Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017

Η Συμμαχία ΝΔ-Δράσης

Πήραμε λέει τους φιλο-Ισλαμιστές σοσιαλδημοκράτες της Δράσης, τους οποίους οι δημοσιογράφοι αποκαλούν νεονεονεονεοφιλελεύθερους. Και είχαν κορυφαίο στέλεχος την προερχόμενη από το ΚΚΕ, τώρα Κευνσιανή, Αντιγόνη Λυμπεράκη, που είναι και ξαδέρφη του Κυριάκου. Τώρα είναι στο Ποτάμι, οπότε αυτήν μάλλον δεν θα την λουστούμε. Τον Αντύπα Καρίπογλου θα τον λουστούμε?  Είναι στην Δράση το Αντύπα?


Αντύπα


Φιλο-Ισλαμιστές, φιλο-Άραβες ότι είναι τέλος πάντων αυτό το κόμμα, πόσο θα δώσει στην ΝΔ? Ούτε 1%. Να δώσει 0.2%? Να δώσει 0.5%? Άντε να δεχθώ το 0.5%.

Θα πάρεις λοιπόν μισό τα εκατό, και έτσι και πεις τίποτα για το μεταναστευτικό, εκτός από το να βγάζουν οι Μπογδάνοι και οι Μπουσδούκες τους σάπιους της ΝΔ να βρίζουν στα παράθυρα τους “ακροδεξιούς” βουλευτές της ΝΔ, όπως κάνουν με τους Κακλαμάνηδες και τους άλλους σάπιους της ΝΔ, θα βγάζουν και τους φιλο-Ισλαμιστές της Δράσης.

Και έχουμε μαζέψει και κάποιους από το Ποτάμι, θα πάρουμε και κάποιους από το ΠΑΣΟΚ κλπ. Και όλα αυτά για να κερδίσουμε τι? Για να μην λένε οι Μπογδάνοι και οι Μπουσδούκες ακροδεξιά την ΝΔ? Είναι τόσο σημαντικό αυτό? Ακόμη και οι πιο σανοφάγοι Συριζαίοι ψηφοφόροι έχουν αρχίσει σιγά σιγά να υποψιάζονται ότι οι δημοσιογράφοι είναι αριστεροί.

Έχει λοιπόν τόσο μεγάλη σημασία το αν θα πει ο Μπογδάνο και η Μπουσδούκου ακροδεξιά την ΝΔ? Η οποία Μπουσδούκου μποϋκοτάρει τον Άδωνι από τις αρχές του 2015, επειδή την κωλόσυρε όταν παρίστανε την εκπρόσωπο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, και επειδή δεν επέτρεπε στον Γεωργιάδη να λέει ότι οι Συριζαίοι είναι Κομμουνιστές κλπ.

Πολύ στενοχωρήθηκα που μας φορτώσανε και την Δράση στην κεφάλα. Ξερατό. Κάποιοι που δεν παρακολουθείτε μπορεί να τους συμπαθείτε, αλλά σας διαβεβαιώνω ότι πρόκειται για ξερατό.

Σε λίγο θα μας φορτώσουνε και την Φιλελεύθερη Συμμαχία του Βαλλιανάτου, και σε αντάλλαγμα θα πάρουμε το 0.01% της Φιλελεύθερης Συμμαχίας, και δεν θα κάνουν για μία εκπομπή προπαγάνδα ο Μπογδάνος και η Μπουσδούκου.

Να ήταν να πάρουμε 2-3% θα έλεγα να την λουστούμε την Δράση. Αλλά με τα ποσοστά της Δράσης για ποιον λόγο θα την λουστούμε?


“Η Δράση προσχωρεί στη Νέα Δημοκρατία”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου