημίωτο, αφού κάθε χρόνο κάνει και μία αποτυχία στην τηλεόραση, και κάθε χρόνο παίρνει και μία νέα ευκαιρία. Και η εταιρεία που φτιάχνει τα κραγιόν και τα αξεσουάρ που πουλάει θα στοιχημάτιζα ότι είτε Κινέζικων συμφερόντων είναι, είτε Αραβικών, είτε Τουρκικών, είτε Ιρανικών, είτε κάτι τέτοιο τέλος πάντων.

Μου έμεινε βέβαια το χούι και εξακολουθώ να την παρακολουθώ. Και θέλω και να την παρακολουθώ, γιατί την θεωρώ πολύ καλό εργαλείο προπαγάνδας, και θέλω να βλέπω πως επιτίθενται στα παιδιά των αντιπάλων τους άλλες χώρες επενδύοντας σε καλλιτέχνες, celebrities κλπ.

Χωρίς να λέω ότι η Συνατσάκη έρχεται σε επαφή με μυστικές υπηρεσίες άλλων χωρών. Αλλά οι επιχειρηματίες που συνεργάζονται με μυστικές υπηρεσίες άλλων χωρών γνωρίζουν πολύ καλά τι προφίλ συνεργατών πρέπει να ψάχνουν. Θα σας πρότεινα να την παρακολουθείσετε και εσείς αυτήν την γύφτισσα, για να δείτε πως επιτίθονται στα παιδιά σας.

Στο τελευταίο της βίντεο την είδα να προωθεί ένα τραγούδι, το Makeba, λέγοντας μάλιστα ότι δεν ξέρει από που βγαίνει το όνομα. Λέω κάτσε να το ψάξω να δω τι κάνει αυτή η τραγουδίστρια που προωθεί η Συνατσάκη πάλι. Γιατί λέω είτε θα είναι των ανοιχτών συνόρων, είναι θα είναι φανατική φεμινίστρια, είτε οργανώνει διαδηλώσεις κατά του Τραμπ, είτε θα είναι κομμουνίστρια, είναι Ισλαμίστρια, αλλά κάτι τέτοιο τέλος πάντων θα είναι για να την σπρώχνει αυτή η τσίπισα.

Τελικά το βίντεο κλίπ είναι όλο μαύρους Αφρικανούς, και λέγεται Makeba προς τιμήν της μαύρης Νοτιοαφρικανής τραγουδίστριας Miriam Makeba, η οποία ήταν κολλητή των Κουβανών και των Σοβιετικών, και της είχαν αφαιρέσει το διαβατήριο στην προ Μαντέλα εποχή.

Το Jain, που είναι το ψευδώνυμο της τραγουδίστριας, βγαίνει από το Jainism, μία Ινδική θρησκεία, αίρεση ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων, και ήταν μάλιστα και κοντά στον Γκάντι, ο οποίος έκανε τον γνωστό αγώνα κατά των Άγγλων, η Ινδία έπαψε να είναι αποικία των Βρετανών, και πέρασε στην σφαίρα επιρροής της Σοβιετικής Ένωσης.

Είναι και η Συνατσάκη ένα από τα ορφανά της KGB στην Ελλάδα, τα οποία τώρα έχουν στραφεί προς Κίνα και Ιράν μεριά, ακόμη και Τουρκία. Βλέπε “Τα Ορφανά της KGB

Το τραγούδι βέβαια είναι όντως ωραίο, αλλά προφανώς και δεν είναι αυτός ο λόγος που το προωθεί η τσίπισσα, αλλά το σκληρό πολιτικό του περιεχόμενο. Βλέπε Jain - Makeba

Αξίζει να παρακολουθείτε όλες αυτές τις γύφτισσες των Ελληνικών ΜΜΕ, για να βλέπετε πως επιτίθονται στα παιδιά σας. Η Συνατσάκη είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση.


“Mandela and the Soviet Union: The struggle against apartheid”
1η Παράγραφος
When Nelson Mandela turned 95 in July, Russian President Vladimir Putin gave one of the most glowing tributes to the great leader. “Your name is inseparably linked with an entire epoch of Africa's modern history that heralded the building of the new and democratic Republic of South Africa,” Putin said. He also praised Mandela’s role in developing ties between Russia and South Africa.

“Miriam Makeba”
Zenzile Miriam Makeba (4 March 1932 – 9 November 2008), nicknamed Mama Africa, was a South African singer, actor, UN goodwill ambassador, and civil rights activist.
Born in Johannesburg, Makeba was forced to find employment as a child after the death of her father. She had a brief and allegedly abusive first marriage at the age of 17, and gave birth to her only child in 1950, as well as surviving an episode of cancer. Her talent for singing had been remarked upon when she was a child, and she began singing professionally in the 1950s, with the Cuban Brothers, the Manhattan Brothers, and the all-woman group The Skylarks, performing a mixture of jazz, traditional African melodies, and popular music from the West. In 1959, Makeba had a brief role in the anti-Apartheid film Come Back, Africa, which brought her international attention, and led to her travelling to perform in Venice, London, and New York. In London, she met Harry Belafonte, who would become a mentor and colleague. She moved to New York City, where she became immediately popular, and recorded her first solo album in 1960. However, when she tried to return to South Africa for her mother's funeral in the same year, she found her passport had been cancelled by the government, preventing her from returning home.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου