Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017

Ο Νέος Μουσουλμάνος Πρόεδρος των Democrats - Πως οι Αμερικανοί Έγιναν Τόσο Κουτοί

Όλα δείχνουν ότι ο νέος πρόεδρος των Democrats θα είναι ο Keith Ellison, ένας μαύρος Μουσουλμάνος. Ο Ellison δείχνει να μοιάζει με τον Ομπάμα, με την έννοια ότι όπως και ο Ομπάμα είναι και αυτός ένας μαύρος Μουσουλμάνος. Αλλά η πραγματικότητα είναι ότι ο Ellison είναι πολύ πιο σκληρός Μουσουλμάνος από τον Ομπάμα.Ο Ομπάμα, παρόλο που είναι γιος ενός Μουσουλμάνου αντι-Αμερικανού μετανάστη από την Κένυα, δεν δηλώνει καν Μουσουλμάνος, παρόλο που έδειξε τρομερή συμπάθεια στο Ιράν, και επισκέπτονταν τζαμιά στα οποία η Al-Qaeda είχε στρατολογήσει μέλη στο παρελθόν. Και είναι γνωστό ότι η Al-Qaeda υποστηριζόταν από το Ιράν και την Χεζμπολάχ μέχρι οι Ιρανοί να τα σπάσουν με την Σουνιτική Al-Qaeda στην Συρία λόγω Άσαντ.

Ο Ομπάμα είναι στο στυλ της Black Lives Matter, της μαύρης Κομμουνιστικής οργάνωσης που είναι η διάδοχος των Black Panthers, ενώ ο Keith Ellison, αν και πρώην κομμουνιστής, είναι πλέον στο στυλ του Nation of Islam, το οποίο είναι η μαύρη Ισλαμιστική οργάνωση των ΗΠΑ.

Αν πράγματι οι Democrasts βγάλουν μπροστά τον Ellison, ενώ έχει προηγηθεί η προεδρία Ομπάμα, θα ριζοσπαστικοποιηθούν ακόμη περισσότερο, προφανώς λόγω του ανοίγματος του Τραμπ προς την Ρωσία.

Όπως βλέπετε στον παρακάτω πίνακα, οι Μουσουλμάνοι είναι λιγότεροι από το 1% του πληθυσμού στις ΗΠΑ. Ακόμη και οι Εβραίοι είναι περισσότεροι από τους Μουσουλμάνους στις ΗΠΑ. Επίσης, οι μαύροι Αμερικανοί είναι το 13% του Αμερικανικού πληθυσμού.

Εικόνα Religion in USA
Επομένως τίθεται το ερώτημα πως γίνεται ένα από τα δύο μεγαλύτερα κόμματα της χώρας να βγάζει μπροστά συνέχεια μαύρους Μουσουλμάνους, όταν οι Μουσουλμάνοι είναι κάτω του 1% του πληθυσμού, και οι μαύροι Αμερικανοί κάτω του 15% του πληθυσμού? Πως γίνεται να είναι οι Αμερικανοί τόσο μαλάκες?

Μπορείτε να φανταστείτε τους Τούρκους να βγάζουν για πρόεδρο έναν Χριστιανό? Είναι δυνατόν να γίνουν οι Τούρκοι τόσο μαλάκες? Μπορείτε να φανταστείτε τους Έλληνες να βγάζουν για πρωθυπουργό έναν Μουσουλμάνο? Είναι δυνατόν να γίνουν οι Έλληνες τόσο μαλάκες? Οι Αμερικανοί λοιπόν γιατί είναι τόσο μαλάκες? Ο λόγος είναι ότι τα Αμερικανικά ΜΜΕ ελέγχονται από τους Ισλαμιστές, τους Κινέζους και τους Μεξικάνους. Και γι’αυτό και ο Τραμπ πολύ σωστά λέει ότι τα Αμερικανικά ΜΜΕ δεν είναι εχθροί του Τραμπ, αλλά εχθροί των Αμερικανών. Δεν λέει ότι θα τα κλείσει. Προσπαθεί να ξυπνήσει τους Αμερικανούς.

Εικόνα Το Τουιτ του ΤραμπΝα πω ότι και στην Ελλάδα, μετά την χρεοκοπία, ο ΣΥΡΙΖΑ και η Χρυσή Αυγή κάνουν μεγάλη φασαρία ώστε να μην μπορούν τα Ελληνικά ΜΜΕ να χρηματοδοτηθούν από το Ελληνικό δημόσιο, και απαιτούν εκατομμύρια για τις άδειες, ώστε ούτε το Ελληνικό δημόσιο να μην χρηματοδοτεί, ούτε κάποιος ιδιώτης να μπορεί να αγοράσει Ελληνικά ΜΜΕ σε τόσο υψηλές τιμές. Αυτό αφήνει τα Ελληνικά ΜΜΕ στο έλεος των Τούρκων, των Αράβων, των Ιρανών, των Κινέζων και των Ρώσων.

Θυμάστε ότι ο Τσίπρας είχε πάει στην Τουρκία για να δώσει κανάλι σε επιχειρηματίες κολλητούς του Ερντογάν, ώστε ο Ερντογάν να έχει πρόσβαση στην Ελληνική ενημέρωση. Δεν πρόκειται να μάθουμε ποιες και πόσες εκπομπές της tv χρηματοδοτούνται από Τούρκους. Το Voice όμως στο ΣΚΑΙ το χρηματοδοτούν οι Τούρκοι, και ο Πάνος Μουζουράκης, ο οποίος λέει με μεγάλη περηφάνια “γαμώ την Ελληνική σημαία, να κάψουμε την Ελληνική σημαία”, είναι πρώτη μούρη. Τυχαίο? Όχι φυσικά.

Στον Alpha, η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία λέει “είμαι Αλβανίδα, είμαι gay, είμαι πρόσφυγας” είναι πρώτη μούρη και η καριέρα της έχει απογειωθεί. Όσο πιο ανθέλληνας τόσο πιο πολύ σπρώχνεται από τα Ελληνικά κανάλια, και γι’αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΧΑ απαιτούν να μην υπάρχει κρατική χρηματοδότηση στα κανάλια, και να είναι οι άδειες πάρα πολύ ακριβές, ώστε να κυριαρχούν το Ιράν, η Κίνα, η Τουρκία και η Ρωσία και οι Άραβες.

Δεν λέω ότι η ΧΑ θέλει την Τουρκία. Προφανώς και όχι. Την Τουρκία την θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ. Αλλά η Χρυσή Αυγή θέλει την Ρωσία, και η ΧΑ θέλει και το Ιράν, το οποίο Ιράν θέλει και ο ΣΥΡΙΖΑ. Άρα είτε θέλεις Τουρκία, είτε θέλεις Ιράν, είτε θέλεις Κίνα, είτε θέλεις Κατάρ, είτε θέλεις Ρωσία, ένας είναι ο τρόπος για να το πετύχεις. Πολύ ακριβές άδειες και όχι κρατική χρηματοδότηση ώστε να μην υπάρχουν Ελληνικά κανάλια.

Να πω όμως ότι στο θέμα του Ευρώ πιστεύω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ διαφωνούν κατά βάθος. Ο λόγος είναι ότι η Ρωσία μας θέλει μέσα στο Ευρώ για να μας χρησιμοποιεί στην ΕΕ, και οι ΑΝΕΛ είναι πολύ κοντά στην Ρωσία, ενώ η Τουρκία μας θέλει εκτός ΕΕ, για να μας πάρει υπό την προστασία της, και η Τουρκία έχει πολύ καλές σχέσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ. Άλλωστε είναι πολλοί Κομμουνιστές που θέλουν να μας πάρει η Τουρκία υπό την προστασία της ώστε να μην υφιστάμεθα την διαφάνεια που απαιτεί η ΕΕ.

 Και το Ιράν ενδεχομένως να μας ήθελε στην ΕΕ, για να χρησιμοποιεί την επιρροή μας στην ΕΕ, αλλά τώρα που τα έχουμε καλά με το Ισραήλ αυτό το όφελος περιορίζεται για το Ιράν, άρα ίσως και το Ιράν να μας θέλει εκτός. Η Κίνα μας θέλει στο ευρώ λόγω Cosco.

Το ότι ένας πολιτικός λέει ότι θέλει να είμαστε εκτός ευρώ δεν σημαίνει ότι το εννοεί κιόλας. Πάρα πολλοί το λένε για να μαζέψουν ψήφους. Μόνο όσοι μας θέλουν μία Μουσουλμανική επαρχεία της Τουρκίας όντως το εννοούν. Και γι’αυτό και δεν το θέλει η Ρωσία, και αυτό μπορεί να αποτελέσει και μία πηγή προβλημάτων για την σχέση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Το ΚΚΕ οπωσδήποτε θα μας ήθελε μία Οθωμανική επαρχία, κάτι που θα ενίσχυε κατακόρυφα τον ρόλο του ΚΚΕ στην Ελλάδα, και ενδεχομένως να το έφερνε και στην κυβέρνηση.


“DNC FRONTRUNNER ELLISON RIPPED AS 'DISASTER ON EVERY LEVEL'”, Φεβρουάριος 2017

“Rep. Keith Ellison faces renewed scrutiny over past ties to Nation of Islam, defense of anti-Semitic figures”


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου