Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Η Προπαγάνδα της Πρώην Γκόμενας του Κώστα Βαξεβάνη Πόπης Τσαπανίδου

Δείτε εδώ την πρώην γκόμενα του Κώστα Βαξεβάνη, την Πόπη Τσαπανίδου. Αν λέει δεν καταγόμαστε κατευθείαν από τα τέτοια του Μεγάλου Αλεξάνδρου δεν έχουμε λέει το δικαίωμα να αρνηθούμε να αυξηθεί ο Μουσουλμανικός πληθυσμός της Ελλάδας ή να έχουμε ανοιχτά σύνορα με την Τουρκία.

Οι Αμερικανοί δεν έχουν δικαίωμα να αρνηθούν τους λαθρομετανάστες από το Μεξικό, την Βενεζουέλα και την Κούβα, επειδή οι Ινδιάνοι ήταν οι πρώτοι κάτοικοι της Αμερικανικής Ηπείρου.


Εγώ δηλαδή δεν έχω δικαίωμα να αρνηθώ στους αριστερούς να αυξηθεί ο Μουσουλμανικός πληθυσμός της Ελλάδας, επειδή η οικογένεια του πατέρα μου ήρθε στην Ελλάδα πριν 500 χρόνια, και άρα μόνο κατά 50% κατάγομαι από τα τέτοια του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Και άμα ψάξουμε και την μάνα μου πίσω στους αιώνες ποιος ξέρει τι θα βρούμε. Άσχετα που είμαι Χριστιανός, άσχετα που έχω πάει σε βραχονησίδες με τον Ελληνικό στρατό, άσχετα που το ένα, άσχετα που το άλλο.

Για την αριστερά δεν είμαι 50% καθαρός Έλληνας, και το καθαρό 50% πρέπει να το ψάξουμε πίσω στους αιώνες, και άρα δεν έχω λέει δικαίωμα να απαιτώ να μην ανατραπεί η συμφωνία του Ελευθέριου Βενιζέλου με την Τουρκία περί ανταλλαγής πληθυσμών εις βάρος της Ελλάδας.

Σύμφωνα με την Τσαπανίδου, μόνο αν ψάξουμε κάποιον Έλληνα αιώνες πίσω, και κατάγεται 100% από τα τέτοια του Μεγάλου Αλεξάνδρου, θα έχει δικαίωμα να διαμαρτυρηθεί.

Και δείτε πως χρησιμοποιεί αυτή η βάρβαρη αριστερή τσούλα τα παιδάκια για να δημιουργήσει ενοχές στους Έλληνες και να δεχτούν την αύξηση του Μουσουλμανικού πληθυσμού στην Ελλάδα. Χωρίς να μας λέει γιατί δεν πρέπει να τα πάρουν αυτά τα παιδάκια τα αγαπημένα της Ιράν και Κατάρ, ή η μισητή της Σαουδική Αραβία.

Δείτε πως χρησιμοποεί τον Αντετοκούμπο. Ήθελα να ήξερα αν η αριστερά θα ήταν τόσο περήφανη για το NBA αν ο Γιάννης Αντετοκούμπο, ο οποίος φυσικά και τιμά την Ελλάδα, ήταν ένας λευκός τύπος με το όνομα Γιάννης Παπαδόπουλος ή Κώστας Μαυρίδης.

Στο μεταξύ την ενημέρωση της Τσαπανίδου την πληρώναμε στην ΕΡΤ 280 χιλιάδες ευρώ τον χρόνο. Βλέπε Πρώτο Θέμα “Θύελλα για το μεγάλο φαγοπότι στη ΕΡΤ”.

Τώρα την πληρώνει ο Βαρδινογιάννης για να είναι ευχαριστημένοι οι Ισλαμιστές που του πουλάνε πετρέλαιο. Μήπως και του κάνουν κανένα μήνα παραπάνω πίστωση. Και αυτό φυσικά ισχύει και για τα Ελληνικά Πετρέλαια, στα οποία το 50% έχει το Ελληνικό Δημόσιο, και το 50% ο Λάτσης.

Στο μεταξύ η Χρυσή Αυγή μαζεύει ψήφους από σανοφάγους που είναι δυσαρεστημένοι με το μεταναστευτικό, λέγοντας ότι τους Μουσουλμάνους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα τους φέρνουν οι Εβραίοι. Ο Τζορτζ Σόρος λέει βάζει τον Τσίπρα και τον Ερντογάν να φέρνουν τους μετανάστες στην Ελλάδα. Το ότι αυτό βολεύει την αριστερά, η οποία αυξάνει την εκλογική της βάση, και συμφέρει και την Τουρκία, η οποία αυξάνει την επιρροή της στην Ελλάδα, είναι μία λεπτομέρεια που δεν ενδιαφέρει κανέναν.

Στην Σουηδία, όπου η πρώτη φεμινιστική κυβέρνηση του Ιράν τρέχει στο Ιράν με τις μαντήλες, ενώ στην Σουηδία χαλάει τον κόσμο για τα δικαιώματα των γυναικών, τους μετανάστες τους φέρνει πάλι ο Τζορτζ Σόρος πάλι. Εμείς έχουμε την πρώτη αριστερή κυβέρνηση της Ελλάδας, η Σουηδία έχει την πρώτη φεμινιστική κυβέρνηση της Σουηδίας. Η Μουσουλμανική μαντίλα είναι το κοινό των μεν και των δε.

Η Σουηδία μάλιστα αναγνώρισε και με νόμο Παλαιστινιακό κράτος, και διακόπηκαν οι διπλωματικές σχέσεις Σουηδίας-Ισραήλ, και ο αντι-Σημιστμός στην Σουηδία καλπάζει. Οι δικοί μας, λόγω της αμυντικής συνεργασίας Κύπρου-Ισραήλ, αναγκάστηκαν να περιορίσουν την αναγνώριση του Παλαιστινιακού κράτους σε ψήφισμα του κοινοβουλίου,  χωρίς να γίνει επίσημος νόμος του κράτους. Αν δεν υπήρχε η αμυντική συνεργασία Κύπρου-Ισραήλ το πρώτο πράγμα που θα είχε κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν η αναγνώριση Παλαιστινιακού κράτους, κάτι που ήταν από τα βασικά αιτήματα του μικρού ΣΥΡΙΖΑ.


“Τσαπανίδου-Βαξεβάνης: Ο μεγάλος έρωτας, η οχτάχρονη σχέση, το χτίσιμο σπιτιού και ο γάμος που δεν έγινε”
http://www.gossip-tv.gr/media-tv/story/229616/tsapanidoy-vaxevanis-o-megalos-erotas-i-ohtahroni-shesi-to-htisimo-spitioy-kai-o-gamos-poy-den-egine

“Η Προπαγάνδα της Πρώην Γκόμενας του Κώστα Βαξεβάνη”
“Θύελλα για το μεγάλο φαγοπότι στη ΕΡΤ”


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου