Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2017

6th Street Bridge - Los Angeles

Πολύ ωραίο βιντεάκι για την θρυλική 6th Street Bridge του Λος Άτζελες, στην βάση της οποίας όπως έλεγα γυρίστηκε η κόντρα με τα αυτοκίνητα στο Grease. Το βιντεάκι δείχνει την γέφυρα και από την πάνω πλευρά, όπου είναι ο δρόμος, και από την κάτω πλευρά, στο αυλάκι για τα νερά του ποταμού όπου γυρίστηκε το Grease.

Το βιντεάκι δείχνει και κάποιες άλλες ταινίες που γυρίστηκαν στην θρυλική γέφυρα που χτίστηκε στις αρχές της δεκαετίας του 30, η οποία δυστυχώς γκρεμίζεται το 2016, και θα αντικατασταθεί από μία νέα γέφυρα. Ο λόγος είναι ότι τα τσιμέντα της έχουν παλιώσει αρκετά και οι αρχές του LA θέλουν να την κάνουν πιο ασφαλή.

Πάρα πολλές ταινίες έχουν γυριστεί στην θρυλική γέφυρα του Los Angeles, και επειδή ήταν πολύ μεγάλη η απογοήτευση των κατοίκων, θα προσπαθήσουν στην νέα γέφυρα να τοποθετήσουν το ένα από τα δύο σιδερένια τόξα που υπάρχουν στην πάνω πλευρά της γέφυρας.

Άρα όποιος τυχερός πρόλαβε να επισκεφτεί την θρυλική γέφυρα πρόλαβε, και δυστυχώς εγώ δεν είμαι μέσα σε αυτούς. Αλλά φυσικά θα μείνει το ίδιο το αυλάκι του ποταμού από κάτω από την γέφυρα, μέσα στο οποίο έγινε η κόντρα στο Grease.

Αλλά δυστυχώς η βάση της γέφυρας δεν θα είναι πλέον αυτή που βλέπουμε στην εκκίνηση της κόντρας στο Grease. Ας ελπίσουμε να προσπαθήσουν τουλάχιστον να κάνουν μία βάση που θα μοιάζει στην παλιά βάση.

“GREASE WAS FILMED HERE, THE FAMOUS LOS ANGELES SIXTH STREET BRIDGE - S7E7”

“Που Γυρίστηκαν το Grease και το Κεντρί”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου