Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου 2017

Η Αλήθεια Βρίσκεται στους Sex Pistols

Άλλη μία θρυλική ταινία που βγήκε μόλις ανέβηκε ο Ανδρέας στην εξουσία “Χούλιγκανς Κάτω τα Χέρια από τα Νιάτα”, με την θρυλική ατάκα που πετάει ο γιος στον πατέρα του που είναι παπάς. Ο παπάς λέει  ότι η αλήθεια βρίσκεται στον λόγο του Θεού και ο γιος του απαντάει ότι η αλήθεια βρίσκεται στους Sex Pistols.

Βλέπε “Η Αλήθεια Βρίσκεται στους Sex PistolsΛέγεται ότι η KGB έριξε πάρα πολλά λεφτά στο Punk Movement, το οποίο ήταν ένα πολύ ισχυρό Κομμουνιστικό μουσικό ρεύμα του Δυτικού Κόσμου, με πολύ σκληρές αντι-καπιταλιστικές αναφορές, κατά των εθνικών συνόρων κλπ. Υπήρχαν και κάποια εθνικοσοσιαλιστικά Punk συγκροτήματα, αλλά αυτά που προβάλλονταν και είχαν την μεγάλη προβολή ήταν ακροαριστερά συγκροτήματα.

Λέγεται ακόμη και ότι πολλοί στίχοι των Punk συγκροτημάτων είχαν στην πραγματικότητα γραφτεί από ψυχολόγους τις KGΒ ώστε να πετυχαίνουν πιο αποτελεσματικά των στόχο τους που ήταν να προκαλούν ηθική κατάπτωση στην νεολαία των δυτικών χωρών και να ξεσηκώνουν την νεολαία εναντίον των κυβερνήσεων των χωρών αυτών.

Πχ το Βρετανικό συγκρότημα Sex Pistols που σύμφωνα με τους διανοούμενους είναι ένα από τα κορυφαία συγκροτήματα στην ιστορία έγραψε μεταξύ άλλων το “God Save the Queen a Fascist Regime” για να διακωμωδήσει τον Βρετανικό Εθνικό Ύμνο, όπως και το Anarchyy in the UK.

Η KGB στήριζε πάρα πολλούς αριστερούς επιχειρηματίες στις ΗΠΑ και την Ευρώπη, οι οποίοι έσπευδαν να χρηματοδοτήσουν αδρά όποιους καλλιτέχνες, συγγραφείς κλπ είχαν την δυνατότητα να προκαλέσουν ηθική κατάπτωση και να υπονομεύσουν τις κυβερνήσεις των Δυτικών χωρών.

Δεν κατάφερα να βρω κάποιο άρθρο που να λέει ότι υπάρχουν αποδείξεις για τον ρόλο της KGB στο Punk κίνημα, αλλά νομίζω ότι η αλήθεια των ισχυρισμών προκύπτει με βάση την λογική, γιατί γνωρίζουμε τον ρόλο της KGB σε παρόμοιες υποθέσεις.

Βλέπε και “Ρόδα, Τσάντα και Κοπάνα
http://iakovosal.blogspot.gr/2017/01/blog-post_2.html


“Punk Subculture”
14η, 15η Παράγραφος
Although punks are frequently categorised as having left-wing or progressive views, punk politics cover the entire political spectrum. Punk-related ideologies are mostly concerned with individual freedom and anti-establishment views. Common punk viewpoints include anti-authoritarianism, a DIY ethic, non-conformitydirect action and not selling out.
Other notable trends in punk politics include anarchismsocialismindividualismanti-statismanti-militarismanti-capitalismanti-racism, anti-sexismanti-nationalismhomophilia, environmentalism, vegetarianism, veganism and animal rights. However, some individuals within the punk subculture hold right-wing views (such as those associated with the Conservative Punk website), neo-Nazi views (Nazi punk), or are apolitical (e.g., horror punk).Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου