Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2017

Η Κρατική Επιχορήγηση των Κομμάτων και η Άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ και της ΧΑ

Κατά 75%, λέει η έρευνα, οι Έλληνες θέλουν να καταργηθεί η κρατική χρηματοδότηση στα κόμματα. Αυτό είναι στην προπαγάνδα το αποτέλεσμα της προπαγάνδας του ΣΥΡΙΖΑ και της Χρυσής Αυγής, που αποτελούν τις δύο όψεις του ίδιου νομίσμματος.Δυστυχώς δεν συνειδητοποιούν όσοι το λένε αυτό ότι αν όντως συμβεί κάτι τέτοιο, τότε οι χρηματοδοτήσεις των κομμάτων θα προέρχονται είτε από την Ρωσία, είτε από τους Άραβες, είτε από τους Ιρανούς, είτε από τους Τούρκους, είτε από τους Κινέζους, είτε από τους Λατίνους, αφού αυτές οι χώρες είναι που χρηματοδοτούν κάτω από το τραπέζι πολιτικούς. Οι Αμερικανοί και η ΕΕ χρηματοδοτούν πάνω από το τραπέζι.

Δυστυχώς στην Ελλάδα του Μπογδάνου και της Μποσδούκου οι σανοφάγοι έχουν την εντύπωση ότι τους πολιτικούς τους χρηματοδοτεί η Siemens. Όχι ότι δεν υπήρχαν και μίζες από την Siemens, αλλά πρώτον η Siemens δεν θα μπορούσε να κάνει δουλειά στην Ελλάδα αν δεν έδινε κάτι στους πολιτικούς μας, και δεύτερον τα ποσά της Siemens είναι στραγάλια μπροστά στα ποσά που δαπανά η Ελλάδα για εισαγωγές πετρελαίου και φυσικού αερίου. Ο Δαβίδ και ο Γολιάθ.

Ειδικά όσο δεν απελευθερώνουμε την αγορά ενέργειας, όπως μας ζητάει η ΕΕ, οι χρηματοδοτήσεις σάπιων πολιτικών θα είναι ακόμη πιο εύκολες. Σου στέλνει πχ το Ιράν ένα βαρέλι πετρέλαιο, το οποίο στην αγορά πουλιέται 10 δολάρια πχ, και στο πουλάει 12 δολάρια, και τα 2 δολάρια πηγαίνουν σε επιχειρηματίες που συνεργάζονται με το Ιράν, και οι οποίοι το δίνουν στους πολιτικούς που τους λέει το Ιράν. Τυχαία λέω το Ιράν. Θα μπορούσε να είναι η Ρωσία, ή οι Άραβες, ή η Τουρκία, ή το Κατάρ κλπ. Με διάφορους τέτοιους τρόπους χρηματοδοτούν όλοι αυτοί πολιτικούς, μέσω επιχειρηματιών που ελέγχουν.

Πως μας επηρεάζει εμάς αυτό? Μας επηρεάζει με πολλούς τρόπους. Έχουν πχ οι Ισλαμιστές σήμερα τον ΣΥΡΙΖΑ να φέρνει τους λαθρομετανάστες, και έχουν και την Χρυσή Αυγή να λέει ότι τους λαθρομετανάστες τους φέρνουν στην Ελλάδα οι Εβραίοι. Πχ αναφέροντας  πάντα τον αριστερό Εβραίο απατεώνα George Soros, ο οποίος πάντα βγαίνει μπροστά με το αζημίωτο. Με αυτόν τον τρόπο οι Ισλαμιστές και εξισλαμίζουν την Ελλάδα, μέσω του ΣΥΡΙΖΑ, και ρίχνουν την ευθύνη στους Εβραίους μέσω της Χρυσής Αυγής. Και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο. Win win.

Το να μην δίνεις κρατικές χρηματοδοτήσεις στα Ελληνικά κόμματα σημαίνει στην πραγματικότητα να μην έχεις Ελληνικά κόμματα. Αν υπήρχαν μεγάλοι Έλληνες επιχειρηματίες τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Στην Ελλάδα όμως οι μεγάλοι επιχειρηματίες είναι όλοι κρατικοδίαιτοι, πχ εφοπλιστές, εργολάβοι κλπ. Βλέπετε ότι ακόμη και η Apple στις ΗΠΑ κάνει την προπαγάνδα της Κίνας επειδή ένα μεγάλο μέρος της παραγωγής της το έχει μεταφέρει στην Κίνα. Σκεφτείτε τι γίνεται στην Ελλάδα.

Θυμάστε ότι και ο ΣΥΡΙΖΑ και η Χρυσή Αυγή ούρλιαζαν για τις χρηματοδοτήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, επειδή γνώριζαν ότι αν δεν είχαν κρατικές χρηματοδοτήσεις οι αντίπαλοι τους δεν θα μπορούσαν να συναγωνιστούν τις βαλίτσες που έρχονταν μέσω Ιράν, Βενεζουέλας, Ρωσίας κλπ.

Θυμάστε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΧΑ και το ΚΚΕ μαζί ούρλιαζαν στην Πλατεία Συντάγματος “να καεί να καεί το μπουρδέλο η Βουλή”, εννοώντας προφανώς ότι θα έπρεπε να έχουμε πολίτευμα τύπου Βενεζουέλας, Ιράν κλπ.

Θυμάστε ότι και ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΧΑ μιλούσαν για “αμεσοδημοκρατία”. Η άμεση δημοκρατία είναι το σύστημα που είχε ο Καντάφι, και το οποίο χαρακτήριζε ο Ανδρέας Παπανδρέου μία πραγματική δημοκρατία. Στην Λιβύη του Καντάφι δεν γίνονταν εκλογές. Σου έστελναν χαρτιά για το πως θες να διοικηθεί η χώρα, τα συμπλήρωνες, και στην συνέχεια ο Καντάφι τα διάβαζε και έκανε αυτό που ήθελε η πλειοψηφία. Κάτι τέτοιο λέει και το ακροαριστερό κόμμα των Πειρατών, πχ να μην υπάρχει ιδιοκτησία (σοσιαλισμός), και οι αποφάσεις να λαμβάνονται μέσω δημοψηφισμάτων (άμεση δημοκρατία).

Πρέπει να θέλουμε να υπάρχει κρατική επιχορήγηση στα κόμματα, και πρέπει να θέλουμε να έχουμε μία ελεύθερη αγορά ενέργειας, ώστε να μην μπορούν άλλες χώρες να χρηματοδοτούν σάπιους πολιτικούς. Διαφορετικά θα έχουμε ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσή Αυγή να κάνουν ότι τσακώνονται.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου