Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2017

Χίμλερ – Μεγάλος Μουφτής


Οι Ισραηλινοί έδωσαν στην δημοσιότητα ένα τηλεγράφημα που είχε στείλει το 1943 ο Χάινριχ Χίμλερ, ο αρχηγός των SS, ίσως και νούμερο δύο της Ναζιστικής Γερμανίας πίσω από τον Αδόλφο Χίτλερ, προς τον Μεγάλο Μουφτή της Ιερουσαλήμ, στο οποίο του εύχονταν καλή επιτυχία στην μάχη του με τους Εβραίους εισβολείς.

Οι Γερμανοί Ναζί και οι Ιταλοί Φασίστες χρησιμοποιούσαν την Μουσουλμανική Αδελφότητα για να θεραπεύσουν την επιρροή των Βρετανών στους Άραβες, και με τον Μεγάλο Μουφτή είχαν οργανώσει την Αραβική Άνοιξη της Παλαιστίνης το 1936-1939 για να χτυπήσουν τους Βρετανούς. Ο Μεγάλος Μουφτής είχε καταφύγει στην Φασιστική Ιταλία και την Ναζιστική Γερμανία κυνηγημένος από τους Βρετανούς, και είχε αναλάβει την οργάνωση των Μουσουλμανικών ταγμάτων των SS Βοσνία.

Ίσως το νούμερο δύο της Ναζιστικής Γερμανίας να θεωρείται ο Γκέρινγκ. Δεν ξέρω. Ίσως μόνο στα χαρτιά, γιατί στα SS δεν κουνιόταν ούτε η Βέρμαχτ.

Το 2015 είχε γίνει χαμός όταν ο Νετανιάχου ισχυρίστηκε ότι το Ολοκαύτωμα ο Χίτλερ το αποφάσισε επειδή του το ζήτησε ο Μεγάλος Μουφτής της Ιερουσαλήμ, όταν ζήτησε από τον Χίτλερ να μην επιτρέπει στους Εβραίους των χωρών που κατακτούσε να φεύγουν, για να μην καταλήγουν στην Παλαιστίνη, όπου οι Βρετανοί είχαν δεσμευτεί από το 1917 να δημιουργήσουν Εβραϊκό κράτος.

Nazi SS Commander Wished Islamic Leader Success In FightAgainst The Jewish Invaders”, Μάρτιος 2016
http://dailycaller.com/2017/03/30/nazi-ss-commander-wished-islamic-leader-success-in-fight-against-the-jewish-invaders/

1 σχόλιο:

  1. Ιακωβε η διασυνδεση μουφτή ιερουσαλημ με τη Ναζιστικη Γερμανία ειναι γνωστή και καλά κανεις και τα θυμιζεις στιυς επιλεκτικά ευαισθητούληδες με τα ανθρωπινα δικαιωματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή