Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016

Ο Yuri Andropov και τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών

Ο Ion Pacepa ήταν ο αρχηγός των Ρουμανικών μυστικών υπηρεσιών (Securitate), και σύμβουλος του Τσαουσέσκου. Ο Pacepa ζήτησε άσυλο στις ΗΠΑ το 1978 και άρχισε να συνεργάζεται με τους Αμερικανούς εναντίον των μυστικών υπηρεσιών των Σοβιετικών. Ήταν ο σημαντικότερος πράκτορας του Ανατολικού Μπλοκ που ζήτησε άσυλο από τις ΗΠΑ.

Ο Yuri Andropov ήταν ο αρχηγός της Κα Γκε Μπε για 15 χρόνια και έγινε και αρχηγός της Σοβιετικής Ένωσης το 1982, μέχρι τον θάνατο του το 1984.

Στο βιβλίο του “Disinformation” ο Ιon Pacepa γράφει ότι η KGB επί αρχηγίας Andropov μετέφρασε τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών, και μοίρασε χιλιάδες αντίτυπα στον Αραβικό κόσμο. Τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών είχαν γραφτεί στις αρχές του 20ου αιώνα από την Τσαρική αστυνομία, και είναι υποτίθεται γραμμένα από Εβραίους και εξηγούν το σχέδιο των Εβραίων να κατακτήσουν τον κόσμο. Ένα μεγάλο μέρος της προπαγάνδας της Ναζιστικής Γερμανίας βασίστηκε επίσης στα Πρωτόκολλα μερικές δεκαετίες αργότερα.

Οι Εβραίοι ήταν στενοί σύμμαχοι των Οθωμανών, καθώς οι Οθωμανοί ήταν οι προστάτες τους, και στην Τσαρική Ρωσία υπήρχε πάρα πολύς αντι-σημιτισμός, και πάρα πολύ Εβραίοι της Ρωσικής Αυτοκρατορίας έβρισκαν άσυλο στην Οθωμανική Αυτοκρατορία, ή στην Γερμανία του 19ου αιώνα που ήταν καπιταλιστική χώρα.

"Disinformation", Ion Pacepa


Disinformation: Former Spy Chief Reveals Secret Strategies for Undermining Freedom, Attacking Religion, and Promoting Terrorism Hardcover – June 25, 2013


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου