Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2017

Τα Ορφανά της ΚΑ ΓΚΕ ΜΠΕ

Μία πολύ ενδιαφέρουσα 7λεπτη συζήτηση δύο ορφανών της Κα Γκε Μπε, του Παύλου Τσίμα και της Άννας Μπουσδούκου. Ακροαριστεροί και οι δύο, κλαίνε με μαύρο δάκρυ για την νίκη του Ντόναλντ Τραμπ.

“Τα Ορφανά της Κα Γκε Μπε”

Στην ομιλία της ορκωμοσίας του ο Τραμπ δήλωσε ότι θα εξαλείψει την Ισλαμική τρομοκρατία. Όπως καταλαβαίνετε η καμπάνα χτυπάει πάνω και πρώτα απ’όλα για το Ιράν. Και η άλλη χώρα που πλήττεται ακόμη περισσότερο από τον Τραμπ είναι το Κατάρ, αφού τελειώνει ο αγωγός Κατάρ-Τουρκίας, Το Ιράν τουλάχιστον με τον Τραμπ γλιτώνει τον Άσαντ στην Συρία.Ο Τσίμας λέει ότι ο Τραμπ έβαλε δύο πρώην στελέχη της Goldman Sacks σε δύο υπουργεία, ώστε η Goldman Sachs να ελέγχει τις ΗΠΑ. Οι Εβραίοι εννοεί. Όργανο των Εβραίων είναι ο Τραμπ σύμφωνα με τον Παύλο Τσίμα του Ριζοσπάστη, και η Goldman Sachs ελέγχει τις ΗΠΑ. Αυτά που έλεγε η KGB παλιότερα για τις ΗΠΑ λέει ο Τσίμας. Μόνο που τώρα η KGB είναι με τον Τραμπ, γιατί ο Πούτιν είναι ο πρώην αρχηγός της KGB (FSB).

Αξίζει να παρακολουθήσετε την συζήτηση των δύο Ισλαμιστών δημοσιογράφων. Εκτός από τον Τραμπ, οι δύο ακροαριστεροί δημοσιογράφοι επιτίθενται με μίσος στο Twitter και στο Facebook, μέσω των οποίων όπως λένε ο Τραμπ κορόιδεψε τον Αμερικανικό λαό.

Οι επιθέσεις στα social media είναι μεγάλη μόδα στην αριστερά, για ευνόητους λόγους, και όλοι οι αριστεροί δημοσιογράφοι “ανησυχούν” επειδή οι πολιτικοί μας παραπλανούν μέσω των social media.

 Ο Τσίμας ήταν χρόνια στο ΚΚΕ και στον Ριζοσπάστη. Άρα μετά την κατάρρευση της ΕΣΣΔ είναι και επισήμως ορφανό της Κα Γκε Μπε. Δεν σημαίνει αυτό ότι ο Τσίμας είχε ο ίδιος παρτίδες με την Κα Γκε Μπε, αλλά το ΚΚΕ και ο Ριζοσπάστης ήταν βιτρίνες της KGB πριν την κατάρρευση της ΕΣΣΔ. Όταν κατέρρευσε η ΕΣΣΔ έπρεπε να ψάξουν αλλού για πορτοκαλιές. Τώρα ο Πούτιν έχει αφήσει με 10% το Κομμουνιστικό Κόμμα της Ρωσίας, και φαντάζομαι μέσα στους στόχους είναι και η προσέγγιση των πρώην συμμάχων που ξεστρατίσανε προς το Ισλάμ.

Η Μπουσδούκου είναι μικρότερη, και προφανώς δεν πιάνεται για ορφανό της Κα Γκε Μπε. αλλά ο πατέρας της είναι ηθοποιός, η μητέρα της ήταν στο Υπουργείο Εξωτερικών, άρα είναι δεδομένο ότι θα έχει στην οικογένεια της ορφανά της Κα Γκε Μπε. Και αν δεν ήταν οι γονείς της θα είναι κάποιοι άλλοι συγγενείς.

Λέω συνέχεια ότι οι Έλληνες αριστεροί είναι  πολύ περισσότερο Ισλαμιστές (Κατάρ, Ιράν, Τουρκία), και πολύ λιγότερο φιλορώσοι. Απλά είναι με την Ρωσία στις κόντρες της Ρωσίας με τις ΗΠΑ και την ΕΕ, και αυτό δημιουργεί στους σανοφάγους την εντύπωση ότι είναι φιλορώσοι.

Όσο για το ανέκδοτο ότι ο Τραμπ θα χαλάσει την ΕΕ βλέπε “Τραμπ – Διάλυση ΕΕ και ΝΑΤΟ”.

“Τα Ορφανά της Κα Γκε Μπε”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου