Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2017

Santa Monica Beach – Los Angeles

 Ένα ακόμη ωραίο βιντεάκι, πάλι από αυτούς που έφτιαξαν και το προηγούμενο που ανέβασα, για την παραλία της Santa Monica αυτή την φορά, στην προβλήτα της οποίας έχει γυριστεί το Κεντρί (Sting) με τους Πολ Νιούμαν και Ρόμπερτ Ρέτφορντ. Το βιντεάκι δίνει μία πολύ καλή γεύση της παραλίας.

Ακόμη και να μην αρέσει σε κάποιον το Κεντρί και το Grease, θα υπάρχουν πολλά άλλα έργα που έχουν γυριστεί στην περιοχή, και άρα κάποια θα του αρέσουν. Άλλωστε στο Los Angeles είναι το Χόλιγουντ και το Μπέβερλι Χιλς. Το Μπέβερλι Χιλς είναι στους πρόποδες των βουνών του LA.

Στην παραλία Leo Carrello, μετά την παραλία της Santa Monica, έχει γυριστεί η πρώτη σκηνή του Grease, καθώς επίσης και οι σκηνές του Karate Kid που γυρίστηκαν στην παραλία, και φαντάζομαι και σκηνές παραλίας από πολλές άλλες ταινίες.

Πιο πέρα ακόμη, στην παραλία του Μαλιμπού, στο Point Dume, έχουν γυριστεί σκηνές από ακόμη περισσότερες ταινίες του Χόλιγουντ. Και βλέποντας τις σκηνές από τις ταινίες παίρνουμε και μία γεύση από το LA και το Χόλιγουντ, που είναι το κέντρο της Αμερικανικής θολοκουλτούρας, αφού στον δημόσιο διάλογο κυριαρχούν οι διασκεδαστές και οι διασκεδάστριες.

Ελπίζω κάποιοι κομπλεξικοί φίλοι να μην δυσαρεστηθούν, ότι και καλά πάω να τους κάνω ξενάγηση στο LA που γνωρίζουν πολύ καλύτερα από εμένα. Δεν έχω πάει ποτέ στο LA, το έχω δει μόνο μέσα από το youtube, και αν κάποιος το έχει επισκεφθεί και τα έχει δει αυτά από κοντά προφανώς με νικάει. Για να βάζουμε τα πράγματα στην θέση τους.
  
Santa Monica Beach & Allyson Nicole Jones on The Real O'Neals - S7E238”

“Που Γυρίστηκαν το Grease και το Κεντρί”


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου