Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2017

Η Επίθεση στις Γυναίκες και στον Θεσμό της Οικογένειας

Συχνά πυκνά στολίζω στο blog μου τον Κούεντιν Ταραντίνο, του λυσσασμένου ακροαριστερό σκηνοθέτη του Χόλιγουντ, ο οποίος είναι και πολύ προβεβλημένος στην Ελλάδα. Στο παρακάτω βιντεάκι έχω μαζέψει τρεις αντιπροσωπευτικές σκηνές βίας από την ταινία του Ταραντίνο Kill Bill.Στην πρώτη σκηνή η πρωταγωνίστρια βγάζει το μάτι της αντιπάλου της, και στην συνέχεια πετάει το μάτι στο πάτωμα, το πατάει, και το λιώνει.

Στην δεύτερη σκηνή η πρωταγωνίστρια σκοτώνει μία μητέρα, και στην συνέχεια λέει στην κόρη της, η οποία κοιτάζει σαστισμένη την νεκρή μητέρα της, ότι αν όταν μεγαλώσει θέλει να πάρει εκδίκηση να πάει να την συναντήσει.

Στην τρίτη σκηνή η πρωταγωνίστρια καρφώνει μία τάβλα με καρφιά στο κεφάλι της αντιπάλου της, από της οποίας τα μάτια αρχίζει να τρέχει ποτάμι το αίμα.

Έχω μαζέψει το τέλος των 3 σκηνών, ώστε όλες μαζί να είναι περίπου 4 λεπτά. ὠστε να μην σας φάνε πολύ χρόνο. Ολόκληρο το έργο είναι έτσι. Βλέπε “Κούεντιν Ταραντίνο – Το Απόλυτο Μίσος”
https://www.youtube.com/watch?v=6_Q-zj0d6l4

Σκηνές ωμής βίας, γυρισμένες αριστοτεχνικά, ώστε να μην μπορείς να τις χορτάσεις, και να θέλεις να τις βλέπεις ξανά και ξανά.
  
Όπως έχω ξαναπεί αποστολή του Κουέντιν Ταραντίνο είναι να μολύνει την σκέψη των νεαρών Αμερικανών και Ευρωπαίων. Με το αζημίωτο φυσικά. Τελευταία μάλιστα την βία την πλασάρει με τους αντιπάλους να είναι λευκοί και μαύροι, πχ “The Hateful Eight”, “Django ο Τιμωρός” κλπ, ώστε να γεμίζει τους λευκούς Αμερικανούς με μίσος για τους μαύρους Αμερικανούς και το αντίστροφο. Όλως τυχαίως και το Django και το The Hateful Eight πήραν βραβεία Όσκαρ και Golden Globe.

Ο λόγος φυσικά είναι ότι οι Λατινοαμερικάνοι, οι Κινέζοι οι Ρώσοι και οι Ισλαμιστές προσπαθούν να ξεσηκώσουν στις  ΗΠΑ τους μαύρους Αμερικανούς, είτε μέσω μαύρων Κομμουνιστικών οργανώσεων όπως η Black Lives Matter, είτε μέσω μαύρων Ισλαμιστικών οργανώσεων όπως η Nation of Islam.

Αν δεν ήξερα ποιος είναι ο Ταραντίνο θα έλεγα ότι το μίσος του για την Αμερικανική κοινωνία, και η ωμή βία που προωθεί στην πιτσιρικαρία, οφείλονται σε κάποιες πολύ δυσάρεστες εμπειρίες που έζησε όταν ήταν παιδί πχ να τον χτυπούσε ο πατέρας του πάρα πολύ, ή να είχε κάποιον πατριό που τον κακοποιούσε σεξουαλικά, ή να ήταν η μητέρα του αλκοολική κλπ.

Αλλά τυχαίνει να ξέρω ποιος είναι ο Ταραντίνο, και  τυχαίνει να το έχω περιγράψει στο blog μου. Ο Ταραντίνο φτιάχνει τις ταινίες του μέσω της Miramax, μίας εταιρείας του Χόλιγουντ που ανήκει στο Κατάρ. Στο Κατάρ όπως έχω ξαναπεί ανήκει και το αριστερό αντι-Αμερικανικό Al-Jazeera, το οποίο αγόρασε έναντι 500 εκατομμυρίων δολαρίων το κανάλι του Al Gore, του αντι-προέδρου του Μπιλ Κλίντον, προκειμένου να μετατρέψει το Current TV σε Al-Jazeera America.  Βλέπε “Το Νόμπελ Ειρήνης του Al-Gore

“Κουέντιν Ταραντίνο - Μουσουλμανική Αδελφότητα”

“Black Lives Matter + Al-Qaeda”

Όπως έχω ξαναπεί ο Ταραντίνο είναι φανατικός υποστηρικτής των Black Lives Matter, της μαύρης Κομμουνιστικής οργάνωσης που ζητάει από τους μαύρους Αμερικανούς να σκοτώνουν λευκούς αστυνομικούς. Οι Black Lives Matter είναι οι διάδοχοι των Μαύρων Πανθήρων, της μαύρης Κομμουνιστικής οργάνωσης που είχαν δημιουργήσει στις ΗΠΑ οι Σοβιετικοί και ο Φιντέλ Κάστρο, προκειμένου να ξεσηκώσουν τους μαύρους Αμερικανούς εναντίον της Αμερικανικής κυβέρνησης κατά την διάρκεια του πολέμου στο Βιετνάμ, όπου τελικά οι Αμερικανοί ηττήθηκαν από τους Σοβιετικούς και τους Κινέζους.

Οι Αμερικανοί για να αντιμετωπίσουν αυτή την επίθεση τοποθετούν μαύρους αστυνομικούς στις μαύρες περιοχές, ώστε να μην δίνουν το δικαίωμα στους πράκτορες της Black Lives Matters να επικαλούνται το φυλετικό μίσος. Αλλά είναι αδύνατον να μην έρχονται λευκοί αστυνομικοί σε επαφή με μαύρους Αμερικανούς.

Επίσης, πάντα υπάρχει η πιθανότητα να είναι κάποιος μαύρος αστυνομικός κρυφό μέλος των Black Lives Matter, ή να εργάζεται για τους Κουβανούς και την Βενεζουέλα, ή για τους Ρώσους μαφιόζους που δρουν στις ΗΠΑ, και να έχει εντολές να δολοφονήσει χωρίς αιτία κάποιον μαύρο Αμερικανό προκειμένου να προκαλέσει εξεγέρσεις. Βλέπε “Η Σφαίρα που Άλλαξε την Δημοκρατία – Μία Θεωρία Συνωμοσίας για τις Δολοφονίες των Γρηγορόπουλοιυ και Φύσσα”.

Έχω γράψει πολλές φορές για το πως χρησιμοποιούσαν οι Σοβιετικοί και ο Φιντέλ Κάστρο το εμπόριο ναρκωτικών στην Δυτική Ευρώπη, και για το πως πολλές φορές ψυχολόγοι της KGB έγραφαν ακόμη και τους στίχους ακροαριστερών συγκροτημάτων.

Ως το πιο τρανταχτό παράδειγμα είχα αναφέρει τους Sex Pistols και το τραγούδι τους “Anarchy in the UK”, στο οποίο ο τραγουδιστής υπερηφανεύεται επειδή είναι αντίχριστος (Ha ha ha ha I am an anti-Christ), και το “God Save the Queen” των Sex Pistols, το οποίο διακωμωδεί τον Αγγλικό εθνικό ύμνο, αλλάζοντας τους στίχους του εθνικού ύμνου σε “God Save the Qeen a Fascist Regime”.

Να ομολογήσω ότι δεν γνωρίζω αν για το ακροαριστερό συγκρότημα Sex Pistols οι στίχοι είχαν γραφτεί από τις μυστικές υπηρεσίες του Ανατολικού Μπλοκ. Θα μπορούσαν απλά οι Σοβιετικοί μέσω των επιχειρηματιών που συνεργάζονταν να είχαν διακρίνει το ταλέντο τους και να τους είχαν απλά βοηθήσει να γίνουν διάσημοι. Να τους είχαν βοηθήσει να πάρουν φόρα.

Να έχετε υπόψη σας ότι ακόμη και στα talent shows που γίνονται στην Ελλάδα προηγούνται συνεντεύξεις, ώστε να διασφαλίζεται ότι αυτοί που θα προβληθούν τελικά θα έχουν το σωστό προφίλ πχ άθεοι, ανοιχτά σύνορα, pro-gay κλπ. Νομίζω μάλιστα ότι το Voice του ΣΚΑΙ το χρηματοδοτεί μία Τούρκικη εταιρεία. Δεν παίρνω όρκο αλλά νομίζω ότι αυτό άκουσα.

Άλλωστε ο Πάνος Μουζουράκης, ο οποίος είναι ένας από τους κριτές του Voice, και είναι ομολογουμένως πολύ ταλαντούχος καλλιτέχνης, είναι ένας δηλωμένος ανθέλληνας, και είχε τραβήξει και βίντεο στο οποίο έλεγε “γαμώ την 28η Οκτωβρίου, γαμώ την Ελληνική σημαία, να την κάψουμε την Ελληνική σημαία, ή ας μην την κάψουμε να την αφήσουμε να μουχλιάσει” κλπ. Ο Μουζουράκης δεν μπορεί να κρατηθεί όπως κάνουν οι περισσότεροι και τα λέει και δημοσίως. Βλέπε

Και προφανώς όταν λες “γαμώ την Ελληνική σημαία”, όταν είσαι υπέρ των ανοιχτών συνόρων με την Τουρκία, όταν είσαι υπέρ του γάμου των ομοφυλοφίλων, τα Ελληνικά ΜΜΕ θα σε ανταμείψουν.

Έλεγα λοιπόν ότι είχαν καταφέρει οι Σοβιετικοί να χοροπηδάει η νεολαία της Αγγλίας στα κλαμπ, και να διακωμωδεί τον εθνικό ύμνο της χώρας, τραγουδώντας τα τραγούδια των Sex Pistols, κάνοντας ταυτόχρονα βαριά χρήση των ναρκωτικών που κατασκευάζονταν στα εργαστήρια του Ανατολικού Μπλοκ, της Κίνας και  της Λατινικής Αμερικής. Και ταυτόχρονα οι αριστεροί διανοούμενοι έλεγαν πόσο μεγάλο συγκρότημα ήταν οι Sex Pistols και οι όμοιοι τους.

Μιλάμε για μία νίκη ασύλληπτου μεγέθους. Μία νίκη σημαντικότερη από τις όποιες νίκες πέτυχαν οι Σοβιετικοί στο πεδίο των μαχών. Τι αξία είχε η νίκη στο Βιετνάμ, μπροστά σε μία τρελαμένη Βρετανική νεολαία που βυθισμένη στα ναρκωτικά χοροπηδούσε και τραγουδούσε διακωμωδώντας τον Βρετανικό εθνικό ύμνο?

Αντίστοιχες νίκες, τις λεγόμενες cultural revolutions, οι Σοβιετικοί πετύχαιναν σε όλες τις δυτικές χώρες. Δείτε τον Πάνο Μουζουράκη. Παιδί της ντρόγκας φαντάζομαι, γεμάτος περηφάνια γαμάει την Ελληνική σημαία. Δεν είναι ο Μουζουράκης παιδί των Τουρκικών μυστικών υπηρεσιών, ή της KGB παλιότερα?

Δεν σημαίνει ότι η KGB ή οι μυστικές υπηρεσίες της Τουρκίας ήρθαν σε επαφή με τον Πάνο Μουζουράκη. Αλλά προφανώς με κάποιον τρόπο ήρθαν σε επαφή μαζί του οι άνθρωποι τους, ενδεχομένως και εν αγνοία του.

Η Ελληνική σημαία έθιγε και την ΕΣΣΔ, λόγω ΝΑΤΟ, και την Τουρκία, λόγω των Ελληνο-Τουρκικών. Επομένως μπορεί η ΕΣΣΔ και η Τουρκία να ήταν εχθροί, αλλά η Ελληνική σημαία έθιγε και τους δύο εξίσου.

Επομένως οι cultural revolutions αποτελούν για τις μυστικές υπηρεσίες νίκες πολύ μεγαλύτερες από τις νίκες στα πεδία των μαχών. Τι είναι σημαντικότερο για την Τουρκία? Τα επεισόδια στα Ίμια ή το βίντεο ενός πολύ πετυχημένου καλλιτέχνη σαν τον Μουζουράκη που γαμάει την Ελληνική σημαία?  

Και την ίδια στιγμή αν στην Σοβιετική Ένωση τολμούσες να διαμαρτυρηθείς για το καθεστώς σε εκτελούσαν αμέσως. Αυτή είναι η αδυναμία των δημοκρατικών χωρών έναντι των σοσιαλιστικών και των Ισλαμικών χωρών.  Βλέπε “Η Αλήθεια Βρίσκεται στους Sex Pistols

Θα μου πεις τι σχέση έχουν τα παραπάνω με τον θεσμό της οικογένειας? Μα φυσικά και έχουν. Γιατί για να γίνει αντιληπτό το πως μπορείς να επιτεθείς σε διάφορους θεσμούς της Δύσης, πχ στον θεσμό της οικογένειας, πρέπει πρώτα να γίνει αντιληπτό πως λειτουργούν οι μυστικές υπηρεσίες άλλων χωρών στις Δυτικές χώρες.

Να ξαναγυρίσω στον Ταραντίνο. Βλέπετε ότι ο Ταραντίνο χρησιμοποιεί πλέον και γυναίκες στις σκηνές βίας. Όχι μόνο λευκούς εναντίον μαύρων, αλλά και γυναίκες εναντίον ανδρών, ακόμη και γυναίκες εναντίον γυναικών. Αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι, και οφείλεται στο ότι οι Ισλαμιστές, πατώντας σε αριστερούς συνεργάτες τους, αλλά και στο θανάσιμο μίσος που νοιώθουν οι gay για τις κοινωνίες μέσα στις οποίες ζούνε, χτυπάνε τις γυναίκες από χίλιες πλευρές. Σε μία κοινωνία οι γυναίκες έχουν τον ρόλο που έχουν οι κολώνες σε μία οικοδομή, δηλαδή κρατούν το οικοδόμημα όρθιο. Αν καταρρεύσουν οι γυναίκες καταρρέει ολόκληρο το οικοδόμημα σαν χάρτινος πύργος.

Σκηνοθέτες όπως ο Ταραντίνο προσπαθούν να αλλάζουν τον φυσικό τρόπο σκέψης των μικρών κοριτσιών, τα οποία έχουν μία έμφυτη ροπή προς την οικογένεια και την μητρότητα, προκαλώντας τους εμμονή με το σεξ, βομβαρδίζοντας τα με εικόνες βίας, προσπαθώντας να τα εθίσουν ακόμη και στα ναρκωτικά κλπ.

Δείτε για παράδειγμα την σειρά Sex and the City. Πρόκειται για μα παρέα γυναικών που το μόνο που σκέφτεται είναι το ποιος θα είναι ο επόμενος πούτσος που θα φάει. Αυτό δεν είναι τυχαίο. Το Sex and the City προωθεί την σεξουαλική απελευθέρωση που προωθεί η αριστερά από τον Ψυχρό Πόλεμο και μετά.

Το ίδιο κάνουν και στους άντρες, προβάλλοντας ως πρότυπο τον άνδρα που πηγαίνει με πολλές γυναίκες, και όχι τον άνδρα οικογενειάρχη.

Με αυτόν τον τρόπο χτυπάνε τον πυρήνα του θεσμού της οικογένειας. Τι να την κάνεις μία γυναίκα που πριν τελειώσει το σχολείο έχει πάει με 15 άντρες? Την θέλεις το πολύ πολύ για να σου πλένει τα πιάτα.

Και τι να κάνει μία γυναίκα έναν άντρα που για να αυτοεπιβεβαιωθεί πρέπει συνεχώς να τρέχει πίσω από άλλες γυναίκες, αντί να κοιτάει τα προβλήματα της οικογένειας του? Τον θέλει το πολύ πολύ για να της πληρώνει κανέναν λογιαριασμό. Και τώρα με την οικονομική κρίση, αν δεν μπορεί να πληρώνει και τον λογαριασμό, δεν τον θέλει και καθόλου. Τι να τον κάνω τον μαλάκα σου λέει?

Λένε οι άντρες “τι να την κάνω την πουτάνα”, και λένε και οι γυναίκες “τι να τον κάνω τον μαλάκα”, και έχουν δίκιο και οι μεν και οι δε.

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι το κέρατο δεν μπορεί να προκύψει σε μία υγιή κοινωνία. Φυσικά και μπορεί, και φυσικά και τα παντρεμένα ζευγάρια αντιμετωπίζουν πάρα πολλές δυσκολίες. Αλλά εδώ δεν μιλάμε για τις πραγματικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα ζευγάρια και για το που μπορούν να οδηγήσουν αυτά τα προβλήματα. Εδώ μιλάμε για την προώθηση προτύπων που γίνεται από ψυχολόγους μυστικών υπηρεσιών ξένων χωρών και αποσκοπεί στο να διαλύσει τις γυναίκες και τον θεσμό της οικογένειας.

Και δείτε γύρω σας πόσο αποτελεσματικά λειτουργούν αυτά τα πρότυπα. Έχουν φτάσει οι γυναίκες να ντρέπονται να πούνε ότι θέλουν να παντρευτούν και να κάνουν οικογένεια. Και ντρέπονται επειδή οι άντρες φοβόμαστε όταν το ακούμε. Ενώ σε μία υγιή κοινωνία θα έπρεπε όποια γυναίκα άνω των 20 λέει ότι δεν θέλει να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια να θεωρείται άχρηστη και προβληματική. Άλλο είναι μία γυναίκα να μην βρίσκει κάποιον που της ταιριάζει, και άλλο είναι να λέει ότι δεν θέλει να κάνει οικογένεια.

Και μέχρι το 1981 αυτό συνέβαινε στην Ελλάδα. Οι γυναίκες είχαν ως προτεραιότητα τους τον γάμο και την οικογένεια. Αν ακούσατε ο ΣΥΡΙΖΑ άλλαξε ακόμη τον νόμο ώστε να παίρνεις διαζύγιο αμέσως. Ενώ μέχρι τώρα υπήρχε μία διαδικασία που καθυστερούσε το διαζύγιο, ώστε να το ξανασκεφτούν οι σύζυγοι, μήπως και αλλάξουν γνώμη αν μη τι άλλο για χάρη των παιδιών τους.

Αυτή είναι η καταστροφή του θεσμού της οικογένειας στον Δυτικό Κόσμο. Και μην κοιτάτε στην Ελλάδα που επειδή η αριστερά ήταν υπό διωγμό αυτή η διαδικασία ξεκίνησε μόλις το 1981, και ο θεσμός της οικογένειας ακόμη αντέχει. Στην Δυτική Ευρώπη και τις ΗΠΑ αυτή η επίθεση στον θεσμό της οικογένειας έχει ξεκινήσει πολύ νωρίτερα, και ήταν ενορχηστρωμένη από την KGB, και η διάλυση της οικογένειας βρίσκεται σε πολύ προχωρημένο στάδιο.

Μην ξεχνάτε ότι οι φεμινίστριες των δεκαετιών 60 και 70 ήταν ακροαριστερές οργανώσεις που χαρακτήριζαν τον γάμο “νόμιμο βιασμό” (legalized rape), επειδή οι γυναίκες ήταν υποχρεωμένες να κάνουν σεξ με τους συζύγους τους.

Ήταν πάντα οι αριστερές οργανώσεις που προσπαθούσαν να παρουσιάσουν την ελευθερία ως κατάχρηση, με την έννοια της νομιμοποίησης των ναρκωτικών, της ελευθερίας με την έννοια των ανοιχτών συνόρων με το Ισλάμ για την Ευρώπη και την Λατινική Αμερική για τις ΗΠΑ, της ελευθερίας με την έννοια του one night stand sex, της ελευθερίας με την έννοια των γρήγορων διαζυγίων, της ελευθερίας με την έννοια της επίθεσης στον Χριστιανισμό, απελευθέρωση των gay γάμων, και γενικότερα μίας ελευθερίας που στην πραγματικότητα ήταν μία επίθεση της KGB στις παραδοσιακές αξίες της Δύσης,

Και δίπλα σε αυτήν την καταστροφή του θεσμού της οικογένειας υπάρχει και ο γάμος των ομοφυλοφίλων, προκειμένου να πληγεί ο θεσμός ακόμη περισσότερο, βάζοντας δίπλα του έναν θεσμό καρικατούρα.

Μας έπεισαν ότι ο γάμος των ομοφυλοφίλων είναι θέμα ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ενώ σε καμία περίπτωση δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Ανθρώπινο δικαίωμα είναι να κάνουν δύο άντρες ή δύο γυναίκες σεξ. Αυτό είναι όντως δικαίωμα τους.

Όπως το να είσαι κοντός θεωρείται κακό, αλλά δεν πρέπει να σε ενοχλεί κανείς επειδή είσαι κοντός, όπως το να είσαι χοντρός θεωρείται κακό, αλλά δεν πρέπει να σε ενοχλεί κανείς επειδή είσαι χοντρός, έτσι και το να είσαι gay πρέπει να θεωρείται κακό, αλλά δεν πρέπει να σε ενοχλεί κανείς επειδή είσαι gay.

Πάντα κάποιος κομπλεξικός θα βρεθεί να πει τον κοντό κοντοστούπη, τον χοντρό φάλαινα, και τον gay πούστρα. Αυτό δεν αναιρεί όμως όλα τα παραπάνω. Ο κομπλεξικός πρέπει να μάθει να μην λέει τον gay πούστρα, και όχι ο ευγενικός να μάθει ότι το να είσαι gay είναι κάτι καλό.

Δείτε την Μαίρη Συνατσάκη. Πανέξυπνη, κούκλα, σεμνή, μιλάει με πάθος υπέρ των gay, υπέρ των ανοιχτών συνόρων, και ξεφτιλίζει με περηφάνια οτιδήποτε Χριστιανικό. Βλέπε “Η Αντίχριστη Μαίρη Συνατσάκη”.

Αν ήμουν ένας ψυχολόγος των Τουρκικών μυστικών υπηρεσιών η Μαίρη Συνατσάκη θα ήταν το άλογο μου. Προφανώς δεν θα πήγαινα να την προσεγγίσω ο ίδιος. Αλλά θα ζητούσα από τους επιχειρηματίες που συνεργάζονται με τις μυστικές υπηρεσίες της Τουρκίας, και που δεν είναι απαραίτητο να  είναι Τούρκοι, να την προωθήσουν όσο περισσότερο μπορούν.

Θα μπορούσε να πει κάποιος ότι δεν είναι αρκετά έξαλλη η Συνατσάκη, και άρα δεν θα ήταν η ιδανική γυναίκα για τους ψυχολόγους των Τουρκικών μυστικών υπηρεσιών. Ότι δηλαδή θα ήταν καλύτερη μία γυναίκα όπως η Αλβανίδα διασκεδάστρια Ελένη Φουρέιρα, η οποία τραγουδούσε το Χριστουγεννιάτικο τραγούδι με ζαρτιέρες. Λάθος κάνετε.

Προφανώς και η Φουρέιρα έχει την χρησιμότητα της και θα την προωθούσα και αυτήν όσο περισσότερο μπορούσα. Αλλά το ότι η Μαίρη Συνατσάκη είναι σεμνή είναι ένα όπλο, με την έννοια ότι κάνει τις μητέρες να εμπιστεύονται τις κορούλες τους στην γλυκιά Μαίρη, η οποία θα τους μάθει με ένα γλυκό χαμόγελο ότι τα ανοιχτά σύνορα είναι κάτι καλό, ότι ο γάμος των gay είναι κάτι πολύ σωστό, και ότι οτιδήποτε Χριστιανικό είναι οπισθοδρομικό.

Αν είχα μία κορούλα, και ήμουν πολυάσχολος και δεν γνώριζε την Μαίρη Συνατσάκη, θα ένοιωθα πολύ ασφαλής αφήνοντας την κορούλα μου στα χέρια της γλυκιάς Μαίρης παρά στα χέρια της έξαλλης Ελένης Φουρέιρα. Και προφανώς αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι ψυχολόγοι των Τουρκικών μυστικών υπηρεσιών, ή παλιότερα οι ψυχολόγοι της Κα Γκε Μπε.

Είχε βγει στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη (ΟΛΑ) η Μαίρη Συνατσάκη, και έλεγε πόσο μάγκας είναι ο Απόστολος Γκλέτσος, επειδή είπε δημοσίως ότι έχει πάει με άντρα. Τέτοιες δημόσιες τοποθετήσεις δίνουν ώθηση στην καριέρα αυτών που τις κάνουν. Και δεν πιστεύω καν ότι ο Γκλέτσος πήγε όντως με άντρα. Πιστεύω ότι και αυτός το είπε για να τον σπρώχνουν στην τηλεόραση επειδή έχει δημιουργήσει πολιτικό κόμμα.

Έχετε υπόψη σας ότι η Ελλάδα είναι το σύνορο του Χριστιανικού και του Μουσουλμανικού κόσμου, και αν νομίζετε ότι οι ψυχολόγοι των μυστικών υπηρεσιών των Μουσουλμανικών χωρών δεν ασχολούνται με την Ελλάδα κάνετε πολύ μεγάλο λάθος. Αλλά φυσικά η Ελλάδα ήταν και χώρα του ΝΑΤΟ και δεχόταν πολύ μεγάλη επίθεση και από την  Σοβιετική Ένωση την περίοδο του Ψυχρού Πολέμου.

 Ο πολιτικός γάμος για παράδειγμα προωθήθηκε στον Χριστιανικό κόσμο από την αριστερά με εντολή των Σοβιετικών, επειδή οι Σοβιετικοί δεν ήθελαν να έχει η Εκκλησία δημόσιο λόγο. Στην Σοβιετική Ένωση η KGB άφησε μόλις 500 από τις Εκκλησίες και τα μοναστήρια που υπήρχαν πριν το 1917, και στις λίγες εκκλησίες που απέμειναν τοποθέτησε πράκτορες της KGB, προωθώντας την Θεολογία της Απελευθέρωσης. Ουσιαστικά η KGB απήγαγε την Ορθόδοξη Εκκλησία της Ρωσίας, και το κουφάρι της το μετέτρεψε σε μία σοσιαλιστική οργάνωση ντυμένη με ράσα.

Βλέπε “Ο Πράκτορας της KGB Πατριάρχης Αλέξιος Β”.

“Η Θεολογία της Απελευθέρωσης”


Να προτείνω και ένα βιβλίο που ασχολείται με την επίθεση στους παραδοσιακούς θεσμούς της Δύσης, παρόλο που δεν το έχω διαβάσει ολόκληρο. Κάποια στιγμή ίσως να βάλω αποσπάσματα.


“The Marketing of Evil: How Radicals, Elitists, and Pseudo-Experts Sell Us Corruption Disguised as Freedom”


2 σχόλια:

 1. Σου δίνω μπράβο γιατί είσαι από τους λίγους πραγματικά δεξιούς στη χώρα μας και εφαρμόζεις την αυθεντική δεξιά προπαγάνδα πάρα πολύ καλά.
  Καλό είναι να ξέρει ο κόσμος και τη δεξιά και την αριστερή προπαγάνδα και να καταλάβει ότι μέ όχημα τη δημοκρατία, χρειαζόμαστε και τις 2 πλευρές σε μια εναλλασσόμενη αρμονική ισορροπία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Άλλο ιδεολογία άλλο προπαγάνδα. Ίσως εννοείς αριστερή και δεξιά ιδεολογία, ή πιο σωστά σοσιαλιστική και φιλελεύθερη ιδεολογία. Αυτό ναι.

   Αλλά προπαγάνδα σημαίνει ψέματα. Δεν θεωρώ ότι λέω ψέματα. Μπορεί να διαφωνείς με κάτι αλλά δεν σημαίνει ότι λέω ψέματα.

   Διαγραφή