Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2016

Οι Σκλάβες του Καντάφι

Οι φωτογραφίες της ερωτικής φωλιάς του Καντάφι που έβγαλε στην φόρα το BBC όταν ο Καντάφι ανατράπηκε, και το γυναικολογικό ιατρείο του, όπου οι γιατροί του Καντάφι εξέταζαν τις έφηβες και τους έφηβους που απήγαγαν οι άντρες του Καντάφι, πριν τους στείλουν στο κρεβάτι του Μουαμάρ.
Σκεφτείτε τι περιποίηση είχε ο Αντρέας όταν πήγαινε να συναντήσει τον Καντάφι στην Λιβύη. Θα του έλεγε ο Μουαμάρ “τι θες Αντρέα μου να σου στείλω, τι τραβάει η ψυχή σου”?

Θυμάστε ότι οι Ισλαμιστές σοδόμισαν άγρια τον Καντάφι όταν τον έπιασαν, και φαντάζομαι ότι τον σοδόμισαν και με αντικείμενα. Θυμάστε ότι το παντελόνι του ήταν γεμάτο αίματα.

Αυτό βέβαια δεν αναιρεί το γεγονός ότι το ΝΑΤΟ θα έπρεπε να τον υποστηρίξει όταν τον χτύπησαν οι Ισλαμιστές, γιατί από το 2000 και μετά είχε αρχίσει να συνεργάζεται με την CIA και την MI6 εναντίον της Al-Qaeda. Βλέπε “Ο Ρόλος του Ιράν στην Αραβική Άνοιξη της Λιβύης”.

Αλλά τις δεκαετίες του 70 και του 80, πριν την συμμαχία Ρωσίας-Ιράν (Κόκκινη Τζιχάντ), η οποία συμμαχία προέκυψε μετά την πτώση της Σοβιετικής Ένωσης, ο Καντάφι ήταν ο Οσάμα μπιν Λάντεν της εποχής του, και υποστήριζε μεταξύ άλλων τον Ιρλανδικό IRA, την Ισπανική ETA, την PLO του Αραφάτ, τον Κόκκινο Στρατό της Ιαπωνίας, την 17 Νοέμβρη, και σωρεία σοσιαλιστικών οργανώσεων.

Ο Καντάφι βρισκόταν σε πόλεμο και με τους Άραβες του Κόλπου, με τους οποίους συναγωνιζόταν για την αγορά της Ευρώπης, και όταν οι Άραβες του Κόλπου άρχισαν να έρχονται σε κόντρα με τους Αμερικανούς, ο Καντάφι άρπαξε την ευκαιρία συνεργάστηκε με τους Αμερικανούς εναντίον του κοινού τους πλέον εχθρού, τους Ισλαμιστές, οι οποίοι είχαν πλέον μαζί τους και την Ρωσική αρκούδα. Πχ η Χεζμπολάχ ήταν ένας μεγάλος εχθρός του Καντάφι.

Ενώ πριν τα σπάσουν οι Αμερικανοί με τους Άραβες του Κόλπου οι Ισλαμιστές που χτυπούσαν τον Καντάφι ήταν εκπαιδευμένοι από την CIA στο Πακιστάν.

Άρθρα

“Uncovered: The macabre sex chamber of Libya's Colonel Gaddafi where he raped girls - and boys - as young as 14”

Libya: Muammar Gaddafi's secrets finally revealed”

“Ο Ρόλος του Ιράν στην Αραβική Άνοιξη της Λιβύης”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου