Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2016

Kellogg – Black Lives Matter

Η γνωστή εταιρεία δημητριακών Kellogg έδωσε 1.000.000 δολάρια στoυς μαύρους Κομμουνιστές τρομοκράτες της Black Lives Matter, οι οποίοι είναι οι διάδοχοι των Μαύρων Πανθήρων, και ζητάνε από τους μαύρους Αμερικανούς να μην δέχονται την Αμερικανική σημαία.

Η Kellogg είναι μία από τις μεγαλύτερες πολυεθνικές στον κόσμο, και δίνει πάρα πολλά χρήματα σε ακροαριστερές οργανώσεις. Δεν την έχω ψάξει για να δω αν έχει επενδύσεις στην πράσινη ενέργεια, ή αν έχει επενδύσεις στην Κίνα ή το Μεξικό, ή αν οι Άραβες και οι Κινέζοι έχουν κάνει επενδύσεις στην εταιρεία κλπ. Το σίγουρο είναι ότι χρηματοδοτεί ακροαριστερές οργανώσεις.

Φιντέλ – Kellogg’s – George Sorros Part 2

Πολύ ωραίο άρθρο του Breitbart για την Kellogg’s. Το Breitbart είναι το site του Steve Bannon, ο οποίος ήταν μέχρι πρόσφατα σύμβουλος του Τραμπ. Γράφει το άρθρο ότι στο φιλανθρωπικό τμήμα της Kelloggs διοικητής είναι ένας ακροαριστερός θαυμαστής του Φιντέλ Κάστρο, ο (Kris Charles), ο οποίος χρηματοδοτεί ακροαριστερές οργανώσεις σε όλο τον κόσμο.

Το άρθρο γράφει ότι στις ΗΠΑ, μεταξύ άλλων, χρηματοδοτεί από την μαύρη κομμουνιστική οργάνωση Black Lives Matter, η οποία παρακινεί τους μαύρους Αμερικανούς να δολοφονούν αστυνομικούς, μέχρι τον ακροαριστερό Εβραίο απατεώνα George Sorros, ο οποίος πρωταγωνίστησε στο κίνημα Occupy Wall Street στην Νέα Υόρκη. Το Occupy Wall Street ήταν ένα κίνημα εναντίον του Αμερικανικού χρηματιστηρίου.

Η αιτία που μία αμερικανική πολυεθνική κινείται εναντίον των ΗΠΑ είναι ίδια με αυτήν που στρέφει το Χόλιγουντ εναντίον των ΗΠΑ. Η Kelloggs, όπως και το Hollywood, έχει μεγαλύτερα έσοδα από τον υπόλοιπο κόσμο παρά από τις ΗΠΑ.  

Επομένως η Kellogg στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη μπορεί να κινηθεί μέσα σε ένα πολύ συγκεκριμένο θεσμικό πλαίσιο, χωρίς να έχει ανάγκη το πολιτικό σύστημα, ενώ στην Λατινική Αμερική, την Ασία και την Αφρική πρέπει να τα έχει καλά με τους εκεί ηγέτες. Συν τις όποιες χρηματοδοτήσεις μπορεί να παίρνει από εκεί με την μορφή επενδύσεων.

Δεν την δαιμονοποιώ. Την δουλειά της κάνει. Όταν μάλιστα βγήκε ο Τραμπ πήγε να δώσει χρηματοδότηση και στο site του Steve Bannon, για να τα έχει καλά και με αυτόν, και να μην της βγάζει τα άπλυτα της στην φόρα. Αλλά ξεσηκώθηκαν οι φίλοι της και ακύρωσε την χρηματοδότηση λέγοντας ότι το Breitbart είναι hate speech.

What Do Fidel Castro, Black Lives Matter, and George Soros Have to Do with Breakfast?


“Kellogg Foundation Provided Nearly $1 Million to Support Black Lives Matter”, Νοέμβριος 2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου