Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017

Ομπάμα VS ΗΠΑ


Ο αριστερός μαύρος Μουσουλμάνος Μπαράκ Χουσείν Ομπάμα έκανε χρήση του προεδρικού δικαιώματος και διέγραψε την ποινή της transsexual πρώην αναλύτριας του Αμερικανικού στρατού Chelsea Manning, η οποία το 2010 έδωσε πάρα πολλά απόρρητα έγγραφα των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ στα Wikileaks, τα οποία είναι μία προέκταση των Ρωσικών μυστικών υπηρεσιών.

Τα Αμερικανικά δικαστήρια την καταδίκασαν σε 35 χρόνια φυλάκισης, αλλά ο αιρστερός μαύρος Μουσουλμάνος Μπαράκ Χουσείν Ομπάμα διέγραψε το υπόλοιπο της ποινής της, και σε λίγους μήνες θα αφεθεί ελεύθερη.

Αυτή είναι η τελευταία από μία σειρά προδοσιών του αριστερού μαύρου Μουσουλμάνου Μπαράκ Χουσείν Ομπάμα στα Αμερικανικά σώματα ασφαλείας. Ο Χουσείν έχει εμμέσως στηρίξει τις επιθέσεις της μαύρης Κομμουνιστικής οργάνωσης Black Lives Matter στους Αμερικανούς αστυνομικούς, και σύμφωνα με τους στρατηγούς έχει αποδυναμώσει πάρα πολύ τον Αμερικανικό στρατό.

Ο Manning όπως ήταν το 2010, όταν έδινε στην Ρωσία τα απόρρητα έγγραφα των ΗΠΑ, και πως έγινε το 2016, όταν άρχισε να ζητάει να κάνει αλλαγή φύλου.Φαντάζομαι ότι θα είναι όντως gay, αλλά όταν έκλεβε τα απόρρητα έγγραφα το 2010 δεν έμοιαζε και πολύ με gay.


Η κίνηση του Ομπάμα να του διαγράψει την ποινή έχει πολύ υψηλό συμβολισμό, με την έννοια ότι το να δώσουν τα στελέχη του Αμερικανικού στρατού πληροφορίες σε άλλες χώρες παρουσιάζεται σαν κάτι που δεν είναι και κάτι τρομερό.

“Obama Commutes Bulk of Chelsea Manning’s Sentence”


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου