Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2017

Γιατί η Ελλάδα Έγινε η Πιο Αντι-Σημιτική Χώρα του Δυτικού Κόσμου

Η Ελλάδα θεωρείται η πιο αντι-Σημιτική χώρα του Δυτικού κόσμου, και θέλω να εξηγήσω τι είναι αυτό που διαφοροποιεί την Ελλάδα από τις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης, και γιατί στην Ελλάδα ανθεί τόσο πολύ ο αντι-Σημισμός.

Έλεγα πριν λίγες μέρες ότι ήταν ο Άδωνις που τάχα μου έπιασε στα πράσα τον Τσίπρα με τους Ροθτσάιλντ, κάτι που αφήνει να εννοηθεί ότι ο Τσίπρας πήγε στο Παρίσι για να πάρει εντολές από τους Εβραίους για το πως θα κυβερνήσει την Ελλάδα κλπ κλπ.

Εικόνα


Η γνωστή ιστορία με το εύκολο θύμα τους Εβραίους. Υπάρχουν λιγότερα από 20 εκατομμύρια Εβραίων στον πλανήτη, ενώ υπάρχουν 2.2 δις Χριστιανών και 1.6 Μουσουλμάνων, και το κόστος των επιθέσεων στους Εβραίους είναι πολύ μικρό, ενώ αν τολμήσεις να μιλήσεις για τους Μουσουλμάνους θα ξεσηκωθούν πάρα πολλές χώρες.

Παρόλα αυτά εγώ θα συνεχίσω να είμαι φουλ Αδωνικός, ακόμη και αν αρχίσει ο Άδωνις να λέει ότι όλα είναι μία Εβραϊκή συνωμοσία κλπ. Και μπορεί να πει κάποιος “μα πως γίνεται εσύ που είσαι μισός Εβραίος να υποστηρίζεις κάποιον που λέει ότι όλα είναι μία Εβραϊκή συνωμοσία”?

Καταρχάς ο Άδωνις δεν λέει ότι όλα είναι μία Εβραϊκή συνωμοσία, και ούτε και θα φτάσει ποτέ να πει κάτι τέτοιο, ακόμη και αν το θέλει, γιατί αυτή την δουλειά την κάνουν άλλοι στην Ελλάδα. Αυτά τα λένε οι συνωμοσιολόγοι της αριστεράς, όπως ο Μίμης Ανδρουλάκης και ο Κωνστνατίνος Μπογδάνος, και οι σκληροί εθνικοσοσιαλιστές όπως ο Πάνος Καμμένος και η Χρυσή Αυγή.

Δεύτερον, η Ελλάδα θεωρείται η πιο αντισημιτική χώρα του Δυτικού κόσμου, με το 69% του πληθυσμού να έχει αρνητική άποψη για τους Εβραίους. Μόνο στις Μουσουλμανικές χώρες το ποσοστό είναι υψηλότερο. Η Γαλλία βρίσκεται στην δεύτερη θέση στην λίστα με τις πιο αντι-Σημιτικές χώρες του Δυτικού Κόσμου, αλλά πολύ πίσω από την Ελλάδα, με ποσοστό μόλις 37% των Γάλλων να έχουν αρνητική άποψη για τους Εβραίους. Βλέπε Haaretz “Why Is Greece the Most anti-Semitic Country in Europe?”, Μάιος 2014.

Βλέπε επίσης “Anti-Defamtion League : Western Europe”

Πίνακας : Οι πιο Αντι-Σημιτικές Χώρες της ΕυρώπηςΆρα το ότι ο Άδωνις λέει ότι έπιασε στα πράσα τον Τσίπρα είναι τρίχες για τα δεδομένα της Ελλάδας. Και το ότι ο Άδωνις πουλούσε το βιβλίο του αντι-Σημίτη Κώστα Πλεύρη είναι επίσης τρίχες. Ψάξτε στους γνωστούς σας να δείτε πόσοι έχουν διαβάσει το βιβλίο του Κώστα Πλεύρη, και πόσοι έχουν ακούσει συνεντεύξεις του Πλεύρη. Σας διαβεβαιώνω ότι δεν θα βρείτε κανέναν, ή τέλος πάντων θα δυσκολευτείτε πάρα πολύ για να βρείτε κάποιον.

Ο αντι-Σημιτισμός στην Ελλάδα καλλιεργείτε από τους συνωμοσιολόγους της αριστεράς, επειδή αυτοί κρατάνε τα μικρόφωνα. Η ΧΑ έχει μεγάλη Ιρανική επιρροή, και πολύ θα ήθελε να καλλιεργεί η ίδια τον αντι-Σημιτισμό, αλλά μέχρι χτες την ΧΑ δεν την ήξερε ούτε η μάνα της, και σήμερα που την ξέρουν δεν έχει τα μικρόφωνα που απαιτούνται για να το κάνει.

Στο παρακάτω βίντεο βλέπετε τον συνωμοσιολόγο της αριστεράς Κωνσταντίνο Μπογδάνο να εξηγεί πως ο Κίσιγνκερ έκανε το Κυπριακό. Ο Κίσινγκερ είναι Εβραίος, και ο Μπογδάνος αφήνει να εννοηθεί ότι οι Εβραίοι έκαναν το Κυπριακό. Όταν ακούνε οι Έλληνες ότι οι Εβραίοι έκαναν το Κυπριακό με το δίκιο τους γίνονται αντι-Σημίτες. Βλέπε “Μπογδάνος VS Κίσινγκερ”.

Εδώ βλέπετε την ακροαριστερή δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ Άννα Μπουσδούκου με τον Παύλο Τσίμα να εξηγούν πως η Goldman Sachs ελέγχει τις ΗΠΑ. Βλέπε “Τα Ορφανά της KGB”.

Για το ποιος ευθύνεται πραγματικά για το Κυπριακό βλέπε “Τα Εγκλήματα του ΚΚΕ στην Κύπρο”.

Να εξηγήσω λοιπόν γιατί η Ελλάδα είναι η πιο αντι-Σημιτική χώρα του Χριστιανικού κόσμου, γιατί η εξήγηση είναι πάρα πάρα πολύ απλή. Πολύ πιο απλή απ’όσο φαντάζεστε. Υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι που διαφοροποιούν την Ελλάδα από τις υπόλοιπες Χριστιανικές χώρες της Ευρώπης.

Ολόκληρη η Ευρώπη βασίζεται στο πετρέλαιο της Ρωσίας, του Ιράν και των Αράβων. Και όπως ξέρετε οι Άραβες είναι εχθροί των Εβραίων και των Ισραηλινών. Οι σύμμαχοι των Εβραίων, και μετά του Ισραήλ, ήταν οι Οθωμανοί, οι οποίοι είναι εχθροί της Ελλάδας. Επομένως οι Εβραίοι, και στην συνέχεια οι Ισραηλινοί, ήταν εχθροί των Αράβων, που πουλούσαν πετρέλαιο στην Ελλάδα, και ήταν σύμμαχοι των Οθωμανών, που είναι εχθροί της Ελλάδας.

Οι Ιρανοί, που επίσης ήταν σύμμαχοι των Εβραίων, έγιναν εχθροί των Εβραίων με την άνοδο των Ισλαμιστών στην εξουσία του Ιράν το 1979. Οι Ιρανοί ήταν επίσης εχθροί της Τουρκίας, και σύμμαχοι της Ελλάδας, και μας προμηθεύουν και με μεγάλες ποσότητες πετρελαίου, όπως και οι Ρώσοι και οι Άραβες. Επομένως και οι Άραβες και οι Ιρανοί, που μας προμήθευαν πετρέλαιο, ήταν εχθροί της Τουρκίας, ενώ οι Ισραηλινοί ήταν σύμμαχοι της Τουρκίας.

Η Ρωσία, που έγινε ο βασικός σύμμαχος της Ελλάδας μετά το Κυπριακό, ήταν η χώρα που προωθούσε μέσω της KGB τις θεωρίες συνωμοσίες για τους Εβραίους. Όπως έχω ξαναπεί η KGB δεν το έκανε αυτό επειδή είχε κάποιο θέμα με τους Εβραίους, αλλά επειδή ήθελε να κινητοποιήσει τους Άραβες συμμάχους της εναντίον του Ισραήλ, που ήταν την εποχή του Ψυχρού Πολέμου το πιο ισχυρό πάτημα των ΗΠΑ στην Μέση Ανατολή.

Η KGB το έκανε αυτό και για να δαιμονοποιήσει τις ΗΠΑ στα μάτια των Ευρωπαίων, παρουσιάζοντας τις ΗΠΑ ως μία χώρα που ελέγχονταν από μία Εβραϊκή σπείρα. Επειδή οι ΗΠΑ ήταν ο αρχηγός του ΝΑΤΟ, του βασικού αντιπάλου της Σοβιετικής Ένωσης.

Επομένως υπήρχε μία πολύ μεγάλη διαφορά ανάμεσα στην Ελλάδα και τις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης. Οι υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης ναι μεν βασίζονταν στο πετρέλαιο και το αέριο των Ρώσων, των Αράβων και των Ιρανών, αλλά για την άμυνα τους βασίζονταν στις ΗΠΑ και στο ΝΑΤΟ, το οποίο διασφάλιζε ότι οι Σοβιετικοί δεν θα έπαιρναν τον έλεγχο του πετρελαίου του Περσικού Κόλπου. Ενώ αντιθέτως η Ελλάδα μετά το Κυπριακό βασιζόταν στην Σοβιετική Ένωση για την άμυνα της απέναντι στην Τουρκία.

ΧάρτηςΜέχρι και το Κυπριακό η Ελλάδα ήταν μία χώρα όπως και οι υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης, και οι Αμερικανοί δεν άφηναν την Τουρκία να κουνήσει ούτε το μικρό της δαχτυλάκι στο Αιγαίο, την Θράκη και την Κύπρο, γνωρίζοντας ότι αν η Τουρκία χτυπούσε την Ελλάδα, η Ελλάδα θα αναγκαζόταν να στραφεί προς την Ρωσία για να αντιμετωπίσει την Τουρκία, αφού η Τουρκία ήταν σημαντικότερη χώρα από την Ελλάδα για το ΝΑΤΟ. Και άρα το ΝΑΤΟ θα έχανε την Ελλάδα.

Και γι’αυτό και το ΚΚΕ ξεσήκωνε τους Έλληνες και τους Κύπριους εναντίον των Αμερικανικών και Βρετανικών βάσεων, ζητώντας ουσιαστικά αντικατάσταση τους με Σοβιετικές βάσεις. Το ΚΚΕ γνώριζε πολύ καλά ότι αν η Τουρκία χτυπούσε την Ελλάδα ή την Κύπρο, η Ελλάδα και η Κύπρος θα αναγκάζονταν να στραφούν προς την Σοβιετική Ένωση για προστασία. Και γι’αυτό και ξεσήκωνε τους Έλληνες εναντίον της Τουρκίας και των ΗΠΑ.  Και σωστά το πίστευε αυτό το ΚΚΕ, και έτσι ακριβώς εξελίχθηκαν τα πράγματα μετά το Κυπριακό. Βλέπε “Τα Εγκλήματα του ΚΚΕ στην Κύπρο”.

Το αποτέλεσμα ήταν οι Αμερικανοί να υποκύψουν στις πιέσεις των Τούρκων μετά από δεκαετίες, και να κάνουν πίσω, με αποτέλεσμα η Τουρκία να χτυπήσει την Κύπρο, η Ελλάδα να βγει από το ΝΑΤΟ το 1974, και ο Καραμανλής να στραφεί προς την Σοβιετική Ένωση νομιμοποιώντας το ΚΚΕ, που λειτούργησε πλέον ως η βιτρίνα της KGB στην Ελλάδα.

Με την νομιμοποίηση του ΚΚΕ, και την άνοδο του Ανδρέα Παπανδρέου στην εξουσία, η προπαγάνδα της KGB, την οποία προωθούσε ο θρυλικός αρχηγός της KGB Yuri Andropov, πλημμύρισε την Ελλάδα και πότισε τους Έλληνες μέχρι το κόκκαλο. Προφανώς την προπαγάνδα της KGB δεν την προωθούσαν ο Ανδρέας Παπανδρέου και το ΚΚΕ, αλλά διαχέονταν από δήθεν αντισυστημικά δίκτυα.

Αυτός είναι ο βασικός λόγος που η Ελλάδα είναι με τόσο μεγάλη διαφορά η πιο αντι-Σημιτική χώρα της Ευρώπης. Επειδή οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι ναι μεν βασίζονταν στο πετρέλαιο των Αράβων, αλλά σε αντίθεση με την Ελλάδα βασίζονταν και στην στρατιωτική υποστήριξη των ΗΠΑ, προκειμένου να μην πέσει το πετρέλαιο και το αέριο του Περσικού Κόλπου στα χέρια των Σοβιετικών.

Άλλωστε ήταν οι σύμμαχοι των Αμερικανών οι Σαουδάραβες που διασφάλιζαν με την τεράστια παραγωγή τους ότι οι τιμές πετρελαίου παρέμεναν χαμηλές. Ενώ οι σύμμαχοι των Σοβιετικών υποστήριζαν την λειτουργία ενός ενισχυμένου καρτέλ, με μικρότερη παραγωγή και υψηλότερες τιμές. Τους Σοβιετικούς δεν τους ενδιέφεραν οι τιμές, γιατί είχαν το δικό τους πετρέλαιο, και δεν πουλούσαν τότε πετρέλαιο στο ΝΑΤΟ, αλλά ήθελαν να δημιουργήσουν προβλήματα στις χώρες μέλη του ΝΑΤΟ.

Η Ελλάδα λοιπόν βασιζόταν στην Ρωσία για προστασία από την Τουρκία, και λόγω του πολύ σάπιου πολιτικού μας συστήματος οι Έλληνες μεγάλωσαν με θεωρίες συνωμοσίες, αφού ο Ανδρέας Παπανδρέου διέλυσε την Ελληνική παιδεία ώστε να βγαίνουμε όλοι αγράμματοι. Να μην μπερδεύεται την εξωτερική πολιτική με τις θεωρίες συνωμοσίες. Είναι άλλο να συμμετέχεις σε συμμαχίες εναντίον του Ισραήλ, και άλλο να φορτώνεις τους σάπιους σοσιαλιστές πολιτικούς σου στους Εβραίους (Ανδρέας Παπανδρέου, Κώστας Σημίτης, Γιωργάκης Παπανδρέου, Αλέξης Τσίπρας).

Οι Γάλλοι βγήκαν από το ΝΑΤΟ το 1966, και άρχισαν να παίζουν ανάμεσα στους Σοβιετικούς και τους Αμερικανούς, και βλέπετε ότι είναι μεν η δεύτερη πιο αντι-Σημιτική χώρα της Ευρώπης, αλλά πολύ πίσω από την Ελλάδα.

Να εξηγήσω και τι εννοούμε όταν λέμε αντι-Σημιτισμός. Τον αντι-Σημιτισμό μην τον συνδέεται αναγκαστικά με την βία και τα πογκρόμ. Αντι-Σημιτισμός σημαίνει να πιστεύεις ότι οι Εβραίοι ελέγχουν τον κόσμο και φταίνε για ότι κακό σου συμβαίνει. Αν το πιστεύεις αυτό, οι διορισμένοι στο δημόσιο επαγγελματίες διαδηλωτές ροπαλοφόροι της αριστεράς μπορούν να σε βγάλουν στον δρόμο και να κάνεις πογκρόμ μέσα σε 24 ώρες. Με την βοήθεια φυσικά των Μπογδάνων και των Μπουσδούκων των ΜΜΕ.

Η αριστερά όμως στην Ελλάδα ποτέ δεν προχώρησε στο να μετατρέψει τον αντι-Σημιτισμό που φύτεψε στο μυαλό των Ελλήνων σε πογκρόμ, γιατί τους Έλληνες Εβραίους τους σκότωσε ο Χίτλερ. Στην Ελλάδα ζούνε λιγότεροι από 5.000 Εβραίοι, και η Ελλάδα δεν είχε κανένα κίνητρο να οργανώσει πογκρόμ. Στην Γαλλία αντιθέτως, όπου ζούνε περίπου μισό εκατομμύριο Εβραίοι, βλέπετε ότι οι Γάλλοι αρχίζουν να μετατρέπουν τον αντι-Σημιτισμό σε βία, προκειμένου να ασκήσουν πίεση στο Ισραήλ και στις ΗΠΑ, και να εξυπηρετήσουν τους συμμάχους τους Άραβες.

Είναι πολύ σημαντικό να μπορείτε να ξεχωρίζετε τον αντι-Σημιτισμό από τα πογκρόμ. Είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Τον αντι-Σημιστιμό τον φυτεύεις στο μυαλό και τον αφήνεις. Και αν κάποια στιγμή το θεωρήσεις σκόπιμο μετατρέπεις τον αντι-Σημισμό σε πογκρόμ μέσα σε 24 ώρες. Με τα σημερινά δεδομένα μπορείς πχ να πεις ότι αν κυνηγήσουμε τους Εβραίους θα χαρίσεις τα δάνεια κλπ, επειδή οι Εβραίοι ελέγχουν τα δάνεια. Ή ότι οι Εβραίοι φταίνε που κάνουμε αποκρατικοποιήσεις επειδή οι Εβραίοι θέλουν την ΔΕΗ, την ΔΕΠΑ και τα Ελληνικά Πετρέλαια κλπ.


“Anti-Defamtion League : Western Europe


“Why Is Greece the Most anti-Semitic Country in Europe?”, Μάιος 2014
When the Anti-Defamation League published its global anti-Semitism survey last week, Greece, the cradle of democracy, captured the ignominious title of most anti-Semitic country in Europe.
With 69 percent of Greeks espousing anti-Semitic views, according to the survey, Greece was on par with Saudi Arabia, more anti-Semitic than Iran (56 percent) and nearly twice as anti-Semitic as Europe’s second-most anti-Semitic country, France (37 percent).
On its surface, the poll suggests that anti-Semitism is running rampant in Greece. Much of the blame goes to the neo-Nazi Golden Dawn party, which has found fertile ground for its extreme-right ideology in the ruins of Greece’s economic crisis. In elections held Sunday for Athens mayor, for example, 16 percent of the vote went to Golden Dawn spokesman Ilias Kasidiaris, a man notorious for beating a female political opponent during a television interview and for the large swastika tattooed on his shoulder.
But both the ADL and Greece’s small Jewish community caution that the reality is more nuanced than the poll numbers suggest.
“There is a danger of sensationalizing it, a danger of overplaying the psychological impact of the poll,” Michael Salberg, ADL’s director of international affairs, told JTA. “There needs to be real hard internal look at the data and examining what are the forces at play.”
For their part, Greek Jewish leaders took pains to point out that despite widespread bigotry, Greece hasn’t seen the sort of anti-Jewish violence that has cropped up in some other European countries, such as France.
“Despite the poll showing high levels of anti-Semitism, it must be noted that in Greece over the last four years we have not had any anti-Semitic violence against people or Jewish institutions,” said Victor Eliezer, the secretary general of the Central Board of Jewish Communities in Greece.
“This is not a poll about violence, but rather a survey on stereotypes, and yes, there are a lot of stereotypes among the Greek public,” he said.
The poll gauged anti-Semitism based on whether respondents agreed with a majority of 11 statements on Jewish power, loyalty, money and behavior that the ADL says suggest bias. They include such statements as Jews talk too much about what happened to them during the Holocaust; Jews are more loyal to Israel than to the countries they live in; Jews think they are better than other people; Jews have too much power in the business world; and Jews have too much control over global affairs.
Critics have suggested that the survey is deeply flawed because the statements are not fair indicators of real anti-Jewish bias.
Of the 579 Greeks polled, 85 percent said Jews had too much power in the business world, 82 percent said Jews have too much power in the financial markets and 74 percent said Jews have too much influence over global affairs. The margin of error for Greece was plus or minus 4.4 percent.
In Greece, anti-Semitic viewpoints are aired frequently, particularly the notions that Jews control the global economy and politics. In 2012, when the Golden Dawn’s Kasidiaris read in Parliament from the anti-Semitic forgery “The Protocols of the Elders of Zion,” the reading drew no condemnation from the other lawmakers present.
Nor was there public condemnation when Golden Dawn slammed the recent visit by the American Jewish Committee’s executive director, David Harris, as a trip to ensure further “Jewish influence over Greek political issues” and safeguard the interests of “international loan sharks.”
Golden Dawn hasn’t been alone in expressing such sentiments.
Earlier this year, the left-wing Syriza party’s candidate for regional governor accused Greek Prime Minister Antonis Samaras of heading a Jewish conspiracy to visit “a new Hanukkah against the Greeks.” Syriza reluctantly dropped the candidate, Theodoros Karypidis.
At the heart of Karypidis’ theory was a move last year by Samaras to shut the allegedly corrupt Hellenic Broadcasting Authority and replace it with New Hellenic Radio and Television, known by its Greek acronym NERIT. According to Karypidis, NERIT is derived from the Hebrew word for candle, “ner,” which he links to Hanukkah.
Even the mainstream political parties have long histories of using anti-Semitic tropes.
“Greeks are fond of conspiracy theories, as they are steeped in conspiracy on a personal level,” Euthymios Tsiliopoulos, a journalist and political commentator, wrote on the popular current affairs website The Times of Change in the wake of the Karypidis scandal.
“As so many things are conducted through under-the-table, backroom deals, most naturally assume that the whole world is run in this manner,” he wrote. “As such, there is willingness to believe that the hardships the country and its inhabitants have undergone throughout the centuries is due to the machinations of foreigners. After all, it’s easier to believe this than to fix the perennial ills plaguing Greek society.”
Still, there are some signs of improvement.
Samaras and his government have moved to condemn anti-Semitic expressions and launched a crackdown on Golden Dawn, jailing many of its leaders. The government also has acted against Holocaust denial and runs school education programs together with the Jewish community.
“From the results of the poll, what is clear is that these stereotypes are very prevalent in Greek society,” Eliezer said. “How do you combat these stereotypes? Only through education.”
The ADL’s Salberg hopes the results of the poll will motivate others to act, too.
“Perhaps,” he said, “these very sobering numbers will raise questions within civil society among religious and civic leaders who don’t hold those views.”
1 σχόλιο:

  1. Το να λες οτι για την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο το '74 ευθύνεται το ΚΚΕ, είναι κάτι αυθαίρετο μάλλον... Δηλαδή για να ερμηνεύσεις κάτι (δηλ. τη στροφή στα αριστερά), χρησιμοποιείς αυτό το ίδιο ως αρχικό αίτιο. Δηλαδή γιατί να μην ευθύνονται εξωγενείς της Ελλάδας παράγοντες και να ευθύνεται το ΚΚΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή