Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Οι Ευθύνες του Κώστα Καραμανλή

Όλοι οι κνίτες των ΜΜΕ φορτώνουν την χρεοκοπία στον Κώστα Καραμανλή. 


Δείτε πόσα δις ευρώ δαπανούσε η Ελλάδα για εισαγωγές πετρελαίου πριν αναλάβει ο Καραμανλής, περίπου 6 δις δολάρια ετησίως, και δείτε πόσα δαπανούσε με τις νέες τιμές πετρελαίου επί Καραμανλή, περίπου 20 δις δολάρια ετησίως.

Τιμές Πετρελαίου (BBC) 1990-2015

Δείτε πόσα δις ευρώ δαπανούσε η Ελλάδα για εισαγωγές πετρελαίου πριν αναλάβει ο Καραμανλής, περίπου 6 δις δολάρια ετησίως, και δείτε πόσα δαπανούσε με τις νέες τιμές πετρελαίου επί Καραμανλή, περίπου 25 δις δολάρια ετησίως.

Εικόνες Εισαγωγές Πετρελαίου Ελλάδας (δις δολάρια)Έχετε ακούσει τους Μπογδάνους και τις Μπουσδούκες να μιλάνε για τις τιμές πετρελαίου όταν βρίζουν τον Καραμανλή? Όχι βέβαια. Και σκεφτείτε ότι τον Καραμανλή τον προτιμούν από τους Σαμαράδες και τους Γεωργιάδηδες οι Μπογδάνοι και οι Μπουσδούκες, και τον προμοτάρουν όταν υπάρχουν προβλήματα στο εσωτερικό της ΝΔ. Όταν λέω Καραμανλικούς δεν αναφέρομαι στον Κώστα Καραμανλή, που είναι κύριος, αλλά σε κάποια σαπάκια που κάνουν κατάχρηση του ονόματος του Καραμανλή, όπως ο Νικήτας Κακλαμάνης, και έχουν πάντα την υποστήριξη των δημοσιογράφων.

Επίσης δείτε που ήταν οι τιμές πετρελαίου επί διακυβερνήσεως Σαμαρά, γύρω στα 100 δολάρια/βαρέλι, και δείτε που ήταν οι τιμές όταν ανέλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ το 2015, κοντά στα 40 δολάρια/βαρέλι. Και σκεφτείτε ότι η πρόβλεψη για ανάπτυξη που είχαν κάνει οι Ευρωπαίοι για την κυβέρνηση Σαμαρά το 2015 ήταν  +3%, με τιμές πετρελαίου 100 δολ/βαρέλι, και όχι 40 δολ/βαρέλι. Με τιμές 40 δολ/βαρέλι θα είχαμε ανάπτυξη λένε γύρω στο 5%. Και είδατε ότι ακόμη και με τον Τσίπρα η οικονομία άντεξε κάπως το 2015, και ήμασταν γύρω στο 0%.

Θα μου πεις ο Καραμανλής δεν είχε τον Προκόπη Παυλόπουλο Υπουργό Εσωτερικών, όταν οι Κομμουνιστές έστησαν το κόλπο με τον Αλέξη Γρηγορόπουλο για να αναβιώσουν τα Δεκεμβριανά του 1944? Βλέπε “Μία Θεωρία Συνωμοσίας για τις Δολοφονίες Φύσσα-Γρηγορόπουλου”.

Δεν άφησε ο Πάκης ο Παυλόπουλος τους Κομμουνιστές να κάψουν την  Αθήνα το 2008? Φυσικά. Αλλά έχετε ακούσει τους Μπογδάνους και τις Μπουσδούκες να κάνουν κριτική στον Καραμανλή επειδή είχε Υπουργό Εσωτερικών τον Πάκη και άφησε να καεί η Αθήνα? Να θυμίσω ότι τότε οι δημοσιογράφοι έλεγαν ότι δικαιολογημένα η “νεολαία” έκαιγε την Αθήνα.

Ο Παυλόπουλος δεν ήταν που μονιμοποίησε τους συμβασιούχους του ΠΑΣΟΚ? Ήταν. Έχετε ακούσει κανέναν δημοσιογράφο να λέει ότι οι συμβασιούχοι που μονιμοποίησε ο Πάκης ήταν του ΠΑΣΟΚ? Εξάλλου ο Πάκης είναι από τους αγαπημένους της αριστεράς.

Ο Καραμανλής έκανε την ιδιωτικοποίηση της COSCO, και αν δεν του είχαν στήσει το κόλπο με το Βατοπέδι το ΠΑΣΟΚ και το ΚΚΕ θα είχε κάνει και την ιδιωτικοποίηση του ΟΛΘ.

Και γι’αυτό και λέω πάντα ότι η ΝΔ θα πρέπει να ακολουθήσει την τακτική Τραμπ, και να σταματήσει να ασχολείται με τους Συριζαίους βουλευτές, και να κυνηγήσει τομάρια όπως ο Μπογδάνος και η Μπουσδούκου, ώστε να αναδειχτεί ότι είναι ακροαριστεροί δημοσιογράφοι. Πολλοί σανοφάγοι νομίζουν ότι οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΙ είναι ΝΔ. Ο Αλέξης Παπαχελάς, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου και ο Παύλος Τσίμας προέρχονται όλοι από το ΚΚΕ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου