Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2017

Η Ανεξαρτησία της Καλιφόρνια

Η Κίνα, η Ρωσία, οι Ισλαμιστές, το Μεξικό και οι Λατίνοι δικτάτορες, ελέγχουν σε απόλυτο σχεδόν βαθμό τον δημόσιο λόγο στην Καλιφόρνια, και μέσω των ακαδημαϊκών, των δημοσιογράφων και του Χόλιγουντ, αλλά και μέσω επιχειρηματικών που ελέγχουν (κυρίως η Κίνα, το Μεξικό, και οι Άραβες Ισλαμιστές).

Έχουν λοιπόν καταφέρει 1 στους 3 Καλιφορνέζους να θέλει να αποσχιστεί η Καλιφόρνια από τις ΗΠΑ, και να βρίσκεται στην σφαίρα επιρροής της Κίνας και του Μεξικού. Βλέπε Fox News “Poll reveals 1 in 3 Californians support 'Calexit'”, Ιανουάριος 2017.

Αυτό φυσικά δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί χωρίς πόλεμο. Είναι απλά κάτι που πιστεύουν οι σανοφάγοι. Η Καλιφόρνια είναι το παράθυρο των ΗΠΑ στον Ειρηνικό Ωκεανό, και αν αυτές οι χώρες ξεσήκωναν κάποια στιγμή τους Καλιφορνέζους, απλά ο Αμερικανικός στρατός θα έμπαινε στην Καλιφόρνια. Να τους ξεσήκωναν εννοώ κανονικά, όχι μέσω μεμονωμένων δολοφονιών αστυνομικών κτλ που κάνουν τώρα.

Αυτό που όμως που μπορεί να συμβεί, είναι σε περίπτωση πολέμου των ΗΠΑ με κάποια από αυτές τις χώρες, να χρησιμοποιήσουν τους πράκτορες τους για να ξεσηκώσουν τους Καλιφορνέζους εναντίον των ΗΠΑ την στιγμή που ο πόλεμος θα βρίσκεται σε εξέλιξη. Όπως έκαναν οι Σοβιετικοί και οι Κουβανοί με τους Μαύρους Πάνθηρες κατά την διάρκεια του πολέμου στο Βιετνάμ.

Αλλά με την συμμαχία ΗΠΑ-Ρωσίας που προωθεί ο Τραμπ η Ρωσία δεν θα συμμετέχει σε έναν πόλεμο μαζί με την Κίνα, το Μεξικό και τους Λατίνους, και το πράγμα μπλέκει πολύ περισσότερο για τους Κινέζους και τους Μεξικανούς.

“Poll reveals 1 in 3 Californians support 'Calexit'”, Ιανουάριος 2017
http://www.foxnews.com/politics/2017/01/24/poll-reveals-1-in-3-california-support-calexit.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου