Κυριακή, 19 Μαρτίου 2017

Η Προπαγάνδα του Φώτη και της Μαρίας για τους Black Lives Matter

Έχω πει πολλές φορές για τις δύο μαύρες οργανώσεις των ΗΠΑ, την Black Lives Matter και την Nation of Islam, με την πρώτη να είναι μία μαύρη κομμουνιστική οργάνωση, και την δεύτερη να είναι μία μαύρη Ισλαμιστική οργάνωση.Και πάνω σε αυτές τις οργανώσεις πατάνε για να χτυπήσουνε τις ΗΠΑ οι Λατίνοι δικτάτορες, οι Μεξικάνοι και οι Κινέζοι (Black Lives Matter) και οι Ισλαμιστές (Nation of Islam), προσπαθώντας να ξεσηκώσουν τους μαύρους Αμερικανούς εναντίων των λευκών Αμερικανών, αλλά και τους Μουσουλμάνους εναντίον των Χριστιανών. Όπως προσπαθούν να ξεσηκώσουν και τις γυναίκες εναντίον των ανδρών, τους gay εναντίον των straight, και πάει λέγοντας.

Οι Black Lives Matter είναι η συνέχεια των Black Panthers, τους οποίους δημιούργησαν το 1966 οι Σοβιετικοί με τους Κουβανούς για να χτυπήσουν τους Αμερικανούς στον πόλεμο του Βιετνάμ. Οι Μαύροι Πάνθηρες έκαναν επιθέσεις στους Αμερικανούς, ζητούσαν να μην στρατεύονται οι μαύροι Αμερικανοί, ζητούσαν να σταματήσει ο πόλεμος στο Βιετνάμ, και ζητούσαν ανεξάρτητο μαύρο κράτος στο νότιο κομμάτι των ΗΠΑ.

Εικόνα Black Lives MatterΗ Black Lives Matter ζητάει από τους μαύρους Αμερικανούς να δολοφονούν λευκούς αστυνομικούς, και την προπαγάνδα της προωθούσε πολύ επιθετικά στην Ελληνική tv η Εύα Αντωνοπούλου, που μαζί με την Άννα Μπουσδούκου και τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο είναι οι Ιρανικο-Κινεζικές πινελιές του Ελληνικού Aljazeera (ΣΚΑΙ).

Αν και έτσι κι αλλιώς παρά τις όποιες διαφορές έχουν το Ιράν με το Κατάρ, και το Κατάρ στην Κίνα κοιτάζει για τις εξαγωγές του, και μαζί με το Ιράν ευελπιστεί να στείλει στην ΕΕ φυσικό αέριο και να χτυπήσει τους Ρώσους. Στις ΗΠΑ οι Καταριανοί, όπως και στην Τουρκία, κοιτάνε για την ασφάλεια τους, επειδή πιέζονται ανάμεσα στους Ιρανούς και τους Σαουδάραβες. Και το Aljazeera είναι και αυτό ένα αντι-Αμερικανικό αριστερό κανάλι, το οποίο ο Τζορτζ Μπους είχε αστειευόμενος πει ότι θα βομβαρδίσει.

To Nation of Islam δημιουργήθηκε το 1930, πριν τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο, στην καρδιά της Αμερικανικής αυτοκινητοβιομηχανίας και βιομηχανίας, στο Detroit. Χωρίς να το έχω ψάξει καθόλου φαντάζομαι ότι το Nation of Islam θα το δημιούργησε η Μουσουλμανικής Αδελφότητα, η οποία ιδρύθηκε στην Αίγυπτο το 1928 με την υποστήριξη των Ιταλών Φασιστών και των Γερμανών Ναζί, ώστε να θεραπευτεί η επιρροή των Βρετανών στους Άραβες. Οι Ιταλοί Φασίστες μαζί με τους Γερμανούς Ναζί χτυπούσαν τους Βρετανούς στην Παλαιστίνη με την Μουσουλμανική Αδελφότητα, την ώρα που ο Στάλιν τους χτυπούσε με Ρωσό-Εβραίους κομμουνιστές (αγωγοί πετρελαίου Ιράκ-Παλαιστίνης για την Βρετανία και Ιράκ-Συρίας για την Γαλλία). Σήμερα προφανώς τους υποστηρίζουν οι Ιρανοί, οι Τούρκοι και οι Άραβες.

Εικόνα Nation of IslamΈτυχε λοιπόν να δω ένα απόσπασμα από τους συμπαθέστατους Φώτη και Μαρία, και λέει η Μαρία για τον κακό Αμερικανό αστυνομικό που σκότωσε ΑΝΕΥ λόγο και αιτία ένα μαύρο Αμερικανό μπροστά στο παιδί του. Έτσι για πλάκα τον σκότωσε. Δηλαδή είναι απίστευτο αλλά ακόμη και αυτοί που στην Ελλάδα είναι στην tv και δεν ασχολούνται με ειδήσεις κάνουν την ίδια προπαγάνδα με αυτούς που είναι στις ειδήσεις.

Την φουκαριάρα την Ελένη Μενεγάκη που δεν θέλει να κάνει προπαγάνδα έχουν βαλθεί να την ξεσκίσουνε. Είχε βγει η πατσαβούρα του ΣΚΑΙ και της ΔΗΜΑΡ, ο “δημοσιογράφος” Σταμάτης Μαλέλης, ο οποίος έχει και σχολή δημοσιογραφίας τρομάρα του, και κατηγορούσε την Μενεγάκη και έλεγε ότι πρέπει να πάει σπίτι της. Και κάνει η φουκαριάρα όσο μπορεί προπαγάνδα αλλά δεν της βγαίνει. Και κακά τα ψέματα η Μενεγάκη έχει πέντε φορές την λάμψη που έχουν οι πατσαβούρες της Ελληνικής tv.

Εικόνα Η Πατσαβούρα του ΣΚΑΙ και της ΔΗΜΑΡΓια την προπαγάνδα του Φώτη και της Μαρίας βλέπεΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου