Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2016

Η Τρομοκρατία, η Προπαγάνδα και οι Χρήσιμοι Ηλίθιοι

Μία από τις θεωρίες συνωμοσίας που παρήγαγε ο πανίσχυρος μηχανισμός προπαγάνδας της KGB ήταν ότι η CIA δολοφόνησε τον Πρόεδρο Κένεντι στο Τέξας. Ο Πρόεδρος Κένεντι δολοφονήθηκε μερικούς μήνες μετά την κρίση του 1962 στην Κούβα, όταν οι Σοβιετικοί επιχείρησαν να εγκαταστήσουν στην Κούβα πυρηνικούς πυραύλους.Οι Σοβιετικοί κατάφεραν το 1959 να ανεβάσουν στην εξουσία τους Αδελφούς Κάστρο, και ο Κένεντι το 1961 προσπάθησε να τον ανατρέψει υποστηρίζοντας μία απόβαση Κουβανών αντι-Κομμουνιστών που ζούσαν στις ΗΠΑ και είχαν εκπαιδευτεί από την CIA (Bay of Pigs Invastion).

Μετά την αποτυχημένη απόβαση οι Σοβιετικοί επιχείρησαν να εγκαταστήσουν στην Κούβα πυρηνικούς πυραύλους, και η κρίση που ακολούθησε θεωρείται το κοντινότερο σε έναν πυρηνικό πόλεμο σημείο που έφτασαν οι ΗΠΑ και η ΕΣΣΔ κατά την διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου.

Ο δολοφόνος του Κένεντι Lee Harvey Oswald ήταν ένας πρώην Αμερικανός πεζοναύτης, φανατικός αντικαπιταλιστής, ο οποίος έζησε χρόνια στην ΕΣΣΔ, όπου και παντρεύτηκε, και προφανώς εκπαιδεύτηκε και από την KGB. Υποτίθεται ότι η ΕΣΣΔ δεν ανακατεύτηκε ενεργά στην δολοφονία του, και αν κάποιος είχε ενεργή συμμετοχή ήταν ο Φιντέλ Κάστρο.

Φαίνεται σε πολλούς περίεργο ότι κάποιος κατάφερε να δολοφονήσει τον Πρόεδρο των ΗΠΑ. Αν όμως δείτε το βίντεο θα διαπιστώσετε ότι σε μία επίδειξη θάρρους ο Κένεντι έκοβε βόλτες με ένα κάμπριο αυτοκίνητο, χωρίς να τηρεί ούτε τους στοιχειώδης κανόνες ασφαλείας, φέρνοντας σε πολύ δύσκολη θέση την ομάδα ασφαλείας του. Και καλά ο ηγέτης του λαού που δεν φοβάται κανέναν.

ΕικόναΑυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι στις ΗΠΑ δεν υπήρχαν κύκλοι εχθρικοί στον Κένεντι. Και σήμερα πολλοί θα ήθελαν να δολοφονήσουν τον Τραμπ, και πολλοί θα ήθελαν να δολοφονήσουν και τον Ομπάμα. Αλλά για να το κάνεις αυτό χρειάζεται να έχεις την υποστήριξη μυστικών υπηρεσιών. Σημασία δεν έχει ποιος δολοφόνησε τον Κένεντι αλλά ποιος εκπαίδευσε αυτόν που τον δολοφόνησε. Ας πούμε ότι εγώ θέλω να δολοφονήσω τον Έλληνα πρωθυπουργό. Πως μπορώ να το κάνω αν δεν με εκπαιδεύσει κάποιος? Αυτός που θα με εκπαιδεύσει προφανώς δεν θα έχει την ευθύνη της δολοφονίας, αλλά θα είναι ο ηθικός αυτουργός.

Το λέω αυτό ακόμη και για την περίπτωση που θα υποθέσουμε ότι η KGB και ο Φιντέλ δεν είχαν κάποια συμμετοχή στην δολοφονία του Κένεντι. Γιατί πάντα σε αυτό καταλήγουμε. Πχ στους Δίδυμους Πύργους η Ρωσία και το Ιράν δεν είχαν θεωρητικά την ευθύνη της επίθεσης, αλλά η Ρωσία εκπαιδεύει το Ιράν, το Ιράν εκπαιδεύει την Λιβανέζικη Χεζμπολάχ, και η Λιβανέζικη Χεζμπολάχ εκπαιδεύει, εκπαίδευε μάλλον, την Σαουδαραβική Al-Qaeda, και η Σαουδαραβική Al-Qaeda έκανε την επίθεση.

Θα σου πει λοιπόν η Ρωσία ότι εκπαιδεύει το Ιράν επειδή απειλείται από τους Ιμπεριαλιστές και τους Άραβες συμμάχους των ιμπεριαλιστών στον Περσικό Κόλπο, και όχι για να κάνουν επιθέσεις στις ΗΠΑ, θα σου πει το Ιράν ότι εκπαιδεύει την Χεζμπολάχ για να μπορούν να προστατευτούν οι Λιβανέζοι από το ιμπεριαλιστικό Ισραήλ, και όχι για να κάνουν επιθέσεις τις ΗΠΑ, θα σου πει η Χεζμπολάχ ότι εκπαιδεύει την Al-Qaeda για να απελευθερώσει την Σαουδική Αραβία από τον Σαουδάραβα Βασιλιά που είναι όργανο των ιμπεριαλιστών, και θα σου πει και η Al-Qaeda ότι ο Σαουδάραβες Βασιλιάς είναι αποστάτης γιατί κάλεσε τον στρατό των απίστων στην Σαουδική Αραβία και μόλυνε τις ιερές πόλεις όλων των Μουσουλμάνων, Μέκκα και Μεδίνα, που είναι οι πόλεις που γεννήθηκε και πέθανε ο Προφήτης Μωάμεθ.

Θα τα πουν αυτά ανεπισήμως εννοώ, και κυρίως στον Μουσουλμανικό κόσμο, γιατί στην Ευρώπη οι συνέταιροι τους, είτε αριστεροί είτε εθνικοσοσιαλιστές, θα πούνε ότι τις επιθέσεις τις κάνουν οι Εβραίοι για να δυσφημίσουν τον Μουσουλμανικό κόσμο. Έχω ξαναπεί ότι οι Ισλαμιστές και οι Κομμουνιστές ακολουθούν μία πολύ έξυπνη στρατηγική, και ενώ οι Ισλαμιστές πανηγυρίζουν τις τρομοκρατικές επιθέσεις στον Μουσουλμανικό κόσμο και ανεβάζουν το κύρος τους, αφού οι επιθέσεις στην Δύση θεωρούνται κάτι καλό, στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ οι Κομμουνιστές συνεταίροι τους διαδίδουν ότι τις επιθέσεις τις κάνει η CIA και οι Εβραίοι για να δυσφημίσουν τον Μουσουλμανικό κόσμο.

 Αλλά ας μείνουμε σε αυτό που λένε οι Ρώσοι, το Ιράν, η Χεζμπολάχ και η Al-Qaeda ανεπισήμως, όταν αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους, όπως είναι πχ τα τραπέζια των διαπραγματεύσεων πίσω από κλειστές πόρτες. Έτσι είναι πάντα στην τρομοκρατία. Λέει κάποιος μα εγώ εκπαίδευσα τον τάδε για τον τάδε σκοπό και όχι για να κάνει αυτό που έκανε. Και αυτό ισχύει και ανάποδα φυσικά, γιατί θα σου πούνε και οι Ρώσοι ότι η CIA εκπαίδευε τους Πακιστανούς, οι Πακιστνοί εκπαίδευαν τους Ισλαμιστές του Αφγανιστάν, οι Ισλαμιστές του Αφγανιστάν εκπαίδευαν Ισλαμιστές στην Ρωσία, και άρα για τις τρομοκρατικές επιθέσεις στην Ρωσία ευθύνονται εμμέσως και οι ΗΠΑ.

Αυτό όντως ισχύει σε κάποιον βαθμό, αλλά η χώρα που έχει μεγάλη ανάγκη την προπαγάνδα και την τρομοκρατία είναι η Ρωσία και όχι οι ΗΠΑ, γιατί οι ΗΠΑ έχουν τον ισχυρότερο στρατό στον κόσμο. Ο πιο αδύναμος χρειάζεται τον ανταρτοπόλεμο και την προπαγάνδα και όχι ο πιο ισχυρός, γιατί ο ισχυρός μπορεί να βασιστεί στην ισχύ του στρατού του αν χρειαστεί.

Ένας από τους Αμερικανούς που συστηματικά διαδίδουν στις ΗΠΑ θεωρίες συνωμοσίας είναι ο Oliver Stone όπως έχω ξαναπεί. Ο ακροαριστερός σκηνοθέτης Oliver Stone  είναι φίλος των Τσάβεζ και Κάστρο, και στην ταινία του JFK αφήνει να εννοηθεί ότι η CIA σκότωσε τον JFK. Δεν ξέρουμε και αν τα καρτέλ των ναρκωτικών τσοντάρουν για την παραγωγή των εταιρειών του μέσω των νόμιμων κλάδων τους.

Εικόνα Στόουν - ΤσάβεζΕικόνα Στόουν-Τσίπρας-Ζίζεκ
Όπως ο άλλος ακροαριστερός σκηνοθέτης Michael Moore αφήνει να εννοηθεί ότι ο Μπους έκανε την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και ο στενός φίλος του Τσάβεζ ο Σον Πεν, ο οποίος κατάφερε να πάρει συνέντευξη και από τον διάδοχο του Πάμπλο Εσκομπάρ τον Χοακίν Guzman, ο οποίος χρηματοδοτεί τους κομμουνιστές ναρκοτρομοκράτες της FARC. Βλέπε Los Angeles Times  “Chapo Guzman Funds FARC: What's The Connection Between The Mexican Drug Lord and Colombia's Revolutionaries?”, Οκτώβριος 2013.


Ο Oliver Stone πρόσφατα έκανε την ταινία για τον Snowden, O Snowden ήταν υπάλληλος της CIA και έκλεψε πάρα πολλά απόρρητα έγγραφα και ζήτησε άσυλο από την Ρωσία. Και ο Stone τον παρουσιάζει στην ταινία σχεδόν σαν ήρωα. Άκουσα μάλιστα τον Oliver Stone να δηλώνει ότι είναι πολύ απογοητευμένος γιατί αντί να νοιώθει ικανοποίηση που έφτιαξε μία ταινία νοιώθει ανασφαλής. Νοιώθει να απειλείται ο καημένος ο Stone στις αντιδημοκρατικές ΗΠΑ. Είναι και απογοητευμένος ο μπαγασάκος. Ήθελε όλοι να τον επευφημούν για τις ταινίες του. Να μην έχει και μερικούς κακούς που του κάνουν κριτική.


VENEZUELA'S TOP 10 USEFUL IDIOTS AND PROPAGANDISTS, PT. I”, Απρίλιος 2014

“How the Soviet KGB created Conspiracy Theories”, Αύγουστος 2013

Sean Penn, Michael Moore and Oliver Stone pay tribute to Hugo Chávez”, Μάρτιος 2013

 “Chapo Guzman Funds FARC: What's The Connection Between The Mexican Drug Lord and Colombia's Revolutionaries?”, Οκτώβριος 2013
http://www.latintimes.com/chapo-guzman-funds-farc-whats-connection-between-mexican-drug-lord-and-colombias-revolutionariesΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου