Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017

Ο Δύσκολος Βίος των Ελλήνων Δημοσιογράφων

Θέλει το τσοντοκάναλο του Αλαφούζου να πλέξει το εγκώμιο του αριστερού μαύρου Μουσουλμάνου, και άριστου θεατρίνου, Μπαράκ Χουσείν Ομπάμα, επειδή τα βρήκε με τον Φιντέλ Κάστρο και τους Ιρανούς. Αλλά δεν λέει στον Ομπάμα μπράβο επειδή τα βρήκε με τον Φιντέλ και το Ιράν. Του λέει μπράβο επειδή λέει άνοιξε νέο κεφάλαιο στις σχέσεις των ΗΠΑ με τον Κουβανικό λαό, λες και ο Ομπάμα μίλησε με έναν έναν τους Κουβανούς και όχι με τον Φιντέλ, και επειδή λέει τερμάτισε το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν, κάτι που δεν ισχύει.Παίρνει ο Αλαφούζος τα πετροδόλαρα και λούζεται ο Έλληνας τηλεθεατής τον Κούτρα, τον Τζουνό και την Βάνα Κουτρουλού. Βλέπε παρακάτω βίντεο. Αλαφούζος-Ομπάμα

Κοιτάξτε τώρα τι γίνεται με τον Ομπάμα και τους Έλληνες δημοσιογράφους, οι οποίοι στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι αριστεροί, και υπάρχουν και λίγοι εθνικοσοσιαλιστές.

Ανάλογα με το από που πληρώνονται, άλλος γουστάρει ΡΩΣΙΑ και ξενερώνει με τον Ομπάμα, επειδή ο Ομπάμα πήγε να φάει από την Ρωσία τους συμμάχους της Κούβα και Ιράν, ακόμη και την FARC στην Κολομβία, αλλά και επειδή υποστήριξε στην Συρία τον αγωγό Κατάρ-Τουρκίας.

Άλλος γουστάρει ΙΡΑΝ, και γουστάρει τον Ομπάμα,, επειδή έκανε την συμφωνία με το Ιράν και την Κούβα, αλλά δεν τον γουστάρει επειδή ο Ομπάμα υποστήριξε στην Συρία τον αγωγό Κατάρ-Τουρκίας και χτύπησε τον Άσαντ.

Άλλος γουστάρει Λατινική Αμερική, και γουστάρει τον Ομπάμα που προσέγγισε τους Λατινοαμερικανούς δικτάτορες.

Άλλος γουστάρει Κατάρ, και γουστάρει που ο Ομπάμα υποστήριξε την Τουρκία και το Κατάρ στην Συρία (Qatar-Turkey Pipeline).

Άλλος γουστάρει Ιράν και άλλος γουστάρει Κατάρ, και άλλος γουστάρει Τουρκία, και σε όλους αυτούς άρεσε η ιδέα του Ομπάμα, ο οποίος μαζί με την Τουρκία και το Κατάρ προσπάθησαν να δημιουργήσουν τον άξονα της Μουσουλμανικής Αδελφότητας (Τουρκία, Ιράν, Κατάρ), προκειμένου όλοι μαζί να στείλουν το αέριο του Ιράν και του Κατάρ (South Pars/North Fields) στην Ευρωπη, ανεβάζοντας ταυτόχρονα στην Σαουδική Αραβία την Μουσουλμανική Αδελφότητα, ώστε να περάσει από εκεί και το Ιρανικό φυσικό αέριο, αποφεύγοντας το Κουρδιστάν και το PKK στην Τουρκία.

Στα “ιδιωτικά” κανάλια όταν δίνεις μεγάλα ποσά για διαφήμιση ή για παραγωγή εκπομπών μπορείς να επιλέξεις και κάποιους δημοσιογράφους προφανώς. Αν δηλαδή το Ιράν δώσει σε ένα ιδιωτικό υποτίθεται κανάλι 5 εκατομμύρια για διαφήμιση ή για παραγωγή εκπομπών, θα βάλει περισσότερους δημοσιογράφους από το Κατάρ πχ, αν το Κατάρ δώσει 3 εκατομμύρια ευρώ, και το Κατάρ θα βάλει περισσότερους δημοσιογράφους από τους Ρώσους, αν οι Ρώσοι δώσουν πχ 1 εκ ευρώ στο κανάλι. Τυχαία τελείως τα νούμερα.

Οι ίδιες δυσκολίες υπάρχουν για τους δημοσιογράφους με τον Ομπάμα υπάρχουν και με τον Τραμπ.

Αυτοί που γουστάρουν τους Ρώσους μπορεί να είναι αριστεροί, αλλά ο Τραμπ συμφέρει την Ρωσία, και αμήχανα ανέχονται τον Τραμπ, παρόλο που τον σιχαίνονται επειδή είναι δεξιός και αντι-Ισλαμιστής.

Αυτοί που γουστάρουν τους Άραβες, πχ Κατάρ, και αριστεροί είναι, και δεν γουστάρουν την Ρωσία, και επομένως μισούν τον Τραμπ, γιατί και αντι-Ισλαμιστής είναι, αλλά και επειδή θέλει να προσεγγίσουν οι ΗΠΑ την Ρωσία, κάτι που προφανώς θα γίνει εις βάρος των Αράβων και της Κίνας.

Αυτοί που γουστάρουν Ιράν είναι αμήχανοι, γιατί από την μία ο Τραμπ θα σταματήσει να υποστηρίζει την Τουρκία και τους Άραβες στην Συρία, και άρα θα σταματήσει να ενοχλεί το Ιράν, αλλά μπορεί και να σπάσει τις συμφωνίες του Ομπάμα με το Ιράν και την Κούβα.


Είναι δύσκολο ο βίος του Έλληνα δημοσιογράφου, και ακόμη δυσκολότερος ο βίος του Έλληνα τηλεθεατή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου