Κυριακή, 1 Ιανουαρίου 2017

Πολιτική Ευχή

Είδα αρκετό Fox News τελευταία, και οφείλω να σας ενημερώσω ότι υπάρχουν στο κανάλι πολλές γυναίκες δημοσιογράφοι που συχνά μοιάζουν στην Μαίρη Συνατσάκη αλλά μιλάνε σαν τον Άδωνι. Η απόλυτη καύλα.

Να ευχηθώ λοιπόν να έρθει η στιγμή που θα δούμε και στα Αραβικού τύπου τσοντοκάναλα μας δημοσιογράφους που θα μοιάζουν με την Συνατσάκη αλλά θα μιλάνε σαν τον Άδωνι. Ας είναι το 1% των δημοσιογράφων. Ας είναι το 0.5%.

Αν και η αλήθεια είναι ότι οι κούκλες του Fox News δεν μιλάνε σαν τον Άδωνι, γιατί ο Άδωνις εκπροσωπεί την Ελληνική φοβική ψευτοδεξιά. Οι κούκλες του Fox News μιλάνε σαν τον Σαρκοζί, σαν τον Κάμερον, και σαν τα άλλα παιδιά.

Δυστυχώς όλοι γνωρίζουμε ότι η ευχή μου είναι κάλπικη, με την έννοια ότι δεν έχει καμία πιθανότητα να πραγματοποιηθεί. Και δυστυχώς όλοι γνωρίζουμε ότι μέχρι να παγώσει η κόλαση θα συνεχίσουμε στην Ελλάδα να πορευόμαστε με Μπουσδουκες και Τσαπανίδες.

Και αφού όλοι γνωρίζουμε ότι η ευχή μου είναι κάλπικη, ας δούμε Fox News, και ας δώσω εγώ μία ευχή που έχει πιθανότητες να πραγματοποιηθεί. Για το 2017 να ευχηθώ υγεία.

Στην φωτογραφία βλέπετε την Kimberly Guilfoyle. Αν η Kimberly συζητούσε με τον Άδωνι για μισή ώρα θα του έλεγε “άει πάενε στο Ποτάμι με το Σταυρή ρε μάπα”.Την Kimberly μπορείτε να την απολαύσετε στις περισσότερες εκπομπές του The Five που προβάλλεται στις 12 το βράδυ (ώρα Ελλάδας 17.00 στις ΗΠΑ).

Λέγεται The Five επειδή προβάλλεται στις 5 το απόγευμα και στο τραπέζι κάθονται πάντα 5 δημοσιογράφοι, μεταξύ των οποίων συνήθως και η Κίμπερλι. Μην φανταστείτε τίποτα ακραίο. Κυρία με Κ κεφαλαίο. Αλλά έχοντας εθιστεί στις αριστερές τσούλες των δικών μας καναλιών θα πάθετε πολιτισμικό σοκ, αρχικά τουλάχιστον.

"Fox News"

1 σχόλιο: