Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2017

Φονικό Όπλο


Όπως είναι γνωστό το Χόλιγουντ λατρεύει τον Φιντέλ Κάστρο, και λάτρευε και τον μακαρίτη πλεον Ούγκο Τσάβεζ, ο οποίος πήρε την εξουσία στην Βενεζουέλα με την υποστήριξη του Κάστρο και της Ρωσίας.

Ο Danny Glover, συμπρωταγωνιστής του Mel Gibson στις ταινίες Φονικό Όπλο, είναι ένας φανατικός υποστηρικτής της μαύρης Κομμουνιστικής οργάνωσης Black Lives Matter, και έλεγε ότι οι ΗΠΑ είναι η πιο φονική χώρα στον κόσμο, και ότι οι  Αμερικανοί θα πρέπει να αγκαλιάσουν τον Ούγκο Τσάβεζ που είναι υπόδειγμα δημοκρατικότητας.Και φυσικά ο Ούγκο Τσάβεζ του έδωσε 18 εκατομμύρια δολάρια για να γυρίσει μία ταινία με θέμα την εξέγερση των σκλάβων τον 18ο αιώνα, ώστε να ευαισθητοποιηθεί ο κόσμος εναντίον των ιμπεριαλιστών. Ο Danny Glover είπε ότι ήθελε να γυρίσει το έργο ώστε να επιμορφωθεί ο Αμερικανικός λαός.

Ο Όλιβερ Στόουν ήταν επίσης προσωπικός φίλος του Τσάβεζ, όπως και ο Σον Πεν, και είχε συζητηθεί μάλιστα το ενδεχόμενο να χρηματοδοτήσει ο Τσάβεζ μία παραγωγή του Oliver Stone με θέμα την ζωή του Τσάβεζ, κάτι που τελικά δεν προχώρησε.

Venezuela giving Danny Glover $18m to direct film on epic slave revolt”

“20 Radical Hollywood Liberals and the INSANE Things They Have Said”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου