Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017

Τραμπ – Διάλυση ΕΕ και ΝΑΤΟ


Το πιο αστείο που ακούω είναι ότι ο Τραμπ θα διαλύσει την ΕΕ και το ΝΑΤΟ.

Εμείς που ανοίξαμε με τον Ερντογάν τα σύνορα της ΕΕ, και στείλαμε μέσα σε 2 χρόνια 2 εκατομμύρια λαθρομετανάστες στην Ευρώπη για να ζητήσουμε περισσότερα χρήματα, κατηγορούμε τον Τραμπ ότι θα διαλύσει την ΕΕ.

Εμείς που έχουμε τους Μπογδάνους και τις Μπουσδούκες όλη μέρα να βρίζουν την ΕΕ, κατηγορούμε τον Τραμπ ότι θα διαλύσει την ΕΕ.

Οι Γάλλοι ήταν έτοιμοι να βγάλουν την Μαρίν Λε Πεν μπροστά, η οποία πάνω κάτω απειλεί τους Γερμανούς με πόλεμο αν δεν τσοντάρουν παραπάνω.

Οι Βρετανοί θέλουν να φύγουν από την ΕΕ, γιατί δεν θέλουν άλλους μετανάστες, και οι Γάλλοι με τους Γερμανούς δεν τους επιτρέπουν να φύγουν και να συνεχίσουν να εξάγουν τα προϊόντα τους στην ΕΕ χωρίς δασμούς.

Οι μισοί στην Ευρώπη θέλουν το Ρωσικό αέριο και οι άλλοι μισοί θέλουν το Καταριανό.

Οι αριστεροί στην ΕΕ θέλουν να αυξηθεί ο Μουσουλμανικός πληθυσμός της ΕΕ, ενώ οι δεξιοί δεν θέλουν, με αποτέλεσμα να έχει ξεσπάσει ένας εμφύλιος για το μεταναστευτικό.

Εμένα η απορία μου είναι τι παραπάνω θα κάνει ο Τραμπ? Πως ακριβώς θα διαλύσει την ΕΕ ο Τραμπ? Ο Τραμπ λέει “μαλάκες Ευρωπαίοι, μας βρίζετε από το πρωί ως το βράδυ, και θέλετε να βασίζεστε στον δικό μας τον στρατό. Πληρώστε και φτιάξτε έναν δικό σας στρατό, ώστε να μην φοβάστε την Τουρκία και την Ρωσία”.

Που σημαίνει να φτιάξουν οι Γερμανοί με τους Γάλλους έναν στρατό. Και μας λέει να αγοράζουμε στην ΕΕ πετρέλαιο από την Ρωσία για να έχουμε την προστασία της Ρωσίας, και για να σταματήσει η Ρωσία να διαλύει την ΕΕ.


Δηλαδή τι να κάνει ο Τραμπ αν οι Ευρωπαίοι τρώγονται σαν τα σκυλιά, ενώ δίπλα τους έχουν δύο πανίσχυρες στρατιωτικές δικτατορίες (Ρωσία, Τουρκία)?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου