Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2017

Ο Πόλεμος των ΜΜΕ στον Αρτέμη Σώρρα

Όλη αυτή η προβολή στον Αρτέμη Σώρρα από τα ΜΜΕ είναι κάπως ύποπτη. Και είναι ύποπτη γιατί τον βρίζουν τα ΜΜΕ, διαλαλώντας ταυτόχρονα ότι ο Σώρρας υπόσχεται να χαρίσει τα δάνεια, την στιγμή που τα ΜΜΕ πολύ καλά γνωρίζουν ότι υπάρχουν πάρα πολλοί σανοφάγοι έτοιμοι να τρέξουν στον πρώτο που θα τους υποσχεθεί ότι θα τους χαρίσει τα δάνεια. Τι πραγματικά συμβαίνει λοιπόν?

Δεν μπορώ να γνωρίζω τι ακριβώς συμβαίνει, αλλά όπως έχω ξαναπεί ο Αρτέμης Σώρρας μου θυμίζει πάρα πολύ την ρητορική του Ιράν, της Χεζμπολάχ και της Al-Qaeda. Εννοώ φυσικά της Al-Qaeda πριν τον πόλεμο στην Συρία, όταν η Al-Qaeda είχε άριστες σχέσεις με το Ιράν και την Χεζμπολάχ και κρυβόταν στο Ιράν και τον Νότιο Λίβανο. Απλά αντί για τον Αλλάχ ο Σώρρας έχει τον Δία.

Γιατί λοιπόν τον βρίζουν ξαφνικά όλα τα ΜΜΕ μαζί τον Σώρρα, όταν γνωρίζουμε πολύ καλά ότι τα σάπια Ελληνικά ΜΜΕ, που χρηματοδοτούνται είτε από κρατική διαφήμιση είτε από την Ρωσία, το Ιράν και το Κατάρ, βρίζουν όποιον θέλουν να παρουσιάσουν ως αντισυστημικό για να τον ανεβάσουν?

Όσο ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν ένα κόμμα του 3% ήταν ένα κόμμα που ουσιαστικά εξέφραζε στην Ελλάδα εκτός από τους Έλληνες συνδικαλιστές και την ρητορική του Ιράν και της Βενεζουέλας, χώρες συμμάχους  της Ρωσίας. Όταν όμως ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε κυβέρνηση είχε να αντιμετωπίσει τον αμυντικό και ενεργειακό άξονα Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ-Αιγύπτου, ο οποίος υποστηρίζονταν από την Ρωσία, και ο οποίος είναι μη συμβατός με το Ιράν και την Τουρκία. Με την οποία Τουρκία ο ΣΥΡΙΖΑ έχει επίσης πολύ καλές σχέσεις. Τα έχω πει αυτά να μην τα ξαναλέω, βλέπε “Ο Ταλαντούχος Κύριος Σώρρας”

και βλέπε και “Ο Νετανιάχου, ο Τσίπρας και ο East Med

Το Ιράν έχει πάρα πολλά πατήματα στην Ελλάδα, γιατί εκτός από το πετρέλαιο που μας πουλάει είναι και σύμμαχος της Ρωσίας, και ανήκε στον άξονα Ρωσίας-Ελλάδας-Ιράν απέναντι στον άξονα ΗΠΑ-Τουρκίας-Ισραήλ. Βλέπε “Τα Εγκλήματα του ΚΚΕ στην Κύπρο”

Η συνεργασία του Ισραήλ με την Ρωσία εναντίον της Τουρκίας μετά το 2010, και η στρατιωτική συνεργασία Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ-Αιγύπτου, αποτέλεσε μία τεράστια γεωπολιτική ανακατάταξη. Αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να γίνει από την μία μέρα στην άλλη, και είναι λογικό να υπάρχουν τεράστιες αντιδράσεις όταν το πετρέλαιο του Ιράν και τα ναρκωτικά της Χεζμπολάχ έχουν ποτίσει τόσο πολύ την Ελλάδα. Και νομίζω ότι ο Σώρρας, που και στον ύπνο του και στον ξύπνιο του βλέπει Εβραϊκές συνωμοσίες, είναι η πιο τρανταχτή απόδειξη.

Μα θα μου πεις ότι εγώ λέω πάντα για τα “Ιρανάκια της Χρυσής Αυγής”, άρα γιατί να χρειάζεται το Ιράν τον Σώρρα και τον κάθε Σώρρα? Σωστό είναι αυτό. Θεωρώ δεδομένη την αγάπη της Χρυσής Αυγής για το Ιράν και την Χεζμπολάχ, αλλά έχω την εντύπωση ότι η Χρυσή Αυγή είναι περισσότερο Ρωσία και λιγότερο Ιράν.

Έχω ξαναπεί ότι το Ιράν χρηματοδοτούσε την Χαμάς στην Γάζα, αλλά όταν η Χαμάς τα βρήκε με την Τουρκία και το Κατάρ, οι Ιρανοί δεν απέσυραν την στήριξη τους στην Χαμάς, αλλά άρχισαν να χρηματοδοτούν μία νέα τρομοκρατική οργάνωση, την al-Shabirin, ώστε να έχει στην Γάζα και άλλα πατήματα εκτός από την Χαμάς, και να εκβιάζει και την Χαμάς στο θέμα των χρηματοδοτήσεων. Η Ελλάδα είναι χώρα της ΕΕ και αντί για τρομοκρατικές οργανώσεις έχουμε σάπια πολιτικά κόμματα. Έχουμε βέβαια και τρομοκρατικές οργανώσεις.

Θέλω να πω ότι αν δούμε τον ΣΥΡΙΖΑ και την Χρυσή Αυγή σαν την Χαμάς της Ελλάδας, ίσως να μπορούσαμε να δούμε τον Αρτέμη Σώρρα σαν την al-Shabirin της Ελλάδας. Το Ιράν είναι μία χώρα με μεγάλη επιρροή στην Ελλάδα, και μέσω του Ελληνικού δημοσίου και μέσω των Ελλήνων εφοπλιστών, και μέσω των ναρκωτικών της Χεζμπολάχ, και ίσως ο Σώρρας να μπει στο κοινοβούλιο για να εκφράσει τον αντισημιτισμό του Ιράν ελεύθερα, ώστε και να υπάρχει η αμυντική και ενεργειακή συμμαχία Ελλάδας-Ισραήλ ως αναγκαίο κακό, αλλά και να συνεχιστεί η σκληρή αντι-σημιτική παράδοση που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα μετά το Κυπριακό, την νομιμοποίηση του ΚΚΕ και την άνοδο του Ανδρέα Παπανδρέου στην εξουσία.

Υπό αυτή την έννοια, αυτοί που θα ήθελαν να δουν τον Αρτέμη Σώρρα να μπαίνει στο κοινοβούλιο ίσως να είναι πολλοί περισσότεροι απ’όσους φανταζόμαστε. Ίσως να υπάρχουν και κάποιοι που του ασκούν κριτική αλλά να τον θέλουν στο κοινοβούλιο.

Ο Δίας στον οποίο πιστεύει ο Αρτέμης Σώρρας. Ο Χριστός ήταν Εβραίος. Αντίο Δίας θα μπορούσε να είναι ο Αλλάχ. Ο Αλλάχ δεν ήταν Εβραίος.


Έλεγε ο Άρης Πορτοσάλτε ότι ο Γιώργος Παπαδάκης, ο αριστερός δημοσιογράφους του εφοπλιστή Κυριακού που έχει τον Αντ1, έβγαζε τον Σώρρα στο κανάλι πριν καιρό. Ο Παπαδάκης είπε ότι τον έβγαζε για να τον κατακρίνει και όχι για να τον διαφημίσει.

Αν λάβουμε υπόψη μας ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πάμε σύντομα σε εκλογές, όλο αυτό το bad publicity που είναι good publicity για τον Αρτέμη Σώρρα, ίσως και να μην είναι τυχαίο. Ίσως λέω.

 Ο Σώρρας έχει ήδη 200 γραφεία σε όλη την Ελλάδα, σαρώνει στην Ελληνική δικαιοσύνη, τα Ελληνικά ΜΜΕ του έχουν κηρύξει ιερό πόλεμο, και σανοφάγοι απ’όλα τα μέρη της Ελλάδας τρέχουν στον Αρτέμη για να τους χαρίσει τα δάνεια. Άρα γιατί να μην τον δούμε στην επόμενη βουλή με 3%? Ο Νίκος Νικολόπουλος που λέει Άδωνις ότι κάνει την βρώμική δουλειά του ΣΥΡΙΖΑ και τον ΑΝΕΛ φαίνεται να τον εκτιμάει τον Σώρρα.

Με ένα 3% ο Σώρρας δεν θα χαλάσει τον αμυντικό και ενεργειακό άξονα Ελλάδας-Κύπρου-Αιγύπτου-Ισραήλ, αλλά θα έχει όλη την άνεση να εξηγεί ότι κάθε κακό που συμβαίνει στην Ελλάδα το κάνουν οι Εβραίοι. Και θα το εξηγεί πλέον μέσα από το Ελληνικό κοινοβούλιο. Και ναι μεν θα έχουμε την αμυντική και ενεργειακή συνεργασία με το Ισραήλ, αλλά θα είμαστε και η μόνη χώρα της ΕΕ που θα έχει ρητορική Ναζί και KGB στο κοινοβούλιο της. Όπως ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν ο πρώτος αρχηγός κράτους της ΕΕ που νομιμοποίησε τον Αραφάτ το 1981, όταν όλη η υπόλοιπη ΕΕ τον θεωρούσε τρομοκράτη. Χρειάστηκε να έρθει ο Μητσοτάκης για να αναγνωρίσει η Ελλάδα το Ισραήλ de jure. Μέχρι τότε υπήρχε de facto αναγνώριση.

Όλα αυτά φυσικά αν ο Σώρρας μπει στην επόμενη βουλή με το 3%. Αλλά και αν δεν μπει θα λέει αυτά που λέει στα κανάλια, και η φωνή των Μουλάδων του Ιράν θα αντηχεί σε κάθε άκρη της Ελλάδας, γιατί απ’ότι βλέπω τα κανάλια σκοπεύουν να παίξουν πολύ Αρτέμη.

Για την προσωπική μου άποψη για τις σχέσεις Ελλάδας - Ιράν βλέπε 
"Η προσωπική μου Άποψη για τις Σχέσεις Ελλάδας-Ιράν"
http://iakovosal.blogspot.gr/2016/10/blog-post_69.html

Βλέπε επίσης “Ο Ταλαντούχος Κύριος Αρτέμης Σώρρας”
http://iakovosal.blogspot.gr/2017/01/blog-post_5.html

4 σχόλια:

 1. Καλημερα σας και καλη χροννια διαβαζω το blog σας και αναφερετε συχνα για χρηματοδοτηση ελληνικων κομματων απο το ιραν,αυτα που λετε ειναι αυθαιρετα και δεν επιβεβαιωνονται απο πουθενα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Θες δηλαδή να σου κόψει απόδειξη η Χεζμπολάχ μίζα για τα ναρκωτικά και τα όπλα, ή να σου κόψει απόδειξη το Ιράν για τις μίζες που γίνονται στις πωλήσεις πετρελαίου? Στην Βενεζουέλα είχαν γράψει ότι η Βενεζουέλα έδινε λεφτά και στον Σύριζα εκτός από τους Ποδέμους

   Διαγραφή
  2. Podemos and the Iran-Venezuela connection
   http://www.dw.com/en/podemos-and-the-iran-venezuela-connection/a-19004706

   Διαγραφή
  3. Hugo Chavez Invested 7 Mil Euros in Leaders of Spain’s Leftist Podemos Party
   http://www.breitbart.com/national-security/2016/04/06/hugo-chavez-spent-7-million-euros-spain-make-leftist-podemos-party-happen/

   Διαγραφή