Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2017

Σρόιτερ VS Αρτέμης Σώρρας


Φαίνεται ότι το να μπει ο Αρτέμης Σώρρας στην Βουλή είναι ειλημμένη απόφαση, με τον ίδιο μάλιστα τρόπο που μπήκε και η Χρυσή Αυγή, προβάλλοντας τον δηλαδή συνέχεια και βρίζοντας τον ως αντισυστημικό, και κατηγορώντας τον ότι θέλει να χαρίσει όλα τα δάνεια.

Ας πούμε ότι ο ΣΚΑΙ παίρνει πολλές διαφημίσεις από το Κατάρ και είναι ψιλοκαταριανός σταθμός, αν και ο Μπογδάνος και η Μπουσδούκου μου μυρίζουν Ιράν-Βενεζουέλα.

Ο Alpha και ο Ant1 όμως είναι καθαρά Ιρανικά κανάλια. Δεν έχει να κάνει με καμιά θεωρία συνωμοσίας. Έχει να κάνει με το ποιον συμπαθεί ο κάθε εφοπλιστής και τα παπόρια του. Είναι θέμα πετροδόλαρου και όχι συνωμοσίας.

Βλέπετε και τι πόλεμο κάνουν στον Ντόναλντ  Τραμπ ο Alpha και ο Ant1, επειδή προωθεί την συμμαχία ΗΠΑ-Ρωσίας, και πόσο γλείφουν τον Ομπάμα, ο οποίος προωθούσε την συμμαχία ΗΠΑ-Ιράν. Ακόμη και η Μαίρη Συνατσάκη άφησε τα κραγιόν και έπιασε στην ιερή τζιχάντ εναντίον του Τραμπ που κοντράρει το Ιράν και χαλάει το Κατάρ.

Ο Σώρρας είναι Ιράν και Δίας, γιατί Ιράν και Αλλάχ δεν ταιριάζει στην Ελλάδα. Εκτός από τον Alpha τον είχε και ο Ant1 χτες τον Σώρρα. Πρώτη μούρη. Δείτε τα βιντεάκια. Βρίζουν την ΝΔ οι δημοσιογράφοι επειδή λέει πίνει αίμα λαού, βρίζουν και τον Σώρρα επειδή χαρίζει δάνεια. Αντικειμενικοί σου λέει. Βρίζουμε και τον ένα και τον άλλο. Τον έναν επειδή πίνει αίμα λαού και τον άλλο επειδή χαρίζει δάνεια.

Τον τυλίγουν με κορδέλα και τον δίνουν στον σανοφάγο τον Σώρρα ο Κοντομηνάς και ο Κυριακού. Με το αζημίωτο βέβαια.....

Προφανώς την Χρυσή Αυγή την θεωρούν πολύ φιλο-Ρωσική. Και μιλάμε ότι η Χρυσή Αυγή πίνει νερό στο όνομα του Ιράν. Μία καλή κουβέντα για τον Τραμπ δεν έχει ξεστομίσει. Μάλλον χρειάζεται κάποιος κανονικός μουλάς. Αντί μουλάς με Αλλάχ μουλάς με Δία.


“Σρόιτερ – Σώρρας”

Ο Αρτέμης Σώρρας στον ΑΝΤ1 30 1 2017
https://www.youtube.com/watch?v=pbBOWavSKjw
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου