Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2017

Μπογδάνος VS Ρωσία

Απίθανος Μπογδάνος. Εξηγεί ότι τον Τραμπ τον ελέγχουν οι Εβραίοι, επειδή ο άντρας της κόρης του είναι Εβραίος, που όντως είναι, και στην συνέχεια την πέφτει στην Ρωσία, επειδή μπήκε και πήρε την Ουκρανία. Απαρηγόρητος που τα βρήκαν οι Αμερικανοί με τους Ρώσους ο Μπογδάνος.

Λέω καιρό τώρα ότι ο ΣΚΑΙ είναι φιλο-Καταριανός σταθμός, έχει πολλές διαφημίσεις από το Κατάρ κλπ, αλλά ο Μπογδάνος και η Μπουσδούκου δεν μου φαίνονται Καταριανόπουλα. Ιράν και Βενεζουέλα μου μυρίζουν, και Μπολιβαριανή Επανάσταση.

Βλέπετε ότι όσο καιρό οι Ρώσοι τα είχαν καλά με τους Ιρανούς ο Μπογδάνος παρίστανε τον φιλο-Ρώσο. Τώρα που τα βρήκανε οι Αμερικανοί με τους Ρώσους τους βρίζει ο Μπογδάνος τους Ρώσους.

Το κακό είναι ότι τώρα τα βρήκανε οι Καταριανοί και οι Ιρανοί μεταξύ τους, επειδή τα βρήκανε οι Αμερικανοί και οι Ρώσοι, και δεν θα μπορείς να καταλάβεις ποιος είναι Καταριανός και ποιος Ιρανός δημοσιογράφος. Σε ένα τουκάλι μέσα θα είναι όλοι. Που να βγάλεις άκρη?

Που έτσι κι αλλιώς είναι δύσκολο. Οι ΔΕΚΟ αγοράζουν πετρέλαιο και αέριο από παντού, οι εφοπλιστές φέρνουν πετρέλαιο και αέριο από παντού, επενδύσεις στην Ελλάδα κάνουν όλες οι χώρες που εξάγουν πετρέλαιο και αέριο στην Ελλάδα, άντε βγάλε άκρη.

Μπογδάνος VS Ρωσία

1 σχόλιο: