Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2016

Sanctuary Cities (Πόλεις Καταφύγια)

Πολλές πολιτείες των ΗΠΑ έχουν αποφασίσει να μην εφαρμόζουν την ομοσπονδιακή νομοθεσία για τους λαθρομετανάστες, και να λειτουργούν ως καταφύγια λαθρομεταναστών, όπου ναι μεν ισχύει η νομοθεσία των ΗΠΑ για την λαθρομετανάστευση στα χαρτιά, αλλά στην πράξη δεν εφαρμόζεται. Οι περισσότερες Sanctuaries Cities βρίσκονται στην Καλιφόρνια. Βλέπε WikipediaSanctuary Cities”.

Έχω ξαναπεί ότι η Καλιφόρνια επιτρέπει στους λαθρομετανάστες από το Μεξικό, την Κούβα και την Βενεζουέλα να βγάζουν δίπλωμα οδήγησης, κάτι που αυτομάτως τους δίνει το δικαίωμα ψήφου στις εθνικές εκλογές όλων των πολιτειών, αν φυσικά παρουσιάσουν και ένα αριθμό κοινωνικής ασφάλισης στο εκλογικό κέντρο.

Όπως θα ακούσετε στο Ρεπουμπλικάνικο Fox News, ένα από τα μεγαλύτερα ενημερωτικά δίκτυα των ΗΠΑ, είναι δυνατόν να κατασκευάσεις πλαστούς αριθμούς κοινωνικής ασφάλισης, οι οποίοι δεν είναι δυνατόν να επαληθευτούν από τα εκλογικά κέντρα. Βλέπε “Confusion Over Illegal Aliens Voting”.Οι Ρεπουμπλικάνοι ζητάνε να γίνονται πιο σκληροί έλεγχοι στα εκλογικά κέντρα και οι Democrats απορρίπτουν το αίτημα.

Μία άλλη μέρα το Fox έβγαλε ένα στέλεχος του γραφείου μετανάστευσης, ο οποίος τους είπε ότι πολλοί λαθρομετανάστες που συλλαμβάνονται δηλώνουν όταν ανακρίνονται ότι ψηφίζουν στις εκλογές με το δίπλωμα οδήγησης και έναν πλαστό αριθμό κοινωνικής ασφάλισης.

Αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό, αλλά είναι λιγότερο σημαντικό απ’όσο αρχικά ακούγεται, επειδή στην Καλιφόρνια η Κλίντον διέλυσε τον Τραμπ με 4 εκατομμύρια ψήφους διαφορά. Στις ΗΠΑ ο υποψήφιος που παίρνει έστω και μία παραπάνω ψήφο σε μία συγκεκριμένη πολιτεία, παίρνει όλους τους εκλέκτορες της πολιτείας, και συγκεκριμένα τους 55 της Καλιφόρνια. Άρα ακόμη και να ψήφισαν 3.5 εκατομμύρια λαθρομετανάστες η Χίλαρι Κλίντον πάλι κέρδισε τον Τραμπ στην Καλιφόρνια. Φυσικά υπάρχει το θέμα των άλλων πολιτειών, όπου η διαφορά υπέρ της Κλίντον ήταν μικρή.

Ακούγονται απίστευτα όλα αυτά, και όμως συμβαίνουν στην Καλιφόρνια, την μεγαλύτερη και πλουσιότερη πολιτεία των ΗΠΑ, την μητέρα της Intel, του Facebook, της Apple, της Hewlett Packard, της Chevron, της Google, της Walt Disney, της Wells Fargo, της Kingston (usb), της Levi Strauss, και άλλων πολλών κολοσσών.

Η Καλιφόρνια είναι η Καταλονία των ΗΠΑ, και θεωρεί ότι συνεισφέρει πάρα πολλά χρήματα στον κρατικό προϋπολογισμό χωρίς να έχει τα ανάλογα οφέλη, και ζητάει CALEXIT.
“Confusion Over Illegal Aliens Voting”

Sanctuary Cities

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου