Κυριακή, 5 Μαρτίου 2017

Η μαύρη Υπουργός Δικαιοσύνης του Ομπάμα καλεί τους Αμερικανούς σε Εξέγερση κατά του Προέδρου των ΗΠΑ


Η μαύρη Υπουργός Δικαιοσύνης του Ομπάμα Loretta Lynch ζητάει από τον κόσμο να χύσει το αίμα του και να πεθάνει στους δρόμους,  όπως έχει κάνει λέει στο παρελθόν, για να προστατεύσει όπως λέει τις ελευθερίες του από τον νόμιμα εκλεγμένο πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.

Δεν είναι περίεργο. Αμέσως μετά την εκλογή Τραμπ έλεγαν στο Fox News, το μοναδικό Αμερικανικό κανάλι που στηρίζει τον Τραμπ, ότι ο αριστερός μαύρος Μουσουλμάνος Μπαράκ Χουσείν Ομπάμα θα είναι πίσω από εξεγέρσεις κατά του Τραμπ, μαζί με την Μουσουλμανική Αδελφότητα και τους υπαλλήλους της να προσθέσω εγώ. Και προφανώς με την βοήθεια σήμερα και της Κίνας, και του Μεξικού και της Γαλλίας.

Το περίεργο λοιπόν δεν είναι ότι ο αριστερός μαύρος Μουσουλμάνος Μπαράκ Χουσείν Ομπάμα είναι πίσω από τις εξεγέρσεις, αλλά ότι ο Τραμπ δεν δείχνει να φοβάται, και αντιμετωπίζει μόνος όλους τους δημοσιογράφους, και αναφέρεται ευθέως στον πόλεμο που του κάνει ο Χουσείν. Το άρθρο έχει και το βίντεο της μαύρης Υπουργού Δικαιοσύνης, το οποίο μάλιστα ανέβασαν στο site τους οι Democrats. Οι οποίοι Democrats έφτασαν μία ανάσα από το εκλέξουν ως αρχηγό των πολύ σκληρότερο από τον Ομπάμα μαύρο Μουσουλμάνο Keith Ellison.

“Loretta Lynch’s Disturbing Video Calls for Blood and Death”
http://www.independentsentinel.com/loretta-lynchs-disturbing-video-calls-blood-death/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου