Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2017

Μετατρέψτε τις Χριστιανές σε Μουνιά

Έλεγα πως οι ψυχολόγοι των μυστικών υπηρεσιών κάποιων χωρών επιτίθενται στις αντίπαλες χώρες, μέσω επιχειρηματιών που υποστηρίζουν. Και είχα αναφέρει διάφορα πράγματα, μεταξύ των οποίων ότι οι αριστεροί gay μόδιστροι έκαναν μόδα το μούσι της Τζιχάντ, ώστε να περνάνε τα Τζιχάντια απαρατήρητα στην Ευρώπη.Αν κάποιος νομίζει ότι είναι αυτά που λέω είναι θεωρίες συνωμοσίας, ας δει τις αποκριάτικες στολές των μικρών κοριτσιών. Δεν είναι σαφές ότι οι αριστεροί gay μόδιστροι, μέσω των επιχειρηματιών που συνεργάζονται, έχουν σαφείς εντολές, του τύπου “ξεβρακώστε τες, ξεφτιλίστε τες, μετατρέψτε τις Χριστιανές σε μουνιά”? Δηλαδή από αφέλεια βάζει κάποιος μικρά κοριτσάκια να ντύνονται πουτάνες? Ε πόση αφέλεια πια?


Είναι δικαίωμα σας να προστατεύσετε τα παιδιά σας. Να μην επιτρέπετε στους Ισλαμιστές Έλληνες δημοσιογράφους να σας λένε ότι είστε φασίστες επειδή θέλετε να προστατεύσετε τα παιδιά σας.Απόκριες για Παιδόφιλους

Έβαλα χτες τις αποκριάτικες στολές, αλλά δεν έβαλα διεύθυνση, και μπορεί κάποιος να φανταστεί ότι τις έκλεψα από κανένα site για παιδόφιλους. Ορίστε λοιπόν και η διεύθυνση, από το κατάστημα apokriatika.com.

Με μόνο 35.90 ευρώ μπορείτε να την αγοράσετε στην κορούλα σας. Τα μεγέθη ξεκινούν από 8 ετών. Άρα αν έχετε μία κορούλα 8 ετών μπορείτε να της αγοράσετε την στολή, να γουστάρουν και οι παιδόφιλοι, και όταν φτάσει στα 12 να είναι το καλύτερο τσιμπούκι της γειτονιάς να σας κάνει περήφανους.

Εναλλακτικά μπορείτε να κυνηγήσετε τον σχεδιαστή, το προφίλ του οποίου μπορώ εύκολα να φανταστώ. Ένας αριστερός gay μόδιστρος που διαδηλώνει υπέρ των ανοιχτών συνόρων, υπέρ του περιβάλλοντος, και κατά του Ντόναλντ Τραμπ. Να τον κυνηγήσετε όχι για να του κάνετε κακό. Να τον κυνηγήσετε για να φοβηθεί να μην το ξανακάνει.

https://apokriatika.com.gr/%CE%BA%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%B5%CF%81%CE%B1-%CE%BA%CE%BF%CF%81%CE%B9%CF%84%CF%83%CE%B9

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου