Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2016

Στάλιν VS Τρότσκι

Έλεγα πριν για τον πόλεμο του Λένιν στην Ορθόδοξη Εκκλησία της Ρωσίας, και για τον πόλεμο του Στάλιν στην Καθολική Εκκλησία των χωρών που ήταν αποικίες της Ρωσίας επί Σοβιετικής Ένωσης. Ο Λένιν και ο Στάλιν δεν κυνήγησαν μόνο τους Χριστιανούς, κυνήγησαν και τους Μουσουλμάνους και τους Εβραίους. Γράφει στο βιβλίο του ο Ion Pacepa ότι ο αντι-Σημιτισμός ήταν ένα από τα όπλα που χρησιμοποίησε ο Στάλιν για να χτυπήσει τους ηγέτες της Δυτικής Ευρώπης, ποντάροντας στον αντι-Σημιτισμό που είχε καλλιεργηθεί στην Ευρώπη πριν την περίοδο του Β Παγκοσμίου Πολέμου και είχε ποτίσει τους Ευρωπαϊκούς πληθυσμούς.

Ο Στάλιν πίστευε ότι ο αντισημιτσιμός βρισκόταν ακόμη στο πετσί των Ευρωπαίων, και πίστευε ότι πολύ εύκολα μπορούσε να τον ξαναφέρει στην επιφάνεια, προκειμένου να δαιμονοποιήσει τις ΗΠΑ, τον μεγάλο σύμμαχο των χωρών της Δυτικής Ευρώπης. Η Ρωσική προπαγάνδα άρχισε λοιπόν να παρουσιάζει στους Ευρωπαϊκούς πληθυσμούς τις ΗΠΑ ως όργανο των Εβραίων, ώστε να ξεσηκώσει τους Ευρωπαϊκούς πληθυσμούς εναντίον των κυβερνήσεων τους που ήταν σύμμαχοι των ΗΠΑ.

 Ο Στάλιν βασίστηκε αρκετά στα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών, πάνω στα οποία ήταν βασισμένο και ένα μέρος του βιβλίου του Χίτλερ “Ο Αγών Μου”.

Ένας από τους αντιπάλους του Στάλιν ήταν ο Λέων Τρότσκι, ο οποίος ήταν Εβραίος. Εβραίος στα χαρτιά βέβαια, γιατί όλοι αυτοί άθεοι ήταν. Όταν ο Στάλιν συγκρούστηκε με τον Τρότσκι τον κατηγόρησε ότι ήταν κατάσκοπος του Εβραϊκού λόμπι και των ΗΠΑ, βάζοντας την αστυνομία να του φυτέψει ενοχοποιητικά στοιχεία, και μετά τον εξόρισε από την Ρωσία.

Ο Τρότσκι πήγε να ζήσει στο Μεξικό, αλλά ξεκίνησε έναν πόλεμο κατά του Στάλιν, και ο Στάλιν έστειλε έναν πράκτορα του και τον δολοφόνησε. Έχω διαβάσει, όχι στο βιβλίο του Pacepa, ότι ο πράκτορας του Στάλιν έσπασε το κρανίο του Τρότσκι με ένα μικρό σφυράκι, αλλά τον άφησε ζωντανό, και ο Τρότσκι πέθανε μετά από πάρα πολλές ώρες μέσα σε αφόρητους πόνους λόγω του σπασμένου κρανίου του.


Από το βιβλίο του Ion Pacepa “Disinformation”, κεφάλαιο “Global War on Religion”

Διόρθωση

Γράφω παραπάνω ότι ο Ion Pacepa είπε ότι ο Στάλιν χρησιμοποίησε τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών για να δαιμονοποιήσει τους Αμερικανούς και να ξεσηκώσει τους Ευρωπαικούς πληθυσμούς εναντίον των κυβερνήσεων τους που συνεργάζονταν με τις ΗΠΑ. Δεν γράφει αυτό. Ο Pacepa γράφει ότι αυτό το έκανε η KGB το 1957, με κωδική ονομασία Ζαρατούστρα. Το 1957 ο Στάλιν είχε πεθάνει.


1 σχόλιο:

  1. Έχετε υπόψιν σας την «Κόκκινη Συμφωνία»;

    π.χ. (http://redskywarning.blogspot.gr/2014/10/1938.html)

    ΑπάντησηΔιαγραφή