Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Ισλαμό-Ναζί και Ακροαριστεροί Ναζί

Έχω γράψει πολλές φορές ότι η Μουσουλμανική Αδελφότητα ιδρύθηκε το 1928 στην Αίγυπτο, με την υποστήριξη των Ιταλών φασιστών και των Γερμανών Ναζί, όταν οι Ναζί και οι Φασίστες προσπαθούσαν να συναγωνιστούν την επιρροή των Βρετανών στους Άραβες.

Στον κόσμο που δεν παρακολουθεί ακούγεται πολύ περίεργο ότι είναι δυνατόν να συνεργάζονται Ναζί, Κομμουνιστές και Ισλαμιστές. Και όμως η Μουσουλμανική Αδελφότητα ιδρύθηκε από τους Ναζί και τους Ιταλούς φασίστες.

Δείτε τι γίνεται στην Ελλάδα σήμερα. Υπάρχουν Ισλαμό-Ναζί που υποστηρίζονται από το Ιράν, τύπου Αρτέμη Σώρρα, ο οποίος δεν πιστεύει λέει στον Αλλάχ αλλά στον Δία, και τύπου Χρυσής Αυγής, η οποία βρίσκεται ανάμεσα στην Ρωσία και το Ιράν, χωρίς να γνωρίζω προς τα που γέρνει.

Και υπάρχουν και ακροαριστεροί Ναζί που συνεργάζονται με το Ιράν και την Βενεζουέλα, όπως ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ του 3%. Ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ δεν ξέρω αν συνεργάζεται περισσότερο με το Ιράν ή με την Τουρκία, ή αν βρίσκεται ανάμεσα στους δύο, όπως η Χρυσή Αυγή βρίσκεται ανάμεσα στην Ρωσία και το Ιράν.

Λέω ο ΣΥΡΙΖΑ του 3%, επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ της κυβέρνησης δεν μπορεί να λειτουργεί πλέον ως ένα κόμμα του Ιράν και της Βενεζουέλας. Και ούτε και έχει πλέον ανάγκη τις βαλίτσες από το Ιράν και την Βενεζουέλα, ούτε και τα λεφτά από τα ναρκωτικά της Χεζμπολάχ.

Τα γράφουν τα sites, αλλά προφανώς δεν μπορούν να τα γράψουν απλά όπως τα γράφω εγώ.

Στην πραγματικότητα ο όρος είναι σοσιαλιστές Ναζί (ΧΑ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΣΥΡΙΖΑ), και Ισλαμό-Ναζί, που είναι Ισλαμιστές θαυμαστές του Χίτλερ. Γιατί μπορεί η ΧΑ, ο ΣΥΡΙΖΑ και ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ να σέβονται την Μουσουλμανική αδελφότητα, να φοράνε τις Μουσουλμανικές μαντήλες κλπ, αλλά δεν είναι Μουσουλμάνοι. Ο Ισλαμό-Ναζί πρέπει να είναι και Μουσουλμάνος

WATCH: Main anti-Semitism today from ‘Islamo-Nazis and far-left Nazis’

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου