Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2016

Το Διαμάντι του Σάχη

 Από την δεκαετία του 1920, όταν δολοφονήθηκαν δύο Μπολσεβίκοι Πρέσβεις από Ρώσους αντι-Μπολσεβίκους έχουν οι Ρώσοι να χάσουν πρέσβη σύμφωνα με την Washington Post.

Πριν από αυτό οι Ρώσοι είχαν χάσει πρέσβη όταν το 1829 οι Ιρανοί μπήκαν στην Ρωσική Πρεσβεία της Τεχεράνης και έσυραν τον Ρώσο Πρέσβη στους δρόμους και τον πετσόκοψαν.

Στην συνέχεια ο Σάχης του Ιράν έδωσε στους Ρώσους για να τους ηρεμήσει το τεράστιο “Διαμάντι του Σάχη”, το οποίο είχαν κλέψει οι Ιρανοί από την Ινδία το 1738. Οι Ρώσοι έφτιαξαν γραμματόσημο με το διαμάντι του Σάχη.Εγώ να προσθέσω ότι ο Ερντογάν δίνει στους Ρώσους τον Turk Stream ή το Χαλέπι για τον Ρώσο Πρέσβη.

Το πιο ενδιαφέρον απ'όλα είναι ότι ο Ρώσος Πρέσβης δεν είχε καθόλου Ρωσική ασφάλεια. Τον πυροβόλησε ο σωματοφύλακας του Ερντογάν 9 φορές, έβγαλε λόγο, και μετά από κάμποση ώρα η Τουρκική αστυνομία πυροβόλησε τον δολοφόνο.

 Δεν βρέθηκε ένας Ρώσος να του ρίξει μία σφαίρα του δολοφόνου όλη αυτή την ώρα. Πωτς γκένεν αυτό, όταν λόγω της ικανότητας τους στην ασφάλεια οι Ρώσοι έχουν να χάσουν πρέσβη από την δεκαετία του 20 σύμφωνα με την Washington Post? Πωτς γκένεν αυτό?

Ερντογάν VS Γκιουλέν


Ο Ερντογάν λέει ότι ο Γκιουλέν έβαλε τον φρουρό του Ερντογάν να σκοτώσει τον Ρώσο Πρέσβη. Μα αν τον είχε βάλει ο Γκιουλέν θα είχε σκοτώσει τον Ερντογάν και όχι τον Ρώσο Πρέσβη

“A Russian ambassador was murdered. The apology came in the shape of a huge diamond”, Δεκέμβριος 2016


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου