Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016

Κόκκινη Τζιχάντ : Η Ανίερη Συμμαχία Ανάμεσα στην Μαρξιστική και την Ισλαμική Τρομοκρατία

Έχω πει πολλές φορές ότι η Σαουδαραβική Al-Qaeda χρηματοδοτήθηκε από πλούσιους Σαουδάραβες, που ενδεχομένως έχουν δεσμούς με την Κίνα, και έχει εκπαιδευτεί από το Ιράν, το Σουδάν και την Χεζμπολάχ. Αυτή ήταν μία συνεργασία εναντίων των ΗΠΑ και του Σαουδάραβα Βασιλιά. Αυτό είναι κάτι που είναι γνωστό και δεν αμφισβητείται.Επίσης δεν αμφισβητείται ότι οι μυστικές υπηρεσίες της Ρωσίας εκπαίδευαν τα τελευταία χρόνια το Ιράν, και το Ιράν εκπαίδευε την Χεζμπολάχ, και η Χεζμπολάχ εκπαίδευε την Al-Qaeda, άρα η τεχνογνωσία της Ρωσίας έφτανε εμμέσως στην Al-Qaeda. Προφανώς η Ρωσία είχε συμφέρον να είναι ενισχυμένο το Ιράν στην κόντρα του με την αντίπαλο της Ρωσίας της ΗΠΑ, και εφόσον η Al-Qaeda ήταν εχθρός των ΗΠΑ η Ρωσία είχε συμφέρον να είναι και η Al-Qaeda ενισχυμένη.

Όπως όμως θα διαβάσετε στο παρακάτω άρθρο του BBC (23η παράγραφος), ο Alexander Litvinenko, ένας πρώην Ρώσος πράκτορας, είπε ότι οι μυστικές υπηρεσίες της Ρωσίας, η διάδοχος της KGB η FSB, εκπαίδευσε κατευθείαν τον Al-Zawahiri, το νούμερο δύο της Al-Qaeda, ο οποίος μετά τον θάνατο του Οσάμα μπιν Λάντεν έγινε αρχηγός της οργάνωσης. Βλέπε BBC Obituary : Alexander Litvinenko”.

Ο Al-Zawahiri είναι Αιγύπτιος που ήταν χρόνια μέλος της Μουσουλμανικής Αδελφότητας της Αιγύπτου, η οποία πολεμούσε τον σύμμαχο των ΗΠΑ και της Σαουδικής Αραβίας Χούσνι Μουμπάρακ στην Αίγυπτο. Κάποια στιγμή ο Zawahiri θεώρησε ότι ήταν καλύτερο για την καριέρα του να μεταπηδήσει στην Al-Qaeda, και πράγματι τον είδαμε να φτάνει μέχρι και την θέση του διευθύνοντος σύμβουλου (CEO).

Τον Litvinenko κατάφεραν να δολοφονήσουν οι Ρωσικές μυστικές υπηρεσίες στο Λονδίνο το 2006. Η δηλητηρίαση είναι ένας πολύ συνηθισμένος τρόπος που χρησιμοποιούν οι μυστικές υπηρεσίες όταν θέλουν να δολοφονήσουν Ρώσους που έχουν συνεργαστεί με τους Δυτικούς. Χρησιμοποιούν κυρίως Πολώνιο, ένα πολύ σπάνιο δηλητήριο που παρασκευάζεται σχεδόν εξολοκλήρου στην Ρωσία, ώστε η δολοφονία να έχει έναν υψηλό συμβολισμό.

Δεν μου κάνει καμία εντύπωση η έμμεση σχέση Ρωσίας-Al-Qaeda, γιατί είναι δεδομένη λόγω της συμμαχίας Ρωσίας-Ιράν εναντίον των ΗΠΑ. Αλλά θα περίμενα να μεσολαβεί πάντα το Ιράν ώστε η Ρωσία να μην λερώνει τα χέρια της, προκειμένου να μην μπορούν να την κατηγορήσουν οι Δυτικοί. Και έτσι λογικά πρέπει να συμβαίνει. Ίσως για ειδικές περιπτώσεις όπως ο Zawahiri να γίνονται εξαιρέσεις.

Να πω ότι η σχέση Al-Qaeda – Ιράν τραυματίστηκε με τον πόλεμο στην Συρία, γιατί η Σαουδαραβική Al-Qaeda ήθελε να βγάλει από την μέση τον Άσαντ, ο οποίος είναι βασικός σύμμαχος του Ιράν. Θυμάστε ότι ο Στρατηγός Πετρέους, πρώην αρχηγός της CIA, είπε ότι ίσως οι ΗΠΑ πρέπει να συνεργαστούν στην Συρία με την Al-Qaeda για να χτυπήσουν τον ISIS. Η Al-Qaeda υποστηριζόταν από τους Άραβες και χτυπούσε τον Άσαντ, ενώ ο ISIS υποστηριζόταν από την Ρωσία και τον Άσαντ και χτυπούσε τους Κούρδους της Συρίας και τους Σουνίτες συμμάχους των ΗΠΑ πχ Free Syrian Army.

Να θυμίσω ότι ο πιο γνωστός τρομοκράτης, ο Κάρλος το Τσακάλι, ένας πράκτορας της KGB και του Φιντέλ Κάστρο, ασπάστηκε το Ισλάμ στις αρχές της δεκαετίας του 90. Ο Κάρλος ήταν από την Βενεζουέλα και ήταν γιος ενός εκατομμυριούχου μαρξιστή δικηγόρου, ο οποίος προφανώς έκανε δουλειές για τους Ρώσους και τους Κουβανούς. Βλέπε CNN “Carlos the Jackal Fast Facts”.

Η Κόκκινη Τζιχάντ προέκυψε από την συμμαχία της Ρωσίας με το Ιράν. Μέχρι το 1979 και την Ισλαμική Επανάσταση οι Ρώσοι δεν είχαν πατήματα σε Ισλαμιστές όπως βλέπετε στον παρακάτω χάρτη.

ΧάρτηςΜέχρι την Ισλαμική Επανάσταση του 1979 η Τουρκία, το Ιράν, η Σαουδική Αραβία και το Πακιστάν ήταν σύμμαχοι των ΗΠΑ, ενώ η Αλγερία, η Λιβύη, η Αίγυπτος, η Συρία και το Ιράκ ήταν σύμμαχοι των Σοβιετικών. Και η Αλγερία, και η Λιβύη, και η Αίγυπτος, και η Συρία και το Ιράκ, ήταν σοσιαλιστικές Αραβικές χώρες. Επίσης η Αλγερία και η Λιβύη πουλούσαν το πετρέλαιο τους στην Γαλλία, την Ισπανία και την Ιταλία, και παρόλο που αγόραζαν τα όπλα τους από την Ρωσία έπρεπε να έχουν καλές σχέσεις και με τους Ευρωπαίους. Και η Αίγυπτος από τα μέσα της δεκαετίας του 70 πέρασε στην σφαίρα επιρροής των ΗΠΑ.

Η Κεμαλική Τουρκία ήταν δυτικού τύπου χώρα, το Ιράν ήταν κοσμική φιλοδυτική μοναρχία μέχρι το 1979 (Σάχης), η Σαουδική Αραβία ήταν Ισλαμική μοναρχία, και το Πακιστάν ήταν Ισλαμική δημοκρατία (Ισλαμικός σοσιαλισμός).

Οι Ρώσοι βέβαια είχαν τους δορυφόρους τους πχ το Κομμουνιστικό Κουρδικό PKK στην Τουρκία, τον Αραφάτ και την PLO στο Ισραήλ, τους Σαουδάραβες σοσιαλιστές που υποστήριζε ο Νάσερ στην Σαουδική Αραβία κλπ.

Να πω ότι ο σημερινός αρχηγός της Φατάχ, ο Μαχμούντ Αμπάς, ο διάδοχος του Γιάσερ Αραφάτ, έχει εκπαιδευτεί από την Κα Γκε Μπε, μιλάει άπταιστα Ρωσικά, έχει σπουδάσει σε ένα από τα καλύτερα Ρωσικά πανεπιστήμια, στο Patrice Lumumba, το οποίο θεωρούνταν πανεπιστήμιο της Κα Γκε Μπε. Βλέπε CBN “Ben Carson on Putin's Deep Ties with Islamic Leaders”.

H διδακτορική διατριβή του Αμπάς ήταν για το Ολοκαύτωμα. Στην διατριβή του ο Αμπάς υποτίθεται ότι αποδεικνύει ότι το Ολοκαύτωμα δεν έγινε, και όσοι Εβραίοι σκοτώθηκαν σκοτώθηκαν από Σιωνιστές που έβαλαν τον Χίτλερ να το κάνει για να δημιουργηθεί το Ισραήλ. Αυτά που ακούμε στην Ελλάδα από την στιγμή που ανέβηκε στην εξουσία ο Ανδρέας Παπανδρέου το 1981, ο οποίος γέμισε την Ελλάδα με την Σοβιετική προπαγάνδα. Για την διατριβή του Μαχμούτ Αμπάς βλέπε Wikipedia “The Other Side: The Secret Relationship Between Nazism and Zionism”.

Να γυρίσω στο θέμα όμως. Οι Ρώσοι λοιπόν μέχρι το 1979 δεν είχαν πατήματα στους Ισλαμιστές, ενώ αντιθέτως οι ΗΠΑ είχαν (Σαουδική Αραβία και Πακιστάν), και μαζί με τους Σαουδάραβες και τους Πακιστανούς υποστήριξαν τους Ισλαμιστές Αφγανούς εναντίον των Σοβιετικών στο Αφγανιστάν την περίοδο 1979-1989.

Όταν έγινε η Ισλαμική Επανάσταση στο Ιράν το 1979 η σχέση Ρωσίας-Ιράν ήταν δύσκολη, γιατί ο Σαντάμ Χουσέιν ήταν σύμμαχος των Σοβιετικών, και οι Σοβιετικοί στήριζαν τον Σαντάμ στον πόλεμο Ιράν-Ιράκ (1980-1988). Και οι Ιρανοί στήριζαν τους Ισλαμιστές εναντίον των Σοβιετικών στο Αφγανιστάν.

Όταν όμως τελείωσε ο πόλεμος Ιράν-Ιράκ, και κυρίως μετά την πτώση της Σοβιετικής Ένωσης, οι Ρώσοι κατάφεραν να αποκτήσουν στενές σχέσεις και με το Ιράν, και σιγά σιγά δημιουργήθηκε ο άξονας Ρωσίας-Ιράν-Κίνας, με στόχο τις ΗΠΑ. Αυτόν τον άξονα προσπαθεί τώρα προσπαθεί να σπάσει ο Ντόναλντ Τραμπ παίρνοντας την Ρωσία με το μέρος του.

Το θέμα είναι ότι ο Ισλαμισμός του Ιράν είναι μία πολύ κοντινή στον Μαρξισμό ιδεολογία. Οι Ισλαμιστές σοσιαλιστές λένε ότι η Σαρία (Ισλαμικός Νόμος) είναι κομμουνισμός με έναν θεό.

Για να κλείσω να πω ότι αυτό που κάποιοι αποκαλούν Κόκκινη Τζιχάντ, αναφερόμενοι στην ανίερη συμμαχία Μαρξισμού-Ισλαμισμού, είναι η συμμαχία Ρωσίας-Ιράν. Τουλάχιστον ο κορμός της. Γιατί υπάρχουν φυσικά και άλλες χώρες που συμμετέχουν στην Κόκκινη Τζιχάντ πχ Κούβα, Βενεζουέλα, Συρία κλπ.

Άρθρα

Obituary : Alexander Litvinenko
23η Παράγραφος
Perhaps most notably, he alleged that al-Qaeda number two Ayman al-Zawahiri was trained by the FSB in Dagestan in the years before the 9/11 attacks.

“Carlos the Jackal Fast Facts”
4η Γραμμή
Father: José Altagracia Ramírez Navas, a Marxist, millionaire lawyer
9η Γραμμή
Religion: Converted to Islam in the early 1990s

“The Other Side: The Secret Relationship Between Nazism and Zionism”

“Ben Carson on Putin's Deep Ties with Islamic Leaders”
Russian leader Vladimir Putin has been tied to controversial Mideast Muslim leaders since the time they attended school in Moscow, according to Republican presidential candidate Ben Carson.
Carson raised the little known historical fact during his guest appearance on CBN's The 700 Club Friday.
Carson said Putin shares a deep historical tie with Iran's Supreme Leader Ali Khamenei and Palestinian Authority leader Mahmoud Abbas, suggesting he became acquainted with them during their college days in Moscow when Putin was a young KGB operative.
"He has longstanding relationships down there. Mahmoud Abbas of the Palestinian Authority and Ali Khamenei, the Supreme Leader of Iran, were both classmates in the class of 1968 at Patrice Lumumba University in Moscow where they became aquainted with a young Vladimir Putin. So these are deep ties," Carson said.
While Abbas' tenure as a Patrice Lumumba graduate student is well documented, Khamenei's school ties are not.
In a follow-up interview, Dr. Carson would not disclose his sources, but told CBN News he learned about the ties between the three leaders from advisors across the government, including the CIA.
He said the connection helps to explain what's currently happening around the world.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου