Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2017

Η Αντίχριστη Μαίρη Συνατσάκη

Πήγε ένας τύπος στην Κωνσταντινούπολη και βούτηξε για τον σταυρό φορώντας ένα μαγιό με τις κολοκύθες του Halloween (Halloween Pumpkins).Το Halloween είναι ας πούμε η γιορτή των φαντασμάτων και των κακών πνευμάτων. Ξεκίνησε σαν ένα έθιμο που είχαν οι Κέλτες για να εγκαινιάσουν τον Χειμώνα, κατά την διάρκεια του οποίου δεν ήξεραν αν θα επιβιώσουν, και ήταν μία γέφυρα ανάμεσα στον πάνω και τον κάτω κόσμο. Σήμερα είναι κάτι σαν τις δικές μα αποκριές, και ο κόσμος ντύνεται τρομαχτικά.Θα δείτε στο βίντεο ότι όλο το τσούρμο του εφοπλιστή Κοντομηνά χοροπηδάει σαν τρελό από χαρά βλέποντας τον τύπο με το μαγιό με τις κολοκύθες του Halloween να κρατάει τον σταυρό. Φταίνε φυσικά και οι ιερείς γιατί θα έπρεπε να μην του είχαν επιτρέψει να βουτήξει και να ξεφτιλίσει το έθιμο. Για το βίντεο βλέπε “Μαίρη Συνατσάκη – Θεοφάνεια”

Κάνει δουλειές με τους Άραβες και τους Ιρανούς ο Κοντομουνάς, με τους Ιρανούς φαντάζομαι κυρίως, χωρίς να ξέρω λεπτομέρειες, και έχει αυτά τα τομάρια στο κανάλι να κοπρίζουν στην μούρη των Ελλήνων τηλεθεατών.Εγώ έχω υποσχεθεί να μην ξαναπάω σε Ελληνικό θέατρο, γιατί οι τόποι όπου εκτρέφονται τέτοια κοπρόσκυλα είναι η ΕΡΤ, το ΚΚΕ, τα Ελληνικά θέατρα κλπ. Αν μποϋκοτάρουμε τα Ελληνικά θέατρα δεν θα καταφέρουμε να τα κλείσουμε όλα, γιατί προφανώς θα τους τα χώνει το Υπουργείο Πολιτισμού και η ΕΡΤ, αλλά σίγουρα θα καταφέρουμε να κλείσουμε κάποια από αυτά. Ακόμη και ένα θέατρο να κλείσουμε θα είναι κέρδος. Να είστε σίγουροι ότι όσο λιγότερα θέατρα έχουμε στην Ελλάδα τόσο ανώτεροι θα είμαστε πολιτισμικά. Τα Ελληνικά θέατρα δεν έχουν να κάνουν με την τέχνη αλλά με την προπαγάνδα.

Μα θα μου πεις μία κωμωδία είναι μία κωμωδία, και δεν είναι προπαγάνδα. Ενδεχομένως κατά την διάρκεια μίας κωμωδίας οι ηθοποιοί που πρωταγωνιστούν να μην κάνουν προπαγάνδα, παρόλο που δεν είναι καθόλου σίγουρο αυτό. Αλλά οι ηθοποιοί αυτοί θα την κάνουν την προπαγάνδα όταν τους βγάλουν στο γυαλί οι Μπογδάνοι και οι Μπουσδούκες για να μας κάνουν πολιτικές και οικονομικές αναλύσεις.


Καταλαβαίνω ότι αυτό που λέω ακούγεται ακραίο, γραφικό κλπ, αλλά θα πρέπει να σκεφτείτε με ψυχραιμία αν έχω δίκιο ή άδικο. Πιστεύετε ότι οι Έλληνες ηθοποιοί ασχολούνται με την τέχνη ή με την προπαγάνδα? Αν πιστεύετε ότι ασχολούνται με την προπαγάνδα, όπως όντως συμβαίνει, μην ξαναπάτε σε Ελληνικό θέατρο. Δεν μπορούμε να τα κλείσουμε όλα, αλλά ας κλείσουμε όσο περισσότερα μπορούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου