Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2017

Ο Ταλαντούχος Κύριος Σώρρας

Σαν Ιρανός μιλάει ο Σώρρας. "Γιατί δεν σας πειράζει ο Χριστός και σας πειράζει ο Δίας, επειδή είναι Εβραίος", λέει ο οπαδός του Σώρρα στον ιερέα που του κάνει παρατήρηση. Αντί ο Δίας θα μπορούσε να είναι και ο Αλλάχ.Στις δύο λέξεις που λέει ο Αρτέμης η μία είναι “Εβραίος”. Πιο φανατικός και από τους μουλάδες του Ιράν είναι ο Αρτέμης. Βλέπε 0.30 στο παρακάτω βίντεο για τον οπαδό του Αρτέμη.

Ο Νίκος Νικολόπουλος βλέπει λέει θετικά τον Αρτέμη Σώρρα. Χρόνια στο κουρμπέτι ο Νικολόπουλος. Δεν τον βλέπεις ποτέ χωρίς Ελληνική σημαία. Ο Αρτέμης όμως είχε θαφτεί για λίγο καιρό. Τι έγινε ξαφνικά και όλοι ακούμε για τον Αρτέμη?

 Ο Τσίπρας κανόνισε να προμηθεύει το Ιράν τα Ελληνικά Πετρέλαια με το 25% των αναγκών τους σε πετρέλαιο. Το 50% των Ελληνικών Πετρελαίων το έχει ο Λάτσης, που φαντάζομαι θα θέλει να αγοράζει πετρέλαιο από τους Καταριανούς φίλους του, και το άλλο 50% το έχει το Ελληνικό δημόσιο, και φαντάζομαι ο Τσίπρας θα θέλει να αγοράζει από το Ιράν και ο Πάνος Καμμένος από την μητέρα Ρωσία. Ή κάπως έτσι τέλος πάντων.

Ο Τσίπρας και ο Καμμένος βούλιαξαν το Ελληνικό στους λαθρομετανάστες, διαλύοντας την επένδυση των Καταριανών που έχουν για μπροστάτζα τον Λάτση. Οι Καταριανοί συμμετέχουν στην Lamda Development, και ο ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ διαλύουν επίσης τους Καταριανούς και στην Ζάκυνθο, και τρέχει ο Εμίρης του Κατάρ στους εισαγγελείς και δεν φτάνει.

Ως γνωστόν οι Καταριανοί είναι ορκισμένοι εχθροί των Ρώσων, αλλά και των Ιρανών. Άλλωστε με τους Ρώσους και τους Ιρανούς σκοτώνονται οι Καταριανοί στην Συρία, και όχι μόνο. Οι Καταριανοί είναι και σύμμαχοι των ΗΠΑ, και τώρα στις ΗΠΑ διχάζεται το πολιτικό σύστημα, με ένα μέρος του να επιθυμεί στροφή προς την Ρωσία, και ένα μέρος του να επιθυμεί πιο σκληρή στάση απέναντι στους Ρώσους. Τα έχω πει όμως αυτά.

Ο Τσίπρας έβαλε επίσης την Τουρκία στην ΕΕ από την πίσω πόρτα, ανοίγοντας τα σύνορα Ελλάδας-Τουρκίας, κάτι που οδήγησε τελικά στο κλείσιμο των συνόρων ΕΕ-Ελλάδας, χωρίς οι Ευρωπαίοι να τσιμπήσουν και να μας δώσουν χρήματα υπό την απειλή του Τσίπρα και του Ερντογάν για το μεταναστευτικό.

Είναι πάρα πολλά αυτά που έκανε ο Τσίπρας για την Τουρκία και το Ιράν. Είναι όμως αρκετά? Μάλλον όχι. Έχω την εντύπωση ότι η Ελλάδα, το Ισραήλ, η Αίγυπτος και η Κύπρος προωθούν τον αγωγό φυσικού αερίου East Med, με τις ευλογίες της Ρωσίας, προς μεγάλη όμως απογοήτευση των Τούρκων και των Ιρανών φίλων του Τσίπρα. Ο Ερντογάν μάλιστα μιλάει για τα σύνορα της καρδιάς του.

Χάρτης


Επίσης ο Σκουρλέτης χάλασε την συμφωνία για την πώληση του ΔΕΣΦΑ στους Αζέρους, ελπίζοντας φαντάζομαι ότι οι Ρώσοι θα τα βρουν με την ΕΕ και θα την αγοράσουν αυτοί. Οι οποίοι Αζέροι είναι όμως φίλοι των Τούρκων, και πάρα πολύ δυσαρεστημένοι με τον Τσίπρα. Οι Αζέροι μέσω της Τουρκίας θα έστελναν το αέριο τους στην Ελλάδα και την Ιταλία. Τώρα ίσως το αέριο να έρχεται από τα κοιτάσματα Ισραήλ-Αιγύπτου, όπου συμμετέχει η Gazprom.

Ο αγωγός Ισραήλ-Αίγυπτος-Κύπρος-Ελλάδα-Ευρώπη (East Med), αν είναι ένας αγωγός που όπως φαίνεται έχει τις ευλογίες της Ρωσίας, δεν παύει να δυσαρεστεί πολύ και τους Τούρκους και τους Ιρανούς και τους Αζέρους. Αν ο Σώρρας συμπαθεί την Τουρκία ή το Ιράν, ή το Αζερμπαϊτζάν, και έχει φίλους που επίσης συμπαθούν την Τουρκία ή το Ιράν, είναι λογικό να είναι πολύ δυσαρεστημένος. 

Οι Αζέροι όμως είναι εχθροί του Ιράν, και είναι στενοί σύμμαχοι του Ισραήλ. Ο Ερντογάν πουλάει στην Τουρκία σκληρό αντισημιτισμό, και οι Ιρανοί δεν πάνε πίσω. Άρα δεν θα συσχέτιζα τους Αζέρους με τον ενθουσιασμό του Σώρρα για τους Εβραίους.
  
Εικόνα


Είδατε ότι και οι Αμερικανοί Democrats είναι πολύ δυσαρεστημένοι με τους Ισραηλινούς, και ο Ομπάμα για πρώτη φορά χτύπησε τους Ισραηλινούς στα Ηνωμένα Έθνη, και πήρε καθαρά το μέρος των Αράβων, ενώ την ίδια στιγμή ο Τραμπ τουίταρε “Ισραήλ μείνε δυνατό για άλλες 20 μέρες”.

Ο Τζον Κέρι μάλιστα μίλησε για ακραία στοιχεία στο Ισραήλ, και όχι και στο Ισραήλ και στο Ιράν. Μόνο στο Ισραήλ. Άρα οι ακραίοι δεν είναι οι Άραβες, οι Ιρανοί και οι Τούρκοι, αλλά οι Ισραηλινοί. Αυτό είναι πολύ σύνηθες να ακούγεται στην εξαρτημένη από τους Ρώσους, τους Άραβες και τους Ιρανούς Ευρώπη, αλλά είναι πρωτοφανές για τις ΗΠΑ.

Και οι Ρώσοι πήραν το μέρος των Αράβων στο ψήφισμα αλλά οι Ρώσοι παραδοσιακά παίρνουν το μέρος των Αράβων οπότε δεν πιάνεται.

Πίσω στον Σώρα πάλι. Πόσο γραφικός είναι κάποιος που ανοίγει τόσα γραφεία σε όλη την Ελλάδα? Και κυρίως πόσο γραφικός είναι κάποιος που καταφέρνει να κερδίζει στα δικαστήρια ενώ δεν εμφανίζει ποτέ τα 600 δις, τα οποία υποτίθεται ότι προέρχονται από την πώληση της τεχνολογίας του Θεού Απόλλωνα στους Αμερικανούς, κάτι όμως που διαψεύδουν οι Αμερικανοί? Στην Ελληνική δικαιοσύνη ο Σώρρας πετάει και άρα δεν είναι και τόσο γραφικός.

Αν ήταν απλά ένας γραφικός, που απλά είχε κάποιες χρηματοδοτήσεις από κάποιες έστω ύποπτες πηγές, δεν θα κατάφερνε να βγάλει τις γελοίες αποφάσεις που έβγαλε στα δικαστήρια, και που μας άφησαν όλους με ανοιχτό το στόμα.

Άρα υπάρχουν κάποιοι που συμπαθούν τον Αρτέμη μέσα στην Ελληνική πολιτική νομεκλατούρα, και που δεν ξέρω αν συμπαθούν την Τουρκία ή το Ιράν, και ως εκ τούτου έχουν παράπονα από τον Τσίπρα. Σίγουρα όμως συμπαθούν τον Αρτέμη.


Στην Γάζα, όταν η Χαμάς που υποστηρίζονταν από το Ιράν, τα βρήκε και με τους Τούρκους και με τους Καταριανούς, οι Ιρανοί υποστήριξαν μία άλλη μικρότερη οργάνωση για να εκβιάζουν την Χαμάς ότι θα της κόψουν τις χρηματοδοτήσεις. Δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο η κατάσταση στην Ελλάδα είναι ίδια. Μπορεί να μην είναι ίδια αλλά να έχει κάποιες ομοιότητες.

Βλέπε επίσης “Ο Πόλεμος των Ελληνικών ΜΜΕ στον Αρτέμη Σώρρα”
http://iakovosal.blogspot.gr/2017/01/blog-post_5.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου