Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2017

Οι Ρώσοι Δίνουν τον Snowden στις ΗΠΑ

Οι Ρώσοι σκέφτονται ως μία κίνηση καλής θέλησης να επιστρέψουν στους Αμερικανούς τον Αμερικανό πράκτορα Edward Snowden, ο οποίος έκλεψε μυστικά των ΗΠΑ και ζήτησε άσυλο από τον Ρωσία.

Πολύ σημαντικό, παρόλο που ο Snowden θα τους τα έχει ήδη ξεράσει όλα. Γιατί αν στο μέλλον κάποιος Αμερικανός πράκτορας θέλει να δουλέψει για τους Ρώσους θα το σκέφτεται, αφού θα έχει δει τι έπαθε ο Snowden. Είναι σαν να λένε οι Ρώσοι στους Αμερικανούς ότι δεν θέλουν να τους κλέβουν πλέον μυστικά. Και καλά “θέλετε να γίνουμε φίλοι”? Ο Τραμπ λέει “yes boys”.

Στο μεταξύ στην Νότια Κορέα και την Ιαπωνία πετάνε την σκούφια τους, γιατί θα μπορούν να αγοράζουν αέριο από την Ρωσία, κάτι που δεν επέτρεπε ο Ομπάμα, και θα έχουν και την προστασία της Ρωσίας απέναντι στην Κίνα και την Βόρεια Κορέα.

Στο μεταξύ ο ακροαριστερός σκηνοθέτης του Χόλιγουντ Όλιβερ Στόουν έβγαλε έργο που παρουσιάζει τον Σνόουντεν ως ήρωα. Άμα τώρα οι Ρώσοι τον δώσουν πίσω και o Τραμπ τον μπουζουριάσει, ο Oliver Stone θα πρέπει να βρίζει τον Τραμπ, και ο Τραμπ θα του λέει “τράβα βρίσε τον Πούτιν ρε μαλάκα που μου τον έδωσε”.

Και ο Oliver Stone θα πει στον Πούτιν “Κύριε Βλαδιμήρ είστε σίγουρος ότι ήταν σωστό”? Και θα του πει ο Βλαδίμηρος “Oliver φύγε από μπροστά μου μην τα πάρω στο κρανίο και σε βάλω να γυρίσεις καμιά τσόντα με σένα για πρωταγωνιστή”.

Russia 'considering handing Edward Snowden to the US as a gift to Trump'

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου