Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου 2017

Life Style - Ήβη Ριτάκι

Όποτε πετύχω την Ήβη Αδάμου στην τηλεόραση σκέφτομαι ότι ίσως είναι η ωραιότερη Ελληνίδα. Μιλάω για τις επώνυμες γιατί από γυναίκες της διπλανής πόρτας ξέρω και ωραιότερη από την Ήβη. Έχω την εντύπωση ότι αν μου έλεγαν να διαλέξω όποια γυναίκα θέλω, επώνυμη και όχι της διπλανής πόρτας, θα επέλεγα την Ήβη. Με μία επιφύλαξη βέβαια γιατί σε αυτά τα θέματα τρως φλας ανάλογα και με την στιγμή κλπ.

Την έβλεπα που λέτε την Ήβη σε μία εκπομπή με τον Μύρωνα Στρατή, ο οποίος Μύρωας τα είχε με την Μαίρη Συνατσάκη παλιότερα, και άρα αποδεδειγμένα περνάει η μπογιά του, και του είχαν πεταχτεί τα μάτια έξω του φουκαρά.

Μέχρι και το Ρίτα-Ριτάκι της τραγούδησε ο Μύρωας. Σαν παιδί χοροπηδούσε. Χαιρόσουν να τον βλέπεις. Έφηβος. Αλλά η Ήβη δεν έχει μάτια παρά μόνο για τον πολύ συμπαθή και ταλαντούχο καράφλα των Stavento Μιχάλη Κουινέλη. Αλλά έβλεπες στα μάτια της ότι αν δεν ήταν ο Stavento στην μέση θα του καθόταν του επίσης ταλαντούχου Μύρωνα.

Θα μπορούσε να είναι θολοκουλτούρα η Ήβη? Δεν το νομίζω. Δεν μπορεί αυτό το πλάσμα να είναι θολοκουλτούρα και υποκουλτούρα. Από την άλλη βέβαια το κορίτσι πρέπει να επιβιώσει στις πίστες, και ίσως να μην έχει άλλη επιλογή. Αλλά να και ο Σφακιανάκης που επιβιώνει αν και εθνικοσοσιαλιστής.


Δεν θεωρώ ότι έχω την αξία που απαιτείται για να πιάσω στο στόμα μου την Ήβη, αλλά πήρα το θάρρος λόγω θαυμασμού, και ελπίζω να με συγχωρήσει τον τιποτένιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου