Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017

Kellogs – George Soros


Η πολυεθνική Kellogs είνια μία από τις οργανώσεις που δίνουν χρήματα στον αριστερό Εβραίο απατεώνα George Soros. Και η Kellogs και ο George Soros βρίσκονται στην λίστα αυτών που δίνουν χρήματα στην μαύρη Κομμουνιστική οργάνωση Black Lives Matters.

Η Black Lives Matter είναι η διάδοχος των Black Panthers, και ένας από τους βασικούς στόχους της είναι η δολοφονία λευκών αστυνομικών. Οι Black Panthers ήταν η μαύρη κομμουνιστική οργάνωση που δρούσε στις ΗΠΑ με την υποστήριξη της KGB και του Φιντέλ Κάστρο την εποχή του πολέμου στο Βιετνάμ, και ξεσήκωνε τους Αμερικανούς εναντίον της κυβέρνησης των ΗΠΑ.

Πάρα πολλές Αμερικανικές πολυεθνικές έχουν την βάση τους στην Κίνα, ή στο Μεξικό, και λειτουργούν πολύ περισσότερο ως όργανα των κυβερνήσεων της Κίνας και του Μεξικού, τις οποίες βλέπουν ως συνεταίρους, και πολύ λιγότερο ως Αμερικανικές εταιρείες.

Φιντέλ – Kellogg’s – George Sorros Part 2

Πολύ ωραίο άρθρο του Breitbart για την Kellogg’s. Το Breitbart είναι το site του Steve Bannon, ο οποίος ήταν μέχρι πρόσφατα σύμβουλος του Τραμπ. Γράφει το άρθρο ότι στο φιλανθρωπικό τμήμα της Kelloggs διοικητής είναι ένας ακροαριστερός θαυμαστής του Φιντέλ Κάστρο, ο (Kris Charles), ο οποίος χρηματοδοτεί ακροαριστερές οργανώσεις σε όλο τον κόσμο.

Το άρθρο γράφει ότι στις ΗΠΑ, μεταξύ άλλων, χρηματοδοτεί από την μαύρη κομμουνιστική οργάνωση Black Lives Matter, η οποία παρακινεί τους μαύρους Αμερικανούς να δολοφονούν αστυνομικούς, μέχρι τον ακροαριστερό Εβραίο απατεώνα George Sorros, ο οποίος πρωταγωνίστησε στο κίνημα Occupy Wall Street στην Νέα Υόρκη. Το Occupy Wall Street ήταν ένα κίνημα εναντίον του Αμερικανικού χρηματιστηρίου.

Η αιτία που μία αμερικανική πολυεθνική κινείται εναντίον των ΗΠΑ είναι ίδια με αυτήν που στρέφει το Χόλιγουντ εναντίον των ΗΠΑ. Η Kelloggs, όπως και το Hollywood, έχει μεγαλύτερα έσοδα από τον υπόλοιπο κόσμο παρά από τις ΗΠΑ.  

Επομένως η Kellogg στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη μπορεί να κινηθεί μέσα σε ένα πολύ συγκεκριμένο θεσμικό πλαίσιο, χωρίς να έχει ανάγκη το πολιτικό σύστημα, ενώ στην Λατινική Αμερική, την Ασία και την Αφρική πρέπει να τα έχει καλά με τους εκεί ηγέτες. Συν τις όποιες χρηματοδοτήσεις μπορεί να παίρνει από εκεί με την μορφή επενδύσεων.

Δεν την δαιμονοποιώ. Την δουλειά της κάνει. Όταν μάλιστα βγήκε ο Τραμπ πήγε να δώσει χρηματοδότηση και στο site του Steve Bannon, για να τα έχει καλά και με αυτόν, και να μην της βγάζει τα άπλυτα της στην φόρα. Αλλά ξεσηκώθηκαν οι φίλοι της και ακύρωσε την χρηματοδότηση λέγοντας ότι το Breitbart είναι hate speech.

What Do Fidel Castro, Black Lives Matter, and George Soros Have to Do with Breakfast?“What Do Fidel Castro, Black Lives Matter, and George Soros Have to Do with Breakfast?”

“Kellogg Foundation Gave Big to Soros Organization, Tides Foundation”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου