Κυριακή, 5 Μαρτίου 2017

Η Ακροαριστερή Αμερικανίδα Δικαστής και η Τουρκοφάγα Ελληνική Κωλοτρυπίδα

Η Ακροαριστερή Αμερικανίδα Δικαστής

Η ακροαριστερή δικαστής Monica Herranz βοήθησε έναν Μεξικάνο λαθρομετανάστη να δραπετεύσει από το δικαστήριο. Μιλάμε για δικαστή. Βλέπε Fox News 'Sanctuary Courtrooms?': Judge Accused of Helping Illegal Immigrant Escape ICE.
Υπάρχουν πάρα πολλοί δικαστές που ζητάνε να μπαίνει στην Καλιφόρνια όποιος θέλει από το Μεξικό, την Βενεζουέλα και την Κούβα, και να γίνει η Καλιφόρνια Sanctuary State. Ότι έκανε η Ελλάδα στην ΕΕ με την Τουρκία, να το κάνει η Καλιφόρνια στις ΗΠΑ με το Μεξικό. Μόνο που τα πράγματα είναι πολύ πιο δύσκολα για τις ΗΠΑ, γιατί οι Αμερικανοί δεν μπορούν απλά να κλείσουν τα σύνορα με τα Σκόπια και να ξεμπερδέψουν, όπως έκαναν οι Ευρωπαίοι με την Ελλάδα.

Εγώ από την πρώτη μέρα λέω ότι πολύ δύσκολα θα τα καταφέρει ο Τραμπ χωρίς την βοήθεια του στρατού. Σκεφτείτε να είναι οι ΗΠΑ στα πρόθυρα εμπορικού πολέμου με την Κίνα και το Μεξικό, και οι Κινέζοι και οι Μεξικάνοι να μπορούν να βάζουν στην Καλιφόρνια όποιον ναρκοτρομοκράτη θέλουν. Μιλάμε για απίστευτα πράγματα.

Και αναρωτιέσαι πως έγινε αυτή η χώρα τόσο χαζή? Δείτε όμως τι γίνεται και στην Ελλάδα, όπου όλοι οι δημοσιογράφοι είτε τα παίρνουν από επιχειρήσεις τύπου ΔΕΗ, είτε τα παίρνουν από την Τουρκία, είτε τα παίρνουν από το Ιράν, είτε τα παίρνουν από το Κατάρ, είτε τα παίρνουν από την Βενεζουέλα, είτε τα παίρνουν από Αζερμπαϊτζάν, είτε δεν ξέρω από που αλλού, και όλοι μαζί ζητάνε να αυξηθεί ο Μουσουλμανικός πληθυσμός της Ελλάδας, και να ανατραπεί η συμφωνία που έκανε ο Ελευθέριος Βενιζέλος την δεκαετία του 20.

Θα μου πεις μα είναι το ίδιο η Ελλάδα με τις ΗΠΑ? Όχι, αλλά και στις ΗΠΑ οι Ισλαμιστές, οι Κινέζοι και οι Μεξικάνοι έχουν επενδύσει δισεκατομμύρια δολάρια στον δημόσιο λόγο. Μόνο το Fox υποστηρίζει τον Τραμπ.

Η Τουρκοφάγα Κωλοτρυπίδα

Τώρα που τα χάλασε ο Ερντογάν με το Ιράν και το Κατάρ, βγήκε η κωλοτρυπίδα που έχει το E tv τα Σαββατοκύριακα να κατηγορήσει το ΣΚΑΙ, επειδή  το Voice και το Survivor τα χρηματοδοτεί ένας Τούρκος επιχειρηματίας κολλητός του Ερντογάν. Δεν θα το πιστέψετε, αλλά το είδα με τα μάτια μου. Είδα την κωλοτρυπίδα να μετατρέπεται σε Τουρκοφάγο Έλληνα και να βρίζει το ΣΚΑΙ για το Survivor και το Voice, και να μιλάει για τον πατριωτισμό που οφείλουν να έχουν οι Έλληνες.

Θα μου πεις μα ισχύουν αυτά που είπε. Προφανώς και ισχύουν, και γι’αυτό και όπως έχω ξαναπεί στο Voice είναι πρώτη μούρη ο Πάνος Μουζουράκης, ο οποίος δηλώνει “να την καίμε την Ελληνική σημαία, και αν δεν την καίμε να την αφήνουμε να μουχλιάζει”.

Αλλά η κωλοτρυπίδα Τουρκοφάγα επειδή τα χάλασε ο Ερντογάν με το Κατάρ και το Ιράν? Θα έλεγα ότι τα έχουμε δει όλα σε αυτήν την χώρα, αλλά θα ήταν μάλλον αισιόδοξο.

Παλιότερα στην Ελληνική tv οι gay είχαν μία λάμψη, πχ Ψινάκης, Βαλιαννάτος, Μαρίνος, Γαβαλάς. Σήμερα οι gay της tv είναι κακές κωλοτρυπίδες. Αλλά τόσο κακιά κωλοτρυπίδα όσο αυτή του E δεν έχω ξαναδεί.

'Sanctuary Courtrooms?': Judge Accused of Helping Illegal Immigrant Escape ICE


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου