Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2017

American Civil Liberties Union


Το American Civil Liberties Union υποτίθεται ότι προστατεύει τα ανθρώπινα δικαιώματα. Στην πραγματικότητα αυτό που κάνει είναι να σέρνει στα δικαστήρια όποιο Αμερικανικό σχολείο τολμήσει να εμπλέξει έστω και λίγο τον Χριστιανισμό στην διδασκαλία του, “παραβιάζοντας” τον ΙΕΡΟ διαχωρισμό εκκλησίας-κράτους.Ή να κυνηγάει όποιον τολμήσει να αναφέρει το θρήσκευμα κάποιου τρομοκράτη, επειδή αυτό προωθεί το θρησκευτικό μίσος.

Το ACLU ελέγχει επίσης ότι όσοι θέλουν να οργανώνουν αντιπολεμικές πορείες εναντίον της Αμερικανικής κυβέρνησης μπορούν να το κάνουν χωρίς κανέναν φόβο.

Το ACLU ιδρύθηκε το 1920, λίγο μετά την Οκτωβριανή Επανάσταση, αλλά κατά την διάρκεια του Μακαρθισμού αναγκάστηκε να αποκηρύξει τον Κομμουνισμό, παρόλο που πολλές φορές τα μέλη του βοήθησαν Κομμουνιστές που διώκονταν στις ΗΠΑ.

Στην Ελλάδα ο Θάνος Τζήμερος κάνει τον πιο δεξιό από τους δεξιούς, αλλά μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ ουρλιάζει για τον διαχωρισμό εκκλησίας-κράτους, ενώ με το Ποτάμι μαζί στηρίζει στο Ευρωκοινοβούλιο το κεντροαριστερό ALDE και όχι το κεντροδεξιό Λαϊκό Κόμμα.

Προφανώς ελπίζει ότι κάποια στιγμή οι Μπογδάνοι και οι Μπουσδούκες των ΜΜΕ θα τον χρησιμοποιήσουν όπως χρησιμοποίησαν το Ποτάμι και τον Λεβέντη στο παρελθόν για να κόψουν ψήφους από την ΝΔ.

Αλλά λέει ότι το ΚΚΕ είναι ότι και η ΧΑ και δύσκολα θα τον σπρώξουν. Θα πρέπει να τα βρούνε πολύ σκούρα για να σπρώξουν τον Τζήμερο. Τώρα λογικά θα βγάλουν μπροστά τον συμπαθή Φαήλο, ο οποίος προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ, και δεν μπορεί λέει να αποφασίσει αν ο Φιντέλ Κάστρο ήταν άγγελος ή διάβολος.

American Civil Liberties Union


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου