Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017

Ο Πόλεμος των ΗΠΑ με τα Ηνωμένα Έθνη

Τα Ηνωμένα Έθνη έχουν εξελιχθεί σε έναν αριστερό Ισλαμικό οργανισμό που βιάζει την Δύση, προωθώντας ότι πιο αριστερό και Ισλαμικό, ζητώντας ανοιχτά σύνορα κλπ. Τα Ηνωμένα Έθνη βρίσκονται σε πόλεμο με τον Τραμπ πριν ακόμη από την εκλογή του, και ο Τραμπ απειλούσε, και εξακολουθεί να απειλεί, ότι θα κόψει την χρηματοδότηση των ΗΠΑ προς τα Ηνωμένα Έθνη.


Πρόσφατα ξέσπασε νέο επεισόδιο ανάμεσα στην διακυβέρνηση Τραμπ και τα ΗΕ, όταν τα ΗΕ χαρακτήρισαν το Ισραήλ κράτος apartheid, και το κατηγόρησαν για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Βλέπε DW “US condemns UN report accusing Israel of establishing 'apartheid regime”

Η διακυβέρνηση Τραμπ ζήτησε από τα ΗΕ να θερα την ψύχωση που έχουν με το Ισραήλ. Apartheid ήταν το κράτος της Νότιας Αφρικής, όταν η λευκή μειοψηφία με νόμο δεν επέτρεπε στην μαύρη πλειοψηφία να έχει κάποια πολιτικά δικαιώματα, κάτι που θα περνούσε την εξουσία στα χέρια των μαύρων πολιτών, όπως και έγινε αργότερα.

Η KGB υποστήριζε τους μαύρους μαχητές του Nelson Mandela, μαζί με τον Φιντέλ Κάστρο, τον Καντάφι, τον Σαντάμ κλπ, και οι Νοτιοαφρικάνοι ήταν στενοί σύμμαχοι των Αμερικανών και των Ισραηλινών, αφού οι Ισραηλινοί και οι Νοτιοαφρικάνοι αντιμετώπιζαν τους ίδιους εχθρούς.

Στον πόλεμο μάλιστα Ισραήλ-Αιγύπτου το 1973, η Νότια Αφρική ήταν μαζί με την Πορτογαλία και την Ολλανδία οι μόνες χώρες που επέτρεπαν στα αεροπλάνα των Αμερικανών να ανεφοδιάζουν τους Ισραηλινούς, και γι’αυτό και υπέστησαν τις πιο σκληρές κυρώσεις του πετρελαϊκού εμπάργκο που ακολούθησε τον πόλεμο του Yom Kippur.

Η κατηγορία κράτος apartheid θα εξελιχθεί σε ένα από τα δυνατά χαρτιά των αριστερών και των Ισλαμιστών, γιατί οι Ισραηλινοί αντιμετωπίζουν δημογραφικό πρόβλημα, και κάποια στιγμή οι Άραβες Ισραηλινοί (2 εκ) θα γίνουν ίσοι ή και περισσότεροι από τους Εβραίους Ισραηλινούς (6 εκ), και οι Ισραηλινοί θα αναπόφευκτα θα μειώσουν τα πολιτικά δικαιώματα των Αράβων Ισραηλινών, ώστε να παραμείνει το Ισραήλ Εβραϊκό κράτος. Ήδη οι Άραβες Ισραηλινοί είναι το 1/3 των Ισραηλινών, και με τον ρυθμό που γεννάνε, λαμβάνοντας και επιδοτήσεις από τις Ισλαμικές χώρες, θα πλησιάσουν ακόμη περισσότερο τους Εβραίους Ισραηλινούς.  Ήδη όμως η κατηγορία Apartheid είναι ένα από τα δυνατά χαρτιά των Ισλαμιστών και των αριστερών.


Ο αριστερός μαύρος Μουσουλμάνος Μπαράκ Χουσείν Ομπάμα ήταν φυσικά ο μαέστρος των Ηνωμένων Εθνών. Σαν το σπίτι του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου