Τετάρτη, 8 Μαρτίου 2017

Η Ιρανή Σύζυγος του Beppe Grillo

Δείτε επίθεση που κάνει στο Gatestone η Ελληνική Aljazeera του εφοπλιστή Αλαφόζου η Καθημερινή. Το Gatestone είναι ένα από τα ελάχιστα πραγματικά αντι-Ισλαμικά sites. Και είναι ένα πάρα πολύ αξιόπιστο site, με πρώην υπαλλήλους της CIA να γράφουν σε αυτό και τέτοια πράγματα. Δεν λέει ποτέ μαλακίες, είναι όλα τσεκαρισμένα. Βλέπε “Η επιρροή ακροδεξιών ιστοσελίδων”.

Τα περισσότερα sites που παριστάνουν τα αντι-Ισλαμικά στην Ευρώπη, και τα περισσότερα κόμματα επίσης, είναι ακραία σοσιαλιστικά κόμματα που έχουν στενές σχέσεις με το Ιράν και την Μουσουλμανική Αδελφότητα, όπως πχ η Χρυσή Αυγή στην Ελλάδα, το National Democratic Party στην Γερμανία, ο Bebe Grillo στην Ιταλία, κλπ. Όπως μάλιστα θα διαβάσετε στο παρακάτω άρθρο του abc news, η γυναίκα του Beppe Grillo είναι Ιρανή. Θολοκουλτουριάρης ηθοποιός, σοσιαλιστής, με Ιρανή γυναίκα, ο Beppe Grillo είναι ο τέλειος συνδυασμός πολιτικού για την Ευρώπη. Βλέπε abcAt home with Beppe Grillo”.

Ο Beppe Grillo είναι σαν να λέμε ο Κιμούλης και ο Χαικάλης της Ιταλίας. Ούτε καν στο πιο σοβαρό τους. Είναι το ίδιο ακριβώς. Και φυσικά ο Grillo λέει ότι οι Εβραίοι ελέγχουν την ενημέρωση που έχουμε στην Ευρώπη. Βλέπε το Ισραηλινοί Algemeiner “Italy’s New Political Star Has Anti-Israel and Anti-Semitic History”.

Και μιλάμε ότι όλη η Ευρώπη, με την εξαίρεση της Γερμανίας, είναι είτε υπέρ των Αράβων είτε υπέρ των Ιρανών. Οι ΗΠΑ είναι υπέρ των Ισραηλινών.

Ο Beppe Grillo είναι πρώτος στις δημοσκοπήσεις, και βλέπετε ότι ο Renzi απέφυγε να κάνει εκλογές, μέχρι να δούνε οι Ιταλοί τι θα γίνει στην Γαλλία, ώστε να αποφασίσουν ποιον θα βγάλουν μπροστά. Αυτά βέβαια επί Ομπάμα. Τώρα που στις ΗΠΑ βγήκε ο Τραμπ, ίσως ο Beppe Grillo καθίσει λίγο πιο πίσω. Ίσως και όχι. Αν για παράδειγμα βγει ο Μακρόν στην Γαλλία, ο οποίος είναι ακραίος Ισλαμιστής, ίσως η Ιταλία και η  Γαλλία ακολουθήσουν μία εξωτερική πολιτική τελείως ξεκομμένη από αυτή των ΗΠΑ απέναντι στο Ιράν, προσπαθώντας ταυτόχρονα να προσεγγίσουν την Ρωσία, και χτυπώντας το Ισραήλ, προκειμένου να σπάσουν την σπάσουν την προσέγγιση ΗΠΑ-Ρωσίας που επιχειρεί ο Τραμπ.

Αυτή η πολιτική μπορεί να ακολουθηθεί και με την Λε Πεν, γιατί όπως έχω ξαναπεί οι χώρες που θίγονται πάρα πολύ από την προσέγγιση ΗΠΑ-Ρωσίας είναι η Κίνα, η Γαλλία, το Ιράν και το Κατάρ. Η πρώτη φεμινιστική κυβέρνηση της Σουηδίας, η οποία κυκλοφορεί με μαντίλες στο Ιράν και έχει βάλει στην Σουηδία περίπου 300 χιλιάδες λαθρομετανάστες, σκορπώντας το χάος, θα ήταν σίγουρα στο πλευρό τους.

Για την Ελλάδα τα πράγματα είναι πιο μπλεγμένα, επειδή υπάρχει η σχέση Κύπρου-Ισραήλ, αλλά δεν ξέρω τι έχει γίνει τώρα που έχουν υπογραφεί οι αγωγοί Turk Stream και Ισραήλ-Τουρκίας, και η Τουρκία έχει προβλήματα με τους Ιρανούς στο Ιράκ. Οι σχέσεις Ελλάδας-Ισραήλ σίγουρα θα έχουν χειροτερεύσει, αλλά δεν ξέρω πόσο. Γιατί υπάρχει και η Αίγυπτος που έχει βρει μία φόρμουλα με το Ιράν, και η Αίγυπτος είναι σύμμαχος της Ελλάδας και εχθρός της Τουρκίας.

Αλλά θυμάστε ότι όταν στην Αίγυπτο την εξουσία είχαν πάρει οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι που αναγνώριζαν τον Ερντογάν ως Σουλτάνο των Σουνιτών, και δεν αναγνώριζαν την Ελληνική ΑΟΖ, ο Τσίπρας και ο Αλαβάνος πανηγύριζαν μέσα στους δρόμους (2012), και μαζί τους πανηγύριζαν και όλοι οι δημοσιογράφοι. Τότε δεν τους πείραζε ότι ο Μουμπάρακ ήταν εχθρός της Τουρκίας και ο Μόρσι παιδί του Ερντογάν. Τώρα τους πιάνει ο πόνος.  Αλλά γενικά τα πράγματα για την Ελλάδ είναι πολύ πιο μπλεγμένα απ’ότι είναι για την Γαλλία και την Ιταλία, χωρίς να σημαίνει ότι δεν είναι μπλεγμένα και για αυτούς.

Το Ιράν να έχετε υπόψη σας, μαζί με την Βενεζουέλα, είναι οι χώρες που υποστηρίζουν με πολύ επιθετικό τρόπο κομμουνιστικά κόμματα στις ΗΠΑ και την Ευρώπη πχ Ποδέμος, ΣΥΡΙΖΑ, Τζέρεμι Κόρμπιν στην Μεγάλη Βρετανία, και έχουν και σχέσεις με ναζιστικά κόμματα. Και φυσικά υποστηρίζουν και Ισλαμιστές στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ. Απλά οι Μουσουλμανικοί πληθυσμοί στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ είναι μικροί και δεν αρκούν.

Πετρέλαιο αγοράζουμε και από τους συμμάχους του Ιράν, τους Σιίτες του Ιράκ. Όπως έλεγα τις προάλλες, μετά τις οικονομικές κυρώσεις στο Ιράν, οι μεγαλύτεροι προμηθευτές μας σε πετρέλαιο έγιναν η Ρωσία, το Ιράκ και το Καζακστάν.

Άρα όσοι είστε νεοδημοκράτες, και ακούτε τους Μπογδάνους και τις Μπουσδούκες να σας λένε πόσο πολύ αγαπάνε το Ιράν, επειδή τάχα μου συμφέρει την Ελλάδα, να ξέρετε ότι το λένε επειδή το Ιράν ανήκει στον άξονα Κίνα-Βενεζουέλα, στον οποίο ανήκε και η Τουρκία μέχρι ένα διάστημα. Τώρα η Τουρκία τα έσπασε με το Ιράν, και βλέπετε πολλούς δημοσιογράφους που μέχρι χθες έπιναν νερό στο όνομα του Ερντογάν να γίνονται ξαφνικά τουρκοφάγοι.

Αν τους νοιάζει τι συμφέρει την Ελλάδα γιατί δεν τους πειράζει που η Κλίντον ήθελε να στείλει Αμερικανικό στρατό στην Συρία? Τι θα έκανε η Ελλάδα αν γινόταν ένας πόλεμος στην Συρία ανάμεσα στις ΗΠΑ και την Ρωσία, τους δύο συμμάχους της Ελλάδας? Γιατί δεν συμφέρει την Ελλάδα η πολιτική Τραμπ, η οποία φέρνει πιο κοντά τους δύο συμμάχους της Ελλάδας, τις ΗΠΑ και την Ρωσία? Μόνο από το Ιράν αγοράζουμε πετρέλαιο? Από την Ρωσία δεν αγοράζουμε? Γιατί το καλό μας είναι ότι συμφέρει το Ιράν?

Να πω ότι το abc news είναι το ενημερωτικό κομμάτι της Disney, και είναι ένα πολύ μεγάλο δίκτυο.

“At home with Beppe Grillo”
13η, 14η, 15η Παράγραφος
Grillo runs his campaign from a stunning villa high on a ridge near Genoa. The views overlooking the Mediterranean, the pure essence of la dolce vita – the good life.
As he ushered me across the lawn, Grillo attempted to explain his complicated life.
"I've got six children… two relationships, a family, two families, children with two different women. My wife is Iranian," he said.

“Η επιρροή ακροδεξιών ιστοσελίδων”

Italy’s New Political Star Has Anti-Israel and Anti-Semitic History


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου